Маникюр за нарощенные нокти (55 фото)

By | март 23, 2019

Не много от нас могат да се похвалят с красиви и здрави нокти. Ако сте един от тях, тогава можете да затворите статия и да продължат напред. Тази информация е за жени, които природата е надарила със слаба нокътната плочка. Но не е само това може да бъде мотив за нокти-това е добър начин да се спести време на грижите за околната среда. Така че в коя нарощенные ноктите-това е панацея за жени на нашето време.

За и против

Не един сезон в veauty — свят е доминиран от тенденцията за натурални и естествени, и в тази връзка възниква периодично негативно отношение към тази техника. Но умението ноктите дизайн е нараснал до такива висоти, че изкуствените нокти почти неразличими от естествени.

Положителни страни

-издръжливост и трайност на покритието е много повече от други
-можете да промените формата на ноктите и дължина по желание
един добър майстор може да създаде съвсем различен от този на естествени нокти.

загрузка...

Отрицателни страни

тази процедура е по-скъпо, отколкото един обикновен маникюр, плюс добавен месечна корекция
— пълна зависимост от собственика за всички щети или отбраковано. Това ще доведе до неудобство в командировка или пътуване, и в ежедневния живот ще донесе неприятности
— има противопоказания за хора с алергия или хора, които имат свръхчувствителност към материала. Включени са също бременност, тежки заболявания на черния дроб, изпотяване на ръцете или гъбички

Но най-много се страхуват от неквалифицирани майстори с по-евтини материали. Ако не искате да се навреди на тяхното здраве, трябва да посетите майстор на лиценз и добра репутация.

Материали и техните навреди

В техника за увеличаване използват два материала: гел и акрил и типсы или форма. Помислете за тези материали са по-добре.
Акрилни бои – смес от течен мономер и прах, който при термично въздействие polimerizuet. Качествен акрил, не съдържа токсични метилметакрилат, който значително истончает нокътната плоча. В състава му заменя эделметалл. Маникюр материал може да се носи до 4 месеца към момента на внасяне на поправки.
Гел-това е олигомер (смес от мономер и полимер), няма мирис и се втвърдява под въздействието на ултравиолетова светлина. Този материал е противоалергичен, но може да предизвика усещане за парене по време на сушене.

Подготовка за изграждане на

Това е важен етап, на които не бива да бъдат пренебрегвани. Базов маникюр се прави за 3-4 дни, за да се изгради, яжте вашите нокти се нуждаят от по-правилния подход, тогава посетете съветника и да получите съвет е по-добре седмично. Също така трябва да се избягва процедури, свързани с печата или масло приключи, тъй като той е пълен с масло, съединител за нокти и изкуствени материали, са значително намалени. Също така избягвайте нанасяне на крем.

Грижа за изкуствени нокти

Тъй като не са трайни, изглежда, новите си ноктите, грижа за техните нужди. Придържайки се към няколко прости съвета, може да удължи красиви и трайни изкуствени нокти.
— да се избягва контакт с битовите химични вещества се съдържат разяждащи вещества могат да развалят повърхността. По-добре да се работи с ръкавици
— за корекция на свободния край с помощта на специална пилкой, в никакъв случай не правете това, метална пила за нокти!
— изкуствени нокти е много по-здрава, отколкото физически, но това не означава, че те трябва да бъдат използвани вместо отвертка! Избягвайте силни механични натоварвания
— за предпочитане е къщата да се грижи за епидермиса с помощта на специализирани масла, гелове и кремове.

Ако все още се съмнявате, ви правя тази процедура, консултирайте се с вашия господар. Желаем Ви късмет в работата и вие сте добре дошли, за да видите опции снимка дизайн на изкуствени нокти.