Модерни и елегантни зимни педикюр 2019 (40 фото)

By | февруари 11, 2019

Говорейки за педикюре, струва си да се отбележи, че много важен аспект е не само ноктите, но и за грижа за краката. Грижа за ръце-това е даденост, а това за краката си, ние често забравяме в забързаното. И най-често това се случва през зимата, защото по това време на годината краката ни старателно се крият от любопитни очи. Но не забравяйте, че ако искате да си крака, за да изглеждат добре през пролетта и лятото, те се нуждаят от постоянна грижа през цялата година!

Грижи

Ако е възможно, козметичен педикюр препоръчва се 1 път на месец, но ако съвсем не можеш да попаднат в салон във време, ние се опитваме да правите това поне веднъж в сезона. В останалото време, за да се грижа за краката в домашни условия: не забравяйте да премахнете кожичките и да се отървете от груба кожа (това ще помогне на специална лапка на файла).

И разбира се, зимата не е причина да забравяме за красотата, защото ние правим зимен маникюр, макар и с ръкавици, така и за зимния педикюр! И така, нека да видим какво се приготвя краката ни през зимата 2019.

Цвят

През зимата 2019 г. ще надделее всички нюанси на синьо, бяло, зелено, карамел и благороден кафяв. Ярки цветове като оранжево, зелено и жълто-добре да оставите за пролетно-летния период. И цветове, като черно, червено и Бордо може да се дължи на непреходна класика.

загрузка...

Дизайн

Зимна дизайн педикюр-това, разбира се, асоциация честита Нова година, весела Коледа и сняг, но не само тя ще ни радват до 2019 година.

Блясък

Разбира се, в модата ще педикюр с пайети. Педикюр подходящ за почивка и за ежедневието. Малки искри хаотично ограничаване на ноктите със сигурност ще ви напомня за сняг. С помощта на блясък е възможно също да бъдат транспортирани различни модели на ноктите си.

Акрилна пудра на прах

Не губи своята популярност модели, направени с помощта на акрилен прах. Това могат да бъдат празнични фигурки и плетени модели са привлечени от модата през 2018 г. и успешно отложи за 2019 година.

Геометрия

Геометричен педикюр е много разнообразен. Това е първоначалното пресичане на линии, сложни преплитат сложни геометрични фигури и просто малки фигурки в стил минимал.

Излиза перфектно, за да начертаете линия, и искате съвършенство? — Няма значение, хотелът предлага специална лепенка, която значително ще опрости задачата си.

Штемпелевать

С бясна съвременното темпо на живот, не е достатъчно време, дори и на чаша кафе и да поговорим за педикюр, че много жени избират просто покритие, защото време за рисуване крайно не достатъчно. Но какво да правя, ако все пак искате да се показват оригинални педикюр? На помощ идва щанцоване.

Преге — технология за нанасяне на рисунки на нокти с помощта на специални печати.

Штемпелевать помага на много модницам, защото той е гъвкав. Вие лесно ще можете да изберете желаната снимка сред огромното разнообразие от предложения на пазара. Освен това, рисунки, нанесени метод на щамповане, абсолютно идентични, така че да не възникнат неочаквани проблеми под формата на различни рисунки на краката си. Тази техника отнема минимум време и не изисква специални умения, така че може да се направи в домашни условия.

Мат

Матовость става все по-популярен и през 2019 година ще бъде последен писък на модата. Дори просто да направите педикюр с лак мат изглежда благородно и елегантно. Искате да му дадете на вкус? Наслагването на фактура: мат и гланц в едно педикюр изглежда невероятно. Можете да ги обедините в един шаблон или се редуват в различни ноктите си. Много модерен френски педикюр, който съчетава в себе си текстура, можете дори да използвате един нюанс.