Матиран маникюр 2019-2020: 300 снимка новости

By | април 16, 2019

Наскоро се появи матови декоративни бои за живопис на ноктите е относително, но вече бие всички рекорди по популярност. Изглежда, че без знанието на гланцови лакове притиснати на втори план. Матиран маникюр не е блясък и не отразява светлината. Тя дава ефект на кадифе на ноктите си, и изглежда, че ногтевая плоча не е покрита с лак, а материал, подобен на замшу или велур. Всички ние знаем, че в класическия вариант на маникюр, трябва да изберете късметлия структура – матирана или гланцирана. Ако основният цвят на всички нокти избран матирана основа, но може да се прилага модели вече гланц лак и да добавите няколко страз. В тази статия ще разгледаме рентабилността на отделните цветове за изпълнение матово маникюр за къси и дълги нокти, а също така да се обърне специално внимание на декоративните елементи в прилагането на различни техники на изпълнение на маникюр.

Модни цветове за матиран лак за нокти

Тема на цветовата палитра за матиран лак за нокти е неразривно свързана с въпроса „какви са цветовете на ноктите в днешно време се счита за тенденция?“. Нокътната на модата „дава“ зелена светлина“ съвкупност от дискретни цветове, нежни цветове и семпли нюанси, в 2019-2020 г., огромното множество и всяко момиче и жена, със сигурност ще изберете най-подходящия цвят за изпълнение маникюр, включително и матиран лак. Разбира се, тези цветове са по-често избират за извършване на маникюр.

загрузка...

Най-популярни матови лакове са следните:

    бежово (гол / праскова / доб), розово (светло розов / светло розов / от сьомга / корали);

Разбира се, нийл арт все още е специален интерес в наситени цветове, като например:

    бял; черен; червен; жълт; син.

Тези цветове са чудесна основа за последващо изпълнение на различни техники на ноктите на обслужване, френски, омбре, геометрия, и завършва с комбинация от тези методи заедно в един ансамбъл. Матиран лак ще поеме почти всички декоративни елементи (кристали, пайети, парчета фолио) и дори в малко по-големи количества, отколкото можете да го приложите в случая с гланц лак.
Към съдържанието ↑

Матиран лак за нокти за къси нокти

Прилагането на този лак за нокти дава на своя притежател повече чар, загадочности, подчертава, стил и добавя акцент, тъй като той не направи нито един блестящ лак за нокти. Първата асоциация, която се достига при разглеждане на матиран лак за нокти и къси нокти, естествено и здраве. И ако още преди 5 години намерите основните цветове лакове в матиран не е толкова лесно, но сега някои производители произвеждат редица в този вариант. Матиран лак има своите фенове, и момичета, жени от различни възрасти и с различни предпочитания в стила. Ако гланцов лак прави трептене на изображението, и често поради тази причина неразличимости, когато матиран лак, може да се постигне висока изразителност, като тяхната форма, а дължината им, и рисуване върху тях.

Къси нокти, като тенденцията продължава за първата година, и ако ще спрем избор на матирана повърхност, ефектът е просто зашеметяващ. Този маникюр за къси нокти на краката може да се види на най-новите големите търговски изложения, модни стилисти. Така че, ако трябва да бъде на височина и изглеждат модерни, тогава трябва да се отдаде предпочитание на този маникюр. Не на всеки дълги нокти ще отговарят за прилагането на матово покритие и за кратко, това е печеливша ситуация.
Към съдържанието ↑

Проекти за къси нокти

Матиран лак за нокти, особено твърда, леко визуално удължават нокътната плоча, което означава, че визуално да направят ноктите по-дълги.

Препоръчваме следните проекти:

    Физически и изглежда матово бежово и различни нюанси, вариращи от светло и завършва с кафяв. Ако на къси нокти Този маникюр с однотонным скучно повърхност, може да се разрежда лъскава фигура. Универсален вариант –на френски, само да е без блясък, ще се превърне в истинско бижу на ръката си. На къси нокти матиран фон ще бъде ефективно в съчетание с геометричен модел. Например, блестящи пристрастни към едната страна на триъгълника-това е истински тренд тази година. Що се отнася до интериора и орнаменти, за да се справи без допълнителни елементи, че ще бъде по-трудно. Изключение може да бъде само един вариант на наклон. Максимално пространство на ноктите, за декориране на не повече от 20%.

Към съдържанието ↑

Рисунки, шарки и орнаменти, за да матиран лак за нокти

Мат ноктите-това е винаги стилно и вярно. Те изглеждат чудесно в твърдо изпълнение, както и допълнителни декоративни елементи.

Преди да започнете да де матова повърхност на вашите нокти, нека да разберем, как да се постигне ефект на мъгла. Най-лесният и най-често срещаният вариант е използването на специални покрития, които трябва да се сушат в лампата. Ако по някаква причина това е невъзможно, да направи ноктите матиран можете да използвате обикновен батика, като се премахне от повърхността на гланцов слой. Най-накрая, за да даде бархатистость може да се използва прах от акрил. Трябва да се прилага на лепкав слой гел-лак и се изсушават под UV лампа.

За да се подчертае красотата на матово покритие е идеалният геометричен дизайн, богато украсени модели и сложен дизайн. Лесен за изпълнение, но е невероятно реалистичен дизайн мокри капки върху сплъстената фон. Да им е лесно. Това е достатъчно, за да се обърнат в хаотичен ред на повърхността на нокътя няколко капки гланцирана повърхност и подсушете го на лампа. Същото печеливш вариант ще бъде на френски маникюр. За усмивка линии трябва да се направи лъскава на върха. Що се отнася до десени и орнаменти са отново на мода вензелями и проста геометрия. Ноктите ще стилни, ако се възползва от тях триъгълници, квадрати, ромбов, точки или счупени линии. Те могат да бъдат в различни цветове и форми. Основното правило е използването на орнаменти — минимализъм и хармонично съчетание на цветовете. За да подчертае индивидуалността на начина, позовавайки се на полската част на Източна мандала или флорални орнаменти. Що се отнася до ноктите, няма строги правила. Важното е, че той съвпада по размер с ноктите вила и се вписват в концепцията за маникюр. Прехвърляне на ноктите, фигурата, с помощта на плъзгача или пробиване. Интересни декорации матиран маникюр може да бъде завързана ленти от фолио. Те изгодно ще изглежда на матирана повърхност за сметка на лъскава структура.
Към съдържанието ↑

Матиран френски маникюр

Маникюр във френски стил-това е класическият вариант, който никога не излиза от мода, това не е първият десетина години. Популярна не само стандартната версия, но различни тълкувания. Смятат, матиран френски маникюр.
Към съдържанието ↑

Техника

Френски маникюр много придирчив към подготовка на нокътната плочка. Високо качество изисква внимателна обработка на линия кожичките – всички ненужни трябва да бъде buffed и чист. На следващия етап-нанасяне на основното покритие и за маскиране. Последната се избира възможно най-близо до цвета на нокътната плоча. Освен това, този камуфлаж ви позволява да рисувате с перфектна линия на усмивката.

Към съдържанието ↑

Дизайнерски решения

Всъщност има огромен брой възможности за създаване на матиран френски маникюр. Той изглежда добре както в класически формат, запазване на обичайната бяла линия усмивки и основите на пастелни, така и в модерен, иновативен дизайн. Тъй като това се случва? Стилно и необичайно ще се френски маникюр, на който линия усмивки нарисувана гланцово покритие, при запазване на мъгла останалата част на нокътя. В този случай си струва да предпочетат по-тъмните, наситени цветове – черно, бордо, синьо, тук е идеално за този цвят. Друг необичаен френски маникюр може да се създаде чрез създаване на градиент. В сплъстената изпълнението на това ще изглежда много необичайно и красиво. Плавен преход е по-добре да се направи от светло до тъмно на цвят. Това е чудесен вариант за дълги нокти. Цвят матиран фон с помощта на метална лента. Тя ще бъде ефектно изглеждат като декоративен елемент за създаване на геометрични дизайн или по подбор на кладенци. Вие също така се препоръчва, да се подчертае върха на нокътя с пайети. Те могат да бъдат използвани като допълнителни орнаменти, класически маникюр, както и на основния разпределител. Е, разбира се, не трябва да забравяме за цветовете на дизайна на линия усмивка. Освен това, в такъв техника, изглежда много интересно и стилно за всеки повод.

Към съдържанието ↑

Гел-лак за лак за нокти

Матиран маникюр може да бъде също разнообразен, както и лъскава. И ако pall класическо, то това е чудесен начин да разнообразите ежедневния начин. Освен това, е необходимо да се матиран лак за нокти в последно време много измислена. Остава да изберете техниката за създаване на подобен маникюр и можете спокойно да продължи.
Към съдържанието ↑

Как се прави маникюр с матово покритие с гел-лак?

Има много начини за създаване на мат ефект на ноктите, покрити с гел-лак. Те са сравнително лесни и удобни. В присъствието на UV-лампа и всичко необходимо за маникюр с помощта на гелевых материали, можете да се опитате да направите такъв маникюр у дома си сам. Това е прост процес, който не отнема твърде много време.

Да се възползват от акрил на прах. Изпълнява стандартни манипулация: нанесете база, цвят и топ. Отгоре не изсъхне и да я покрие земята, и само след това сложи пръст с покритие отгоре и на прах в лампата. След горната изсушени, отстранете излишния с помощта на специална четка за маникюр. Подобни използване на метода на мат прах. Процесът е почти същият. Разликата е в това, че се четка за прах се нанася върху вече изсушената отгоре. По-точно на клей настилка. Трябва да се отбележи, че такова покритие не е здрав и матова повърхност бързо да избледнее. Матиран ефект може да се постигне с помощта на wheelhead пилочки. След нанасяне и изсъхване на върха, премахване на лепкав слой. След това с помощта на пилочки да премахнете лъскава повърхност. Най-лесният начин за използване на специален матов топ. В този случай, технологии не е по-различно от обичайното. Нанесете матиран цвят отгоре и премахване на лепкав слой.

Към съдържанието ↑

Съраунд мат рисунки на гел лак

Не е задължително да маникюр напълно матиран. Можете да направите необичайни модели и ги открояват на общия фон, оставяйки основен цвят гланц. За този сухи основна част от един маникюр, който ще е лъскава и се приемат за рисуване. С четка или да се прилага точка, цветя, монограми, или подходящ за модели. След това, като те могат да бъдат покрити с акрил на прах и подсушете го на лампа.