Най-добрите идеи за модерен и стилен маникюр (62 Снимки)

By | февруари 1, 2019

Светът не стои на едно място, всичко тече и се развива. Появяват се нови технологии, нови тенденции в индустрията за красота. Светът на ноктите, също оказва влияние върху всички тези промени. Маникюр набързо излезе с нещо ново и специално, в проектирането, отколкото можеше да изненада дори и най-опитните клиента. От своя страна, производителите на продукти за маникюр се опитват да измислят някои нови продукти: нови цветове лакове, от нови ефекти и текстури. В днешната статия ще разгледаме новостите в света на нокътната мода. Нека да видим с основните насоки на развитие на дизайна маникюр. И, разбира се, ще ви предложат най-модерни и най-стилните идеи за перфектен маникюр.

Модни тенденции в света на ноктите изкуство

Съществуват три основни посоки на развитие на ноктите: цветовете и нови нюанси, нови технологии, дизайн и рисувани нокти формата на нокътната плочка.

Формата на ноктите

Да започнем с форма на ноктите. Дори и тук има някои особености, които определят всички по-нататъшното развитие на нокти изкуство. В момента е на върха на популярността-това е овална форма на нокътя. Той се счита за най-популярна, тъй като той е подходящ за почти всеки тип на пръстите си, независимо дали дълги, къси, дебели или тънки. Качество даде овална форма на ноктите е в състояние да удължат пръстите и да ги финес.

В допълнение към овална форма, по-голямата популярност на така наречените „меки квадрат“. От обичайната правоъгълна или квадратна форма, му се отличава с наличието на скосени ъгли. В тази форма, изглежда страхотно френски дизайн и всякакъв друг вид бижута също ще бъдат напълно уместни.

Цветови решения

Що се отнася до цветовата палитра, от специфичните любими подчертае трудно. Всичко зависи от вкуса и предпочитанията на клиента. Въпреки това, има някои нюанси, които можете да изберете сред останалите.

В момента особено популярни са тези цветови решения като: — морски нюанси; червено-черен маникюр — Матово зелено; сиво; виолетово-синьо.

загрузка...

Посоката Дизайн на облекло

Ако говорим за най-новите тенденции най-популярни са:

    маникюр в стил минимализъм; сезонен дизайн ноктите; екстравагантни геометрия; мат ноктите; маникюр „отрицателно пространство“; класически лунен дизайн и френч.

Отрицателното пространство или отрицателно пространство е наличието на небоядисани или покрити с прозрачен лак области на нокътната плоча.

От цялото това разнообразие, всяко момиче може да намери точно това, което е подходящо за нея.

Нови идеи за луксозен маникюр за къси нокти

Все по-голяма популярност сред жените набира маникюр за къси нокти. Модерен бесен ритъм диктува на дамите за техните условия, в които една жена трябва не само да изглежда и да бъде спретнат, но в същото време поддържане на домашен бизнес. С къси нокти проблеми с прибирането на реколтата, готовкой и други задължения не се случва, така че все повече и повече жени ги предпочитат. Маникюр готов да предложи на своите клиенти зашеметяващи дизайнерски идеи на всякаква сложност.

Идеи за стилен маникюр