Модни дамски прически 2019: 5 модните тенденции (58 Снимки)

By | януари 9, 2019

Новият сезон ни радва модата широка гама от различни решения при избора на прическа. Всяка жена сред това разнообразие ще може да си избере прическа за нея. През 2019 г. основен атрибут в грима и стила на дрехите, и, разбира се, прическата се нарича автентичност. Избор на прическа, трябва да се обърне внимание на удобството, да го инсталирате и някои грапавини. Време елегантен стил в миналото. Въпреки това, в допълнение към небрежност, не забравяйте, че една жена трябва да остане една жена, така че изберете прическа, така че да може добре стил и да създадете романтичен начин. Така че, в тази статия ще разгледаме пет основни тенденции 2019 в света допустими отклонения.

Номер 1 — строга геометрия на линиите

Не се притеснявайте, ако preorganize семпъл, класически стил. През новия сезон и имате някои страхотни модни идеи, които ще ви направят да изглеждате модерно и в същото време не променят своя стил и начин. През 2019 г., от класически варианти идеалното решение ще бъде сессон, каре, Джак и Боб. Те трябва да бъдат допълнени гладка геометрична бретон. И наистина, всички прави линии в тези прически са много добре дошли.

Важно! Когато вие изберете една от опциите геометрични прически, не забравяйте, че те са най-вече подходящи обладательницам идеална овална форма на лицето. Ако лицето не е с овална форма, рязане трябва да се направи много внимателно, за да те не играе с вас лоша шега.

загрузка...

Дело № 2 — ултра-къса прическа

Друга тенденция на новия сезон е ултра-къса дължина. Популярно такава прическа се нарича още „таралеж“. Много дами не са изложени на риск за създаване на такава прическа, защото мисля, че с тях една жена губи своето очарование и женственост. Въпреки това, гледайки днешния холивудски звезди, трудно е да се каже, че те не изглеждат женствени. Техният образ е хармоничен, светъл и стилен. Така че, дами, не се страхувайте да поемате рискове и да промени своя стил. Може би това е, което търсите.

Номер 3 — мулти-слой и каскада

Може би най-важната тенденция 2019 година-това е каскада и всички го тълкува. Тази безгранична любов към ниспадающие асорти може да се дължи на лекотата на полагане и зашеметяващ обем, който те са способни да създадат. В края на краищата, за никого не е тайна, че повечето съвременни жени имат тънка и чуплива коса. Малко хора може да се похвали с гъста коса. И за тънка коса на най-добрите прически каскада. Заедно с модни цветове, каскадни нива прическа е в състояние да произвежда истински фурор.

Номер 4 — женски подрез

Още един много ясен тренд на този сезон-подрез прическа (подрезание). Той е много подобен на ирокезите. Аз съм сигурен, че много при тази дума спомням си представители на рок-групи и младежката субкултура момиченце. Нещо общо, разбира се. Въпреки това, основната разлика се състои в това, че женската версия. Да, mohawk може да изглежда женствена. В крайна сметка, в този сезон са кратки и ултра-къса коса, за да прическа е режат се вписва в тази страна. Разбира се, тя изглежда много по-нахален и предизвикателно. Но ако сте смел човек, не се колебайте да се създаде прическа с выбритыми висками и дълга от горната.

Номер 5 — нуво „шапка“

Прическа „шапчица“ е известен в продължение на много дълго време. На хората, това се нарича „котел“. Съвременната интерпретация на този вид прическа выбритые уиски и задната част на главата, и филигран класификация, която изглажда преход от выбритых износител в по-дълги кичура на темето, уложенная под формата на пот.