Модерен лек маникюр: идеи, иновации, основни техники (56 снимки)

By | февруари 11, 2019

Когато ние се произнесат думата „деликатен“, ние правим нещо, което е светъл, лек и ефирен. Не е изключение и маникюр. Дизайн на ноктите в пастелни тонове, винаги е имал особена любов към жените. В края на краищата жената е свързана с нежност и лекота. Нежен маникюр е един от най-популярните. Дълбоко грешат онези, които смятат, че лек маникюр завършва класически френски. В тази статия ще разгледаме подробно всички основни техники, цветова палитра и ефекти, за да създаде зашеметяващ нежен маникюр.

Цвят красив маникюр

Главната особеност на лек лак за нокти, че той е идеален за ежедневна стил. Въпреки това, ако добавим в дизайна на искри или кристали, такъв маникюр може да бъде чудесна декорация за вашите писалки за всеки повод.

загрузка...

Когато говорим за цветове, създавайки нежен маникюр, първото запознаване пастелни цветове. Той може да бъде всякакъв цвят-от светло синьо до напълно бяло.

Идеалният цвят, мек лак за нокти — всякакви пастелни нюанси.

И разбира се, когато се създават нежен маникюр, ние не можем да си позволим да се използват отровни и по-тъмни нюанси. Иначе, добре, този маникюр не може да се нарече мека.

Нежен маникюр, са противопоказани за всички отровни и ярки нюанси, тъмни и черни на цвят.

Основни методи за създаване на глобата маникюр

Що се отнася до начините за създаване на тук Нежен маникюр предполага пълен полет на фантазията на майстора. Нежен маникюр може да бъде както мат, така и блестящ цвят, и всеки графика и ефекти. Това може да бъде лек, тънък очите омбре. Всичко, което не излиза извън рамките на понятието за „мека“.

Ето няколко основни техники, с помощта на които можете да създадете един красив дизайн на нокти: френски дизайн. Без него никъде. Това е основател на почти всеки нов дизайн. За да научите повече за функциите на френски маникюр и ви даде няколко идеи за вдъхновение тук. Лунен маникюр. Дупки са идеални за създаване на глобата маникюр, те леко с нокти и да се създаде усещане за лекота и airness. Важно е да изберете правилната цветова схема. Омбре. Както казахме по-рано, друга техника, в която можете да създадете луксозен лек маникюр в омбре. Отново, основният аспект е изборът на подходящи цветове.

Иновациите в дизайна модерен лек маникюр

Сега нека поговорим малко за най-новите нокти мода. Трябва да се отбележи, че основната функция не само в дизайна на нокти, но изборът на дрехи-това е минимализъм, и дори някои в аскетизъм. Девизът на съвременния моднице: „колкото по — просто- толкова по-добре“. Естествено, това е отразено в избора на ноктите дизайн.

В момента на мода маникюр с така наречените „отрицателни“ (т.е. празно) пространство.

Особено популярен и спечели търга матиран маникюр. Има дори специални покрития, които са в състояние да създадат за нокти покритие на ОП структура, напомняща на кадифе.

Velvet пясък-това е прах средно мелене, който при контакт с течност не смекчи, като това се правят прости малки искри, и запазва своята форма и плътност.

Идеи лек маникюр