Мраморен маникюр: цвят, дизайн, идеи (75 снимка)

By | януари 16, 2019

Днес ще разгледаме сравнително нова тенденция в нийл-арт „мраморен маникюр“. Красива текстура е много подобен на мрамор, и в комбинация с различни меки цветове и лъскави ивици създава благороден външен вид на ноктите на ръцете.

Сравнително нова тенденция привлича модата от всички възрасти и направления на живота. Чудесен за ежедневна, така и за празничен лук. С този дизайн нокти да ви нищо няма да попречи да се чувстват на върха!

Мраморен маникюр – цветя.

Най-често такъв маникюр се изпълнява в основните цветове – черно, бяло, бежово. Изгодно гледам на кафе, розово, синьо, тюркоазено, зелено тон. Но асортимента непрекъснато се разширява благодарение на сезонността и желанията на клиента.Възможности черен, бял и бежов мрамор маникюр.


Идеите в кафе и розово.загрузка...

Синьо и тюркоаз мраморен маникюр.


Вариации на зеления мраморен маникюр.Сезонни идеи мраморно маникюр.

През пролетта на светли тонове и меки преходи са идеални!

Лято-това е яркост, лекота и ентусиазъм!
Есен — листа, небе, шоколад…

През зимата — бели пространства и ясно синьо небе на студен заснеженном небето.Комбинация от различни технологии и дизайнерски материали.

Въпреки, че тази област е достатъчно опазено, но търсенето на пазара създава нови възможности мраморен маникюр. Капитанът на ноктите софт внедрява нови технологии и дизайн. Да се допълни с кристали, пайети, vcircle, фолио. Също така играе ролята на сезонно търсене на клиента. Нека да разгледаме няколко възможности.

Мраморен маникюр в домашни условия.

Този метод е достъпен за изпълнение и в домашни условия. Можете да използвате и като обикновен лак за нокти и гел-лак. Ще разгледаме няколко варианта лак и най-интересните за гел-лак.

Първият вариант е водата.

Подгответе ноктите и нанесете основния цвят. В купа с вода със стайна температура последователно капните на някои от избраните щастливци. С помощта на клечки за зъби създаване на желания модел. След това един по един се разочаровам всеки пръст в сместа. Областта около ноктите могат да бъдат защитени с лента, с удебелен крем или да използвате течна лента за нокти. Ако не друго, просто чист памучен тампон, потопен в ацетон.

Вторият вариант на филма.

От подготвени нокти нанесете основния цвят, оставете да изсъхне. След това нанесете втори слой лак с различен цвят и внимателно смачкана парче фолио толчкообразными движения выпучивает най-горния слой. Намазана на нокътя ще разкрие основен слой – Ето какво ни трябва! Извадете лентата, почистете странични ролки и закачен на получения чертеж.

Третият вариант е по-подходящ за гел-лак.

Ние сме чисти ноктите отполируйте плоча и да се нанесе грунд. След инсталиране на mysql база, сушени и prograsive в цвят. На вторият слой цветен лак капе малко количество лак и с помощта на тънка четка нарисувайте криви, но плавни линии. Линията може да размаже горната част за по-надеждна копие на модела върху мрамор. Полученото изображение се суши на лампа и отгоре закрепете налокотник.


Всички тези опции се използват за обикновения лак за нокти и гел за нокти. Но третият най-икономичен по отношение на гел-лакове.

Снимка идеи „мраморен маникюр“

Ако ви хареса някоя от изброените начини, тогава ние ви предлагаме фото-идеи мраморен маникюр, който можете да изберете и да направите вашия нийл-майстори.