Модни прически за дълга коса с бретон, полагане на бретон (53 снимки)

By | януари 9, 2019

В новия сезон бретон отново се опитва да завладее сърцата на модата. И, честно казано, тя е много добра в това. Прическа с бретон-винаги е на върха на популярността, а след това си отиват в небитието. Без съмнение, професионално направен ивица с бретон може само да украсяват образът на жените, за да скрие подходящи нюанси външен вид и подчертават физически данни. Все пак, имайте предвид, че бретон-това не е за всички. Но огромно разнообразие от варианти на изпълнение ви позволява да изберете най-подходящите не само от формата на лицето, но и характера на бъдещия собственик. В тази статия ще говорим за най-горещите новини прически с бретон за дълга коса, а също така кажете, как да бретон. Но всичко в ред.

Основните моменти при избора на бретон

За начало нека да разберем, че всички видове бретон: прав бретон. Почиства точно с дължината на веждите. Серво бретон. Може плавно преминават в общата маса на косата, или се установяват отделно. Асиметрични бретон. В момента е на върха на популярността в ума си екстравагантен външен вид. Скъсани бретон. Също така заема водещо място сред всички останали бретон как изглежда страхотно на всяка косата, с изключение на сешоара. за тях това винаги пухкави и безформени. Дълъг бретон Пикабу. Тя затваря очи за малко, въпреки че това не е много удобно, обаче начин с този бретон изглежда много мистериозно. Бретон е разделена на две страна. Тази бретон позволява да коригира черти на лицето, с различни разпоредбите на раздяла. Това може да бъде направено в средата, или отместване в страната.

Освен тези, има и много други варианти на бретон. Въпреки това по-горе са най-популярни.

Важно! Най-важното при избора на бретон е формата на лицето.

Наистина, преди да реши да намали този или ресни, определен с вида на лицето си. Притежателите на кръгла и квадратна форма на лицето е категорично противопоказан директни прави бретон. Тук ще бъде уместно наклонена бретон, която ще бъде първа, за изглаждане на ъглите, и второ, визуално да се извади, лицето, по-близо до него до идеална овална форма.

Но жените с продълговата форма на лицето, което обикновено се характеризира с високо чело, прав тежък бретон само ще се възползват. Той визуално намалява неравенството и изравняване на дължината на лицето.

Модни бретон за дълга коса

През 2019 г., най-във всички аспекти на модния свят, доминиран от натуральность и естествеността. Дори бретон това правило не обошло. В началото на сезона на модните подиуми се появиха нерадивые, сложи ка като удари на вятъра. Почиства или асимметрично с добър перушина и дори скъсаните ръбове. Въпреки това, стилисти предвиждат в скоро време ще се промени посоката на по-гъста, но и небрежно почиства бретон. Въпреки това, не трябва да забравяме, че бретон не е подходящо за всички и да направите бретон в домашни условия и без помощта на професионален майстор — професията е много рисковано.

загрузка...

Стайлинг на коса с дълъг бретон

Бретон — като отделен елемент на косъма и се нуждае от индивидуално внимание.

Важно! Не забравяйте, че ако имате мазна кожа, стегнати бретон ви е нужно два пъти по-често, за да се измие. Ще се спрем по-добре на вариант с наклон.

Директен тежък бретон трябва да бъде поставен точно и не топорщиться. Полага бретон нужда, както и нормална коса. Винаги се уверете, че тя хармонично се вписва в имиджа и не контрастира с вашия външен вид.

Полагане на дългия бретон може да се направи с помощта на сешоар и гребени. Измитите сушени бретон със сешоар, накручивая на кръгла четка. По този начин тя се издига от корените и създава малък обем.