Маникюр за всеки ден (от 69 снимки)

By | март 23, 2019

Всяка жена има своите навици и избор маникюр е много важен атрибут. Но как да се определи, че ви е удобно, защото по-голямата шкаф не се ограничи до две неща в един цвят.

Маникюр ръка и стилен маникюр – това не е непременно нещо ярко и е покрита с пайети. Това е, преди всичко, силата и гъвкавостта. Вече няколко години на мода естествеността и натуральность и маникюр не е изключение. Майстор на ноктите изкуство са се научили да съчетават в покрития няколко техники едновременно, без да се прибягва до претенциозност и броскости.

Елегантност и простота-това са тайните на ежедневна маникюр.

Пастельная палитра – случайни чар

В ежедневния живот ние винаги ще ви помогнем пастелни цветове. Тяхната мекота и практичност в комбинация с различни техники не може да не зарадва. И те са далеч от единство, като може да се каже някои рецензенти. Ние даваме сравнително кратко описание пастелни подред.

Пандишпан — топло бежово, идеален е за база за френски маникюр или лунен маникюр.
Mountbatten-това е специална комбинация от розово, лилаво и сиво на цветя.
Елен лопатар – топло бежово-кафяв оттенък.
Синя стомана – студена смес от тюркоаз с небето — синьо тон.
Лавандула – студена, но в същото време нежно лилаво — лилава гама.
Аспержи – бледа сиво-зелени на цвят с оттенък на синьо.
Панг-това е много ярко съчетание от синьо и зелено.
Розов кварц е един от най-модерните нюанси в маникюре.
Индийски червено – топло сиво-розов нюанс.

загрузка...

Нюансите на осветление Светлина

Това са най-популярните и необичайни цветове, които се използват за нокти-арт и да ги опитате, вие няма да останат извън модни тенденции. Но делото на светлината има някои нюанси, колкото положителни, толкова и не. Да започнем с добро: широка палитра заглушен от цветове дава възможност да се разгледа не само ръцете, но и гардероб. След няколко дизайнерски материали той може да бъде лесно преобразувана за празнични вечери. Неутралните цветове са перфектно съчетани с грим и носят различен от цветовата гама.
Лошо – причината е многопластов и следи за разпространението, също си струва да запиливание на нокътната плочка, за да прикрият тези дефекти. Също така много маркое покритие, особено в Steyn.
Но въпреки всички минуси, това покритие може лесно да се направи у дома. Достатъчно е да имате доверие в нашата компилация от снимки от вдъхновяващи идеи!

Как да разнообразят ежедневието маникюр

В този раздел, Всичко зависи от майстора и вашите идеи. Трябва да се обърне внимание на nudemy вариант на маникюр в техниката на френски и на луната. Това е много необичайно цветово решение. Също така е добра геометрия и вензелями – лесно да се създаде и красиво да се носят. Фолио, камимусуби, блясък и кристали – nodoby чудесно подчертават цвета и придава на лака за нокти цвят. По-долу можете да видите и да донесе в живота на своите нокти. Хубав маникюр!

Колекция от снимки на идеи за маникюр за всеки ден