Матиран лак за нокти: модни тенденции, идеи и новости (57 снимки)

By | февруари 1, 2019

Все по-голяма популярност през новия сезон придобиват матов лак. Въпреки това, матиран лак и гланц борят в продължение на достатъчно дълго време, един от тях държи първенството все още не е ясно. Всяка от покрития има своите плюсове и минуси, техните функции. И без съмнение, всеки лак за нокти има своите яростни фенове. В тази статия ще разгледаме подробно характеристики на матиран лак за нокти, ще обсъдим най-належащите дизайн матиран лак за нокти и да ви покажа някои страхотни идеи за матиран дизайн нокти.

Видео от нашия канал:

Характеристики матиран маникюр

Матиран лак за нокти е заменил гланц не толкова отдавна, но доверието спечели сърцата на много представители на нежния пол. И това не е случайно! Матиран маникюр изглежда много стилно и елегантно. Избират матирано покритие за нокти, една жена може да не се страхува за своя стил. Тя знае, че с матово маникюр ще изглежда просто шик.

Преди да нанесете матово покритие — вие трябва да се уверите, че повърхността на нокътната плочка е много добре изработен, като матиран лак подчертават всички пропуски и нередности.

Основни предимства матиран лак за нокти може да се счита следното:

    относително високо съпротивление. В сравнение с гланц лак, мат маникюр трае много по-дълго.

Ако използвате гел-лакове устойчивост матирана и лъскава покриване на приблизително едни и същи, защото в този случай, просто използвайте съответния горния инструмент.

    елегантност. Матиран маникюр включва широка палитра от нюанси, така че дори един обикновен матово маникюр ще удари в очите и се открояват. разнообразието от различни конструкции. С помощта на матиран лак за нокти, можете да създават истински шедьоври на ноктите изкуство.

Все пак, имайте предвид, че матиран лак за нокти има своите недостатъци:

загрузка...
    високата цена. В сравнение с гланц лак, с матирано покритие струва много по-скъпо. загажено. Това се отнася особено за светли и матов лак. Те много бързо се замърсяват и губят от своя приличен на външен вид. За да ги приведат в перфектно състояние, след това е много трудно.

Модни нюанси матиран лак за нокти

Както казахме по-рано, матиран маникюр е огромна палитра от различни цветове и нюанси. Въпреки това, най-популярни и в двата матиран дизайн нокти спечели в следните цветове: черен; червен; Newmovie нюанси.

Черен мат маникюр

Червен мат маникюр

Матиран маникюр nadovich нюанси

Съвременни тенденции матиран лак за нокти

Матиран маникюр предполага наличието на огромен брой възможности за дизайн, от класическия френски до популярния дизайн с негативно пространство.

Единственият вид украса, която не е съвместима с матирана повърхност-това е дизайн слайдер!

Въпреки това, в разнообразие от варианти на дизайн, с матирано покритие, могат да се разграничат 4 любимите: черният матиран маникюр; Матиран маникюр с лъскави елементи; матиран маникюр с мъниста, кристали и мат маникюр.

Твърди матиран маникюр

Матиран маникюр с лъскави елементи

Матиран маникюр с капки

Пайети и матиран маникюр

Матиран маникюр за къси нокти

Идеи за модерен матов лак за нокти