Мода ноктите 2019: 220 снимка новости

By | април 16, 2019

Всяка жена интуитивно разбира, колко е важно да изглеждат ухоженно винаги и навсякъде. Мода маникюр ръка на вечния и маникюр – важен компонент на тази вековна кредо. Като се започне от модните днес тенденции, през 2019 г., и примеряла различни техники за извършване на проектиране, което всяко момиче ще намери най-подходящия дизайн за всеки официалното събитие, но и всеки ден.

Модни тенденции за този сезон

Модата е присъщо на непрекъснато се променят. Значително или не, зависи от нас. Вече в продължение на много години ръководи мода ноктите популярен е класическата живопис декоративен лак за нокти (шеллак, гел-лак) и прилагане на методика за маникюр и наслагването им!

загрузка...

Френски, лунен и градиентный маникюр, геометрия и счупеното стъкло се считат за най-популярни и през тази година, тенденцията на ноктите на услугата. Всеки един от методите са дошли по-рано, за да французи, които малко по-късно — наклон, но всички те се радват на голямо търсене сред всички възрастови групи фенове през тази година и със сигурност ще бъдат популярни през следващата.

Направи дизайна да помогне на отделните различни образи, начини на прилагане, които са огромни, в много случаи, не трябва да бъде художник.

Днес на дълги и къси нокти-това е основата за вземане на никакви техника и украсени с тематични рисунки. Не забравяйте, Gzhel, Хохлома и други традиционни руски мотиви! Да ги представят с помощта на специални цветя, декоративен лак, тънки четки, шаблони или стикери – не ще много труд, не само магьосник, но и обикновени момичета, които искат сами да създадете един прекрасен маникюр!

Следвайки тенденциите на модата днес и гледайки малко напред, ние не трябва да забравяме, че маникюр-това е преди всичко внимателно да обработите ноктите и около ноктите повърхност!

Рисунки 2018

Графичен дизайн има за цел да подчертае индивидуалността на притежателя си, а заедно с него визуално удължават краката.

Такива изображения са често включва визуализация на всички геометрични фигури, райета и абстракция. Геометрия в маникюре се постига с помощта на специализирани шаблони купи (като тук>>), или самодельная, например, от лентата. За да се гарантира, че линии са възможно най-точно, трябва да се прибегне до такива „помощници“.

Всяка геометрична зона фигура или ленти могат да бъдат боядисани в контрастни цветове или нюанси на един цвят, например синьо-небето е синьо, светло синьо, тюркоаз.

Ако ще се боядисват в различни цветове в няколко слоя, трябва да се изчака окончателното изсъхване на всеки слой, преди повторното оцветяване!

Ако нямате желание да губите време в шаблони, тогава трябва да си купуват специализирани етикети с геометрични фигури.

Флорални мотиви

Това цвете маникюр изглежда красива и женствена, че е трудно да не се споразумеят. сегашната масовия пазар предлага огромно разнообразие от самозалепващи и водни стикери за нокти с участието на различни цветове.

Лек силует на цвете или снимката му „в пълния си блясък“ ще изглежда страхотно на твърда повърхност. Първоначално трябва да се определи цветова палитра от декоративни бои, в края на краищата най-доброто ще бъде този цвят, който не се сливат в окончателния състав и няма да изглежда вулгарно.

Поради това предпочитание контрастни цветове – Класическо съчетание на черно и бяло, червено и златно, зелено и жълто.

Любим лак за нокти-основа за фигурата се счита за бял цвят, който се слива с изображения на цветя, като контраст и монохромни цветова гама и нюанси.

В ноктите 2019 популярни флорални мотиви, изпълнени в класически бял или цветен френски език. Това яке е трудно да се нарече традиционните. Сегашното си име – “ Изкуството на френски. Не претоварвайте маникюр голям брой изображения. Два или три декоративни лакове, е вярно, ще е много малко!

На последния етап не ще бъде излишно да украсяват ноктите пайети и кристали.

Художествена живопис

Въоръжени с тънка четка, лакове и постоянство, можете да добавите във вашия маникюр красиви снимки.

Хареса работа на художника, и магьосници, и търсене на решение ще се изпълнява на нокътната плоча, петна, точки и линии, които в крайна сметка ще се превърне в готова орнаменти и шарки, или пълни с изображения на цветя, символи на коледната тема.

Нов в живописта трябва да започне с леки орнаменти.

„Моите ръце“, можете да преминете към по-сложен режим. В Интернет са много майсторски класове във видео формат и техники за създаване на модел стъпка по Стъпка. Вие ще бъдете изненадани колко лесно четка за създаване на сложни изображения на ноктите, по-сложен само на пръв поглед!

Създавайки образ, уверете се, че линиите са прави и ясни. Първите щрихи трябва да бъде едва доловим, а ако е необходимо нанесете втори слой лак. Само на последния етап-попълване на чертежи с цвят.

Не забравяйте, че дизайнът винаги трябва да покрие защитен прозрачен лак, целта на прилагането на която, удължаване на живота на маникюр, а също и като му приятен лъскав цвят.

Рисунки на животни, картинки на животни

Тема на животните е една от най-популярните в последно време. Докосва лицето на тигри и Лъвове за украсяване на ноктите на безименни пръсти, а останалите приложен към текстурата „пушного животно“, която се създава бързо, с помощта на специални етикети.

Животински принт може да покрива всеки нокът или част от него, например, в технологиите, френски маникюр, когато ноктите плевене растеж на региона се отличава с декор в цвят на тигър, зебра или на всяко друго животно.

Включете изобретателност, и се оставя плаката среден и безименни пръста Зебра печат, което също предполага наличието и на черно-бял! Моля, обърнете внимание, че тези примери всъщност е много много. За вдъхновение, всеки има възможност да получи достъп до глобалната мрежа и няма да забележите, как вие ще започнете да създавате вашата работа като никой друг.

Рисунки в съчетание с лак мат

Матиран лак бързо печели популярност и верни фенове. Различни цветове, тонове и нюанси на всеки цвят често се срещат не само в общите за всички блясък, но сега по-скромен матова текстура.

Днес, матовость-това е най-добрата основа за творчество. Предизвикване на нокътната плочка плътен матиран декоративен лак и го оставете да изсъхне напълно, можете да създавате чертежи! Освен това, за изобразяване на десени на матирана повърхност, а след това предимство трябва да се дава вече лъскава материя, но от един цвят, лак. За да се допълни дизайн трябва да е за няколко кристали или пайети, фолио и други аксесоари, които украсяват маникюр, но не се забравя за това, което е на мода, краткост и простота.

Вие не трябва да спира върху твърда повърхност. За това се отнасят към градиентный маникюр, който предполага по-плавен преход от един цвят към друг. Този преход лесно обикновена гъба. Така че, като изберете два контрастни цветове, матова текстура и се произвеждат чрез боядисване на ноктите в омбре стил, можете да рисувате върху тях никакви рисунки. Интересно решение е изборът на цветове в една палитра и ломбер, но изборът е в полза на гланц.

Рисунки на къси нокти

Къси нокти днес се радват на голямо търсене, поради своята практичност.

На всички е известно, че визуално удължава къси нокти ще ни помогне спокойна и нежни нюанси лакове, но не всички знаят, че по-голям ефект може да даде и снимки. Същия ефект се получава при използване на контрастни ярки цветове и декоративни покрития.

Като се отдава предпочитание на вертикален модел хоризонтални, ногтевые плоча ще изглеждат по-дълги и вече. Това може да бъде само вертикални цветни линии с различни дебелини. Този маникюр често се нарича „матрак“. Ще бъде подходящо и модели на нокти, разгъване от центъра и в центъра.

Рисунки на дълги нокти

Дълги нокти – сайт с огромно количество пълни чертежи и сложни модели! Всеки метод ще бъде подходящо за тях, независимо дали е френска, геометрия, наклон или лунен дизайн. И може би комбинация от тези методи!

Не прекалено насищане на картини и рисунки, които са подходящи за всеки ногте, а за една или две. Важното е, че изображението е било начертано – е в съответствие с общия план, в комбинация с базовия цвят. Основното правило при всички техники – да не се прекалява с всеки цвят или декор. За да бъде красива!