Маникюр в домашни условия: да се научим да правим обикновен маникюр с нулата (инструкции стъпка по стъпка + снимки)

By | януари 10, 2019

Всяко момиче трябва да знае, че жените химикалки със сигурност ще привлекат вниманието на околните. Затова те трябва винаги да бъдат красиви и добре поддържани. Не винаги има възможност да посети майстор на ноктите на обслужване, така че всяко момиче трябва да умее да прави обикновен маникюр в домашни условия. В тази статия ще поговорим за това, как да се науча да правя домашен маникюр с нулата, както и да дадем няколко прости примера, като изпълни домашен маникюр.

Необходимите инструменти за изпълнение на домашната маникюр

Важно! Така че, преди да сте готови да изпълните маникюр в домашни условия, трябва да се уверите, че цялото оборудване е на разположение и да се подготвят.

За да изпълните маникюр в домашни условия, вие се нуждаете от следните инструменти: пила за ноктите. В момента има огромно количество различни сортове пилочек за нокти. Въпреки това, трябва да се помни, че го носите домашен маникюр ще бъде достатъчно само едно. Но това трябва да е перфектно подбрано, за да си ноготочки. За да изберете пилочку за нокти, трябва да спазвате едно просто правило: колкото по-тънки нокти, толкова по-малки трябва да бъдат абразивни покритие пила за нокти. Полировочный баба. Полиране на баба специални правоъгълници от по-мек материал, предназначен за полиране на нокътната плочка. За някои, този процес може да изглежда излишно, но въпреки това, компетентните майстор на ноктите на услугата никога не се пренебрегва. Те знаят, че само качеството на полирани нокти покритие отговорност не може да бъде изправен и държи по-дълго. Нокторезачки. Вместо ножица, да отдават предпочитание на по-добре Клипърс. Те трябва да се подрязват леко плевене растеж на епидермиса. Въпреки това, модерна версия на клещи, многофункционален. Те имат възможност за регулиране на дължина, и се режат кожичките. Пръчици за обработка на кутикулата. За предпочитане е да изберете пръчици от портокалово дърво, но в днешно време все по-трудно и по-трудно да се намери качествен продукт. Въпреки това, вие може да искате да се търси и да се намери наистина качествен продукт. Лакочистител. Вие не трябва да попадаме на трикове на търговци и да купуват скъпи течност с всички добавки за укрепване на ноктите. Всичко това е измислица! Никоя лакочистител не е за укрепване на ноктите и не се насити да я микроелементи и витамини. Така можете да си купите най-обикновен, евтин. Средство за премахване на кожичките. Още едно нещо, без което не може да се мине при извършване на маникюр. Това означава, плевене растеж омекотява кожичките и помага за почистване на нокътната плоча.

Разбира се, това не е пълен списък на маникюрных принадлежности. В специализирани магазини все още могат да предложат много и различни аксесоари. Въпреки това, ако сте само решиха да започнат да изучават тънкостите на нийл-арт, по-горе ви е повече от достатъчно.

Типични грешки при изпълнението на домашен маникюр

Преди да преминете директно към следващата стъпка по стъпка инструкции за извършване на маникюр в домашни условия, трябва да бъдат запознати с типичните грешки на новаците и се опитват да ги отстранят в бъдеще.

Прекалено полиране на нокътната плочка. Новаците обикновено е твърде трудно да се започне полиране на ноктите, като по този начин значително увреждане на нокътната плоча. Във всичко трябва да има мярка!

Изрежете ноктите си с помощта на ножица. Професионални майстори знаят, че твърде често нарязани на дължина с ножица изпълнен с вързоп на нокътната плочка. За да се избегне това, се препоръчва подстригване вашият дължина на ноктите използвайте пилочку за нокти.

Нарежете кожата покрай ноктите валяк. Типична грешка на начинаещия — режещи кожата около валяк. Това да се случи, разбира се, е невъзможно, като се има предвид факта, че след обрязването кожата започва да изсъхне и пляскане. Закалени кожата трябва да се справят пила за нокти, а след това се е разпространил успокояващ крем или масло.

Стъпка по стъпка инструкции за изпълнение на домашен маникюр

Премахването на старите покрития. Преди да се пристъпи директно към обработката на ноктите, трябва да се премахне стария покритие на лака. За да направите това, използвайте лакочистител. В случай, че покритието на гел лак, трябва да направите следното: нанесете върху парче памучен диск в течността за премахване на гел-лак и поставете върху ноктите, стиснал плътно и увийте пръста си с фолио, и изчака няколко минути и след това внимателно свали покритие с нокти файл. Оформяне на необходимата дължина и форма. След отстраняването на старото покритие трябва да си ноктите с желаната дължина и форма. Изпълнението на тази процедура с помощта на една и съща пилочки. Не забравяйте да обработва върха на нокътя полируя буйволовую кожата, за да се избегне пакети. Подпиливать ноктите се нуждаят от краищата към средата, последователно с всяка ръка, а не просто движението „наляво-надясно“. Кожичките лечение 1-та опция. След всички манипулации с дължина от невен, вие трябва да започнете кожичките лечение. За тази цел първо трябва омекотена с помощта на специални инструменти за отстраняване на кожичките — много съм разочарован. Ципа, покрита с много разочарован и се разпределя равномерно, не само върху епидермиса, но от страна на груб колела. Много съм разочарован започва да действа след няколко минути, така че трябва да се прилага последователно в един или два пръста, за да не се прекалява и да не се нарани кожата. Тъй като само много разочарована … надявам се, ще можете да премахнете кожичките с помощта на портокалови пръчици. В заключение, много разочарован, трябва да се измиете и избършете ръцете, подсушете с кърпа без кърпа. Кожичките лечението на 2-ри вариант. Има още един метод за обработка на кутикулата. Първо, ноктите трябва да се държат във вана с топла вода в продължение на 3-5 минути. Можете да добавите и малко морска сол или бульон от всяка билка. След като ципа, омекотява трябва да бъде внимателно оттласнем от нокътя с помощта на пилочки за нокти или специални пръчици. След това много внимателно, без резки движения, за да отсече епидермиса кусачками. В заключение на епидермиса може да се прилага конкретно на масло, което ще подхранват ноктите и кожата около тях. След това маслото трябва да бъде внимателно избърса и обезжиривают ноктите. Покритие. Първата стъпка е да нанесете базово покритие за укрепване на ноктите и защитават я от вредното въздействие на лака. След това се пристъпи към боядисване на ноктите. Нанасяне на първия слой лак трябва да започне с кутрето и го направи в пет движения. Не трябва да се четка на ноктите на няколко пъти!!! Вторият слой лак се нанася от епидермиса и достига до ръбовете. След изсъхване на всички слоеве на ноктите се покриват отгоре, за да остане по-дълго.