Маникюр с рисунки, цветни вдъхновение (78 снимки)

By | януари 10, 2019

В нашия модерен свят просто не мога да си представя една жена, без да е красива, красива за маникюр. Много проекти се появиха в света на нокътната мода. Разнообразие от нейното изкуство с необичаен и много конвенционалните, традиционни идеи.

Помислете за това, което ни предлага 2019 и попълни своя състав интересни идеи.

Френски

Яке + шаблон

Класически френски с лек, прост модел, за да освежите вашият маникюр, придающий ноктите интересен талант.

загрузка...

Френски + цветя

Топлото време бързо се смени на по-хладно време на годината. И напред ни чака само студ и измръзване. Но парче от лятото вие все още можете да продължите да използвате флорални мотиви. Те са наситени, ярки и всеки път, когато погледна към тях, ни кара да се усмихва.

Яке + пеперуда

Още една загадка ушедшем лятото, които ще согревать нашите сърца с колоритен дизайн.

Яке + необичайни модели

Ние сме момичета са много взискателни. Ние винаги искаме нещо ново и различно.

Матиран

Матиран + модел

Лек гланц, бархатистое покритие на изкусен майстор са се научили още по-подчертана с помощта на рисунки. Покритие, блясък, фолио, специални акрилни бои, всичко това създава ефектен дизайн и модел, от който е спираща дъха.

Матиран + цветя

Ярки цветни венчелистчета ще се открояват на матирана повърхност. Комбинация от матово покритие и ярки цветове, много добро и смело решение. С тази цифра, ноктите ви винаги ще бъдат в зоната за повишено внимание.

Матиран + пеперуда

Ярки пеперуди матова повърхност ще изглежда на живо

Матиран + необичайни модели

Помисли необичайни модели на матирано покритие

Гланц

Гланц + фигура

Най-общо и бърз вариант ногтевое покритие гланц. Много е лесно да се прилага в дома, което е много удобно за тези жени, които, поради липса на време, не може да се посети салон за красота. Рисунка на корицата на тази много лесно и дълго носен.

Гланц + цветя

Флорални мотиви в гланц придобиват допълнителен блясък.

Гланц + пеперуда

Пъстри цветове, на тънки крила на пеперуда, много красиви нокти гланц.

Гланц + необичайни модели

Предимства блясък се крие в това, че всички чертежи много изгодно страхотно на неговата блестяща повърхност. По-долу са няколко необичайни снимки, които можете да използвате в нормалното ежедневие или на празничната вечер, както ви харесва.

Дантела

Филигранна работа за създаването на дантела модел отнема известно време. Но си заслужава. Много красив модел, изглежда богато и оригинално.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Геометрия

За любителите на директни, прекъснати линии и ярки цветове геометрия нещо. Това е вид дискретен модел, изглежда стилно и необичайно.

Есенни снимки

Есен-време на жълти, червени и оранжеви цветове. Те се преливат, гладко преплитане един с друг, създавайки наистина красиви снимки, есенното настроение.

Коледни рисунки

Наближава най-важният празник в годината. Много дами биха искали да добре, за да се подготвят за този празник у дома с магията на коледната атмосфера. Коледни картинки изглеждат много празнично, интересно, и някои видове имат свои собствени чувство за хумор, ако сте избрали удоволствие и сладки снимки на коледната символика.