Модели на прически за жени: видове, функции (62 Снимки)

By | март 4, 2019

Много жени не обичат да се чувстват, за да се адаптират към стандартите. Обикновено, те са много уверени в себе си, и тази черта на характера им е основателно. Тази категория външния си вид винаги някакъв обрат, който не може да се пренебрегне. Често, тяхната оригиналност те подчертават красива модельную прическа.

Красивите модели на прически за жени

Кратък на модела прически

Много дълго време се е смятало, че къса коса е невъзможно да се направят някои красива коса, но този мит, за щастие, са по-разсеяни. В момента има много модни и красиви прически, които имат къса коса. И обратното показва, че моделът на спектъра на косене просто се движите по дължината на косата. Че за прически се отнасят към тази категория?

Важно е да запомните, че къса прическа отваря лицето и най-важното правило при избора им-това е правилният избор за вашата индивидуалност.

Според мнозина, най-ярки представители на кратък модел прическа „pixie“, прически, с мъжки произход „Гаврош“ и „гарсон“, и не отстъпва по всички любимото ми каре и Боб.

загрузка...

Pixie в изпълнение има няколко слоя, така че е подходящ за повечето типове коса. Идеален вариант за тези, които са с кръгли или квадратни плоскости. В тази подстригване, бретон, косата в задната част на главата и следва удлинены в слепоочията и направления на врата намали. Характеристика на косене с отворена врата и ушите.

Гаврош е универсален за всички дами, тъй като той практически няма противопоказания за формата на лицето. Техника на косене е vystraivanii на косата в предната част и да прави храмове във формата на триъгълници. Дължина на косата на загривке, почти не се движа. За гъста коса, със сигурност има нужда от разреждане.

Сервитьорът не дава приоритети за определен тип коса, работи на всеки. Добър вариант за бизнес дама, а просто такава прическа ще даде на своя притежател здравина и елегантност.

Каре или Боб много си приличат, но всяка от тях е съвършена по своему. Поради широкия спектър от техните изпълнения са способни да задоволят всеки взискателните дами. Най-последната версия към днешна дата е съчетание от тях — Боб-Боб.

Модел прически за средна коса

За средна дължина на косата модел на косене има много голяма сума, тъй като именно тази дължина на косата просто трябва да се уверите, че капитанът показа на всички възможности на въображението. Последният модел е със средна дължина стрижками днес, са: Аврора, различни варианти на асиметрия, дебют, италиански, рапсодия, дълъг боб, и много прическа с „парцаливи“ направления.

Асиметрия в последно време е много популярен ярък завършек на прическата, с която можете да създавате зашеметяващи уникални прически.

Италиански е много подобен на каскада, е, това не е така. В този вариант на линия вырезывания ровна. Освен това, средната дължина за тази прическа е най-подходяща.

Удължен боб с лекота ви позволява да моделира формата на лицето. Тази версия на тази прическа визуално сузит лицето.

Скъсани направления на прическата-това е много модерно в продължение на много дълго време. Тази техника се вписват прическа жени с различни типове коса, гъста коса е по-лесно и по-лесно управляеми, и да получите хубава тънко обем.

В предишните статии говорихме за такива прически, като „Аврора“, „дебют“, „Рапсодия“, на която бяха разгледани подробно техните характеристики, техники, видове. Предлагам ви да получите достъп до информативни и интересни статии.

Модел прически за дълга коса

Ако сте собственик на дълги, освен това, плътна и силна коса, това ще бъде ярко украшение. И за тези, които обичат да се открояват от тълпата не може да бъде по-добре. Нека да разгледаме модела прически, които ще дадете на косата повече цветове, личност и драма.

На върха На популярността в момента, освен вече споменатите „Аврора“, „Рапсодия“и „Волчица“ и разнообразна степен на косене.

Прическа волчица самото име говори за своя дързък характер, тъй като той прилича на ощетинившегося кожа на вълк. Изпълнението на тази прическа е счупен на косата, разположени в хаотичен ред. Кичура отпред скъсява и затылочную област, се засилват.

Техника степенувани прически предполага силно скъсяване на горните слоеве на косата. Всеки ден с такава прическа ще изглеждате шик, дори и при полагане на малък период от време. Самите фризури много оригинално.

Модела прически за пълни жени

Жените с пищни форми, реши да се поглезите модельную прическа, много сериозен подход към този въпрос. Дори и тези дами, които не страдат от този проблем, изборът на прическа първо трябва да се анализира, доколко прическа за вашата форма на лицето и типа на косата.

Ако имате пълно лице — избягвайте възможности, като къси прически.

В никакъв случай не използвайте гладка коса или прекомерно цялост.

Ако имате подпухнали бузи, са най-добрите възможности визуално стеснява лицето, дълъг боб, дълъг боб. Много добро допълнение към такава прическа-това е асиметричен раздяла.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Ако човек не се нуждае от значителна корекция, можете да изберете по-смел вариант, например, „pixie“ и пластове „Боб“ .