Модерен и стилен маникюр: тенденции, цветове, дизайн (55 фото)

By | януари 10, 2019

Светът на модата е чудно променят. Всеки сезон се появяват нови тенденции в различни посоки. Това включва в себе си шкаф за дрехи, коса, грим, и дори дизайн на ноктите. Със сигурност всяка жена иска да се създаде модерен и стилен вид, така че в тази статия, ние ще докосване на въпроси, свързани с последните модни тенденции и новости в света на дизайна на ноктите. Тук ние също ще докосване на най-новите модни цветове в маникюре и ще ви разкрие най-красивите и най-стилните идеи за вашия маникюр.

Най-новите модни тенденции за маникюр

Като говорим за модни тенденции, има няколко важни посоки:

Дължината и формата на ноктите. Тук, както винаги, нещата не са толкова прости. На пръв поглед в модата отново дълги нокти, но къса дължина не бърза да напуска модни върхове. Ние виждаме модели на маникюр, тъй като и на дълги и на къси нокти. Майстор на ноктите на услугата препоръчват да изберете маникюр, според вашите предпочитания и начин на живот. Цветовата палитра. Също така няма еднозначен отговор. Да бъде най-готините перла нюанси, но класически черни, червени и бели нюанси също не губят своята популярност. Оборудване и опции. И това е просто чист хаос и объркване. След всичко, майстор ни предлагат огромен брой различни възможности за дизайн на ноктите. Въпреки това, ако започнете да се разбере, а след това могат да се разграничат няколко основни модни тенденции: холивудски маникюр, Маникюр техниката колор-блок, художествена картина, маникюр техниката кракелюр и други подобни. По-нататък ще разгледаме всеки един от тях повече.

Модерен цвят на лака за нокти

Както казахме по-рано, модерни цветове лак за нокти, в зависимост от сезона. Въпреки това, могат да се разграничат няколко любими, които вече по време на сезона не губят своята популярност.

Перлени нюанси

Pearlescent нюанси в маникюре изглежда много нежна и красива. В основата си, те избират на някакъв празник. Много луксозно изглежда перлен лак за нокти, сватбен дизайн нокти.

загрузка...

Черен маникюр

Класически черен маникюр никога не излиза от мода. Въз основа На него може да създаде огромно количество възможности за дизайн.

Белият маникюр

Белият маникюр — антипод на черно, но не му отстъпва по популярност. Въз основа На него можете да създадете множество различни проекти.

Червен маникюр

Ако говорим за Ярък маникюр, тогава най-модерен цвят-това е, без съмнение, в червено. На основата му вече е възможно да се създадат и други комбинации и модни комбинации.

Стилни и модни идеи за маникюр

През този сезон, могат да се посочат някои пресни модата в маникюре. По-горе са изброени някои от тях. Сега е време, за да видите, че всеки от проектите трябва да обърнете внимание на няколко интересни идеи!

Холивудски маникюр

Маникюр в техниката колор-блок

Художествена живопис в маникюре

Маникюр в техниката кракелюр

Други идеи за стилен и модерен дизайн нокти