Най-добрите зимни якета 2019-2020

By | април 18, 2019

Изглежда, че до зимата така далеч, аз искам да се насладят на лятото и обновен гардероб, но сега можете да си купите дрехи, модни дамски (зима 2019-2020). Тъй като съвременните тенденции вече са известни и покупка преди време-това е чудесен начин да придобият красив модел, без да удря по бюджета си. Иновациите са много разнообразни, което ще ви позволи да изберете дори и няколко сака.

Стилове и правила на зимни 2019-2020

Някои дами следват добре познатата поговорка, жертва на собствения си уют и топлина в полза на красива горната дреха. Любителите на пуховиков такива крайности не е известно, в края на краищата, за да изберете интересен модел не е толкова трудно и студено, не им се случва. В това облекло, благодарение на своята универсалност, може да изглежда свежо, актуално и стилно.

Best down jackets winter 2019-2020

Best down jackets winter 2019-2020

Горна дреха напомня на външно козината изглежда много по-интересно на своите „предци“. Тъканта често изглежда патент, и нюанси не само класически, но и по-ярки и сочни. Не по-различно изглеждат и ватирани якета. Този модел не изглежда тромава и обемна, много обрамляет силует. Дължина на дрехи и си комфорт-това е едно от предимствата, защото дизайнерите са положили много усилия, за да я направи красива. Тоалета е с дължина малко под задните си части, има дълбока качулка, колан, сигурно затваря врата. Ако се интересувате палто за зимата, вижте какво е модерно за новия сезон, в тази статия.

Best down jackets winter 2019-2020

Best down jackets winter 2019-2020

Best down jackets winter 2019-2020

Тънки и дълги якета могат да бъдат отнесени към класиката сред този вид облекло. Плат може да се инсталира сама по себе си, или моделът е оборудван с каишка, който допълва украса. През следващия сезон дизайнерите не са направили и нещо повече време, така че по улиците през зимата могат да се наблюдават не само удължени, но и много модерен дамски къси якета за зимата 2019-2020.

Четете за модни якета за зимата? Полезни съвети и Лука в тази статия.

Best down jackets winter 2019-2020

Best down jackets winter 2019-2020

Best down jackets winter 2019-2020

Истинска перла на предстоящия сезон-това сако-рокля. Красиви ярки цветове, ватиран подгъва, този модел от големи клетки, белите дробове ръкави. С такова необичайно решение, можете да създадете романтичен начин, не се поставят на усилия!

Best down jackets winter 2019-2020

Модни акценти: какво да изберем?

Всяка колекция 2017 година има свои характеристики за всяко време на годината, обаче, модата на асиметрични модели преобладава достатъчно дълго, да не отдаваш позиции. Ако поне един елемент от гардероба ще е с тази прическа, вие вече можете да помислите за себе си модерен. Той не е силует трябва да има липса на симетрия, достатъчно, ако това е маншети, ръкави, джобове. Ние не можем да забравим за традиционните декоративни вложки, различни скрепителни елементи и цип, както и тапицерия на яката.

    Ако искате да сте забележими, но не се замразява, след това е добре да изберете стилен модел с висока яка. Той може да е малък, друг път е сгънат, или много обемни. Комбинация от няколко материала. Разбира се, пуховик винаги включва като задължителни части, като водоотблъскваща тъкан, но може да се използва туид, покривка, кожа или трикотажная покритие. Козината има специална роля за това облекло. Повечето дизайнери предпочитат изкуствена кожа украса ръба на капака или ръкави. През следващия сезон на негово място остава непроменено, но самият цвят не. Червени, зелени или сини кожи изглеждат необичайно дори за яке познатите нюанси.

Best down jackets winter 2019-2020

Best down jackets winter 2019-2020

Best down jackets winter 2019-2020

    Дутая яке да се върнат на върха на модните тенденции. Ако имате слабост към него, то нека това да бъде размерът или две повече, отколкото е необходимо. Извънгабаритни с интересно принтом или стеганая плат е идеална за миниатюрните модата. Съчетание на класически „тих“ с взрывными бои и необичайно принтом. Черно-бели костюми изглеждат много нервни заради известни архитекти и дизайнери. Личност, видимост, наглост — основните принципи на предстоящия сезон. За да се слее със сивата маса и да остане на страната на тази зима в тази яке, очевидно не ще да работи.

И знаете ли как правилно да изберете пуховик?

Изглеждат чудесно дори и в студено получавате, когато следете модните тенденции. Актуалността на цветове и размери са важни, но всяка яке трябва да отговарят на вида фигура и индивидуалните особености. В края на краищата, ако вие не вярвате, че вашето удобство, настроение и стил, дори и марка да загуби красота и чар.