Модни идеи за маникюр. Модерен дизайн 2019 (49 снимки)

By | февруари 20, 2019

Най-добрите идеи за модерен дизайн 2019

Идеи за маникюр 2019 пълно разнообразие от интересни и неочаквани нийл-арт. В желанието си да върви в крак с модата, момичета наблюдават нови продукти.

Сезон 2019 година-това е интересна идея френски, лунната и водния маникюр, интересни тенденции интериор, огледала и матиран маникюр, геометрия, рисунки и т.н., като последният в космически дизайн нокти, маникюр в съчетание с елементи от метал.

След анализ на най-добрите проектни предложения ще ви разказвам за най-тенденция идеи за маникюр за сезона 2019.

Идеи геометричен дизайн

Геометрия на ноктите през 2019 година не губи своята популярност. Ленти за нокти тесни, широки, един цвят или цветова палитра се подчертае красотата на ноктите. Всички видове геометрични мотиви, абстракции могат да бъдат изпълнени на същия пръст, и всичко.

загрузка...

Нежна оригиналност матиран лак за нокти

Матиран маникюр отново в тенденция, може би, защото той опрятен, приятен за очите и изглежда страхотно в ръцете. Това могат да бъдат стилни, ежедневни и луксозни ваканционни с луксозен модел. Той може да бъде в съчетание с гланцово маникюр или украса с пайети, тя ще изглежда модерен и елегантен.

Блясък, мода

Блясък на стомана тенденция в модата маникюр. Той може да се прилага за всички пръсти или леко разкрасяване на един или два нокътя. На върха на нокътя може да бъде украсена с нежна воал блясък. Варианти на морето – изберете някоя.

Идеи корабно маникюр

Нюанси на корабни година не отстъпва от своите позиции, докато са на подиума популярност. Различни нюанси от Гол-цветове от бяло до розово и да си представя лилаво padonu. Може да се използва цялата палитра от пастелни нюанси и всякакви възможности розово.

Блестящ метален блясък маникюр

Имитация на огледално покритие, което може да бъде по-стръмен? Метален цвят лак за нокти, тъй като това се прави огледален маникюр в тенденция популярните проекти на ноктите. Различни комбинации от опции за украсяване на случайни и модерен маникюр празник.

Син или синьо, маникюр

Този сезон е много популярен мек син маникюр. От бледо синьо до тъмно синьо, гел-лак или омбре – това ще бъде отличен на вашите нокти. Комбинация от тенденцията ярко синьо и бяло ще направи страхотен маникюр.

Безсмъртен техниката омбре

Ако сте фен на омбре, да украсяват ноктите си. Сред номинации модерен дизайн 2019 маникюр, омбре маникюр има всички шансове за победа. При правилната комбинация омбре нюанси ще изглеждате страхотно и да има огромен брой възможности за създаване на вашите фантазии.

Зелени тонове лак за нокти

При поискване Институт на Pantone Цветове 2019 признат за зелен. Зелени нюанси на ноктите си в различни техники: омбре, пране, гел, лак за нокти и невероятна госпожа човек „котешко око“ ще зарадва модата през този сезон.

Нови идеи за френски маникюр

Аз бих искал да се спра на френски маникюре и да разберете какви идеи на френските предлага дизайн-2019.

Класически Френски

Действително бели усмивки на пастелни цветове основата на нокътя е класически вариант на френски език. Като класически яке основен цвят на ноктите може да се различава от естественото ниво три нюанса.

Разнообразие от цветове във Франция

В цветен френски маникюр усмивка вместо бял направили цветен лак. Или въз основа на цвета на ноктите, боядисани в различни цветове, на върха на нокътя. В цветен френски маникюр съчетава в себе си модерен модерен цвят лак за нокти.

Интересни идеи –френч милениум и вентилатор Франция

Оригинални и интересни техники, които изискват творческо мислене и въображение, за украса усмивка. С техника на Милениум усмивка правят с микро прах, искри или блестящ лак. Фен на френски език, когато като край на нокътя се използват: кристали, акрилна боя, фолио, etc.

Нови идеи усмивка на френската

Нестандартен френски означава необичайна форма на „усмивка“, когато като край на нокътя. Една усмивка може да бъде: скосени, диагонални, остри V — образни, приличащи на вълна.

Подбор на идеите при създаването на маникюр

Съвременни тенденции богат на идеи и решения, модерен дизайн на маникюр. При избора на подходяща комбинация от маникюр вземат предвид дължината и формата на ноктите. Основни аспекти на технологиите за нокти-арт с оригиналната фантазия при извършване на декор създаваме оригинални и уникални изображения.

Дайте воля на своята фантазия и да изберете за нокти, маникюр дизайн 2019.