Най-модерен и красив маникюр: идеи и новости сезон (55 фото)

By | февруари 11, 2019

В момента красивият маникюр е за жените, като визитна картичка. С помощта на дизайн на ноктите на някои от момичетата да изразят своята индивидуалност и жизненост. За всяка жена маникюристи са успели да намерят подходящ я стила и настроението на ноктите. Това може да е вярно във всички времена красиви якета, които са подходящи за всякакви събития и всеки поглед. За младо момиче, мече с привързаност към ярките цветове, можете да намерите готин маникюр с фосфоресцирующим лак. За празненства, всеки дизайн с кристали.

Когато изберете някоя дизайн, важно е да запомните, че трябва да има мярка! Прекомерно количество кристали, или няколко „отровни“ цветя на ноктите, не се вписват в нито една жена.

Модни нюанси за вашия красив маникюр

Ако не планирате някакво тържествено събитие, избор на дизайн за всекидневния живот, за повишаването на работа или в училище, изберете неутрални тонове, които ще вървят добре с по начин и не загромождайте го излишни елементи.

За всеки ден на маникюр, на перфектния тон, като бежово, кремаво, бледо розово и други пастелни нюанси.

загрузка...

За да добавите ноготкам може да нанесе удар по върховете на ноктите блясък или гланц или otdelenov няколко ноктите с кристали. Важно е да се намери баланс, можете да украсите с кристали, или на основата на нокътя и върха.

Шиммер (блестящо се превежда като блясък, блясък) – това е специален лак с проблясващи ефект.

Блясък ( глиттер означава, глиттер, пайети) — ситно нарязан лъскава обвивка в различни нюанси.

Тази манипулация ще си ноктите изглеждат по-празнично и ярко.

Нови елементи за създаване на най-готините маникюр

В днешно време особена популярност сред жените спечели този метод за маникюр, като „котешко око“. Неговата функция е създаването на един вид шаблон, няколко преливащи нюанси и форми, като очи на котка.

Тайната на този маникюр е специален лак за нокти с частици от Магнит. След нанасяне на лака до ногтю задържане на специален Магнит (обикновен, не е подходящ), който привлича частици боя. И създаде този ужасен дизайн.

За да създадете маникюр в стил „котешко око“ по-добре да изберете по-тъмни нюанси лакове за нокти. В тях всички сенки и отражения се вижда най-ярко.

Друг вариант в момента готин маникюр-маникюр в стил „счупени стъкла“. Той е създаден с помощта на парчета холографски филм, нарязани под различни ъгли. Разнообразие на цветовата гама, този филм дава възможност да се създаде зашеметяващ шедьоври от бледо nadovich нюанси до червено-черно.

И разбира се в най-най-популярните методи винаги елегантен френски маникюр. Майстор измислят все нови и нови неговото въплъщение, композиране и смесване на различни техники с консистенция на боята и декор.

Идеи за Най-красив маникюр

Още няколко идеи за невероятно красив и модерен маникюр.