Най-модерните нокти 2019-2020: най-добрите идеи на 80+ снимки

By | декември 31, 2018

Модерен маникюр се превърна в неразделна част от имиджа на съвременните дами, независимо от тяхната възраст, професия и предпочитания, дами не могат да живеят без модерен вид на ноктите.

В тренд и модерен маникюр лак за нокти 2019-2020 е толкова гъвкав и невероятно, че може да вдъхнови всеки, който не оставя никого безразличен.

Красив, вълнуващ и завладяващ дизайн на ноктите, са в състояние да създаде добро настроение не само на вас, но и хората около нас. А жените в края на краищата, толкова малко е нужно, за радост, и един от тях днес ние ще говорим, а именно, че модерните нокти 2019-2020!

В този преглед, ние ще се опитаме да разкрие всичко най-важните тенденции в модата ноктите 2019-2020: как да се изпълни модерен маникюр и какъв дизайн ноктите да изберете, за да бъде в тенденцията на модните нокти?

И ще получите най-добрите загатва за модерен маникюр и маршрута, за което ще ви позволи да закупи модерни ноктите 2019-2020 в най-добрите традиции на съвременното изкуство на ноктите. Първо, нека всичко по реда…

Тренд все още е в тенденция на нокти с естествен и най-естествен дизайн, който би просто и незамысловато, и тайната на най-новите тенденции за маникюр.

Въпреки че не бива да се забравя, че заедно с лекота, вие може да се изненадате и екстравагантност, която се наблюдава в модерен дизайн ноктите 2019-2020.

Къси и дълги проекти, които са тънки и цветни, обемни и едва забележими фигури и декоративни елементи допринасят за модерни ноктите.

Вие ще можете да гледате модни нокти 2019-2020 в минималистичен стил, с прозрачни, и едва забележими чертежи, 3D дизайн, художествена картина, човек, момиче, животни мотиви и забавни модели.

Ограничения в избора на елементи за създаване на дизайн на ноктите тенденция 2019-2020 почти там, и можете да измислите свой собствен дизайн, ако някой разбере елементи в нашия избор и да попитам капитана, за да го изпълни на ноктите си.

загрузка...

В арсенала си модни нокти 2019-2020 и блясък на кристали, на люспи, юки, камимусуби, фолио, прах, матиран ефект, техника „сладки Блум“, „отрицателно пространство“, „цветни“, градиентные ленти, както и много други.

Най-добрите цветове лакове, разбира се, определят сезонни тенденции. Красива, сочна, дълбоко или леко – всеки на неустоима и прекрасна модерен маникюр 2019-2020.

Ние предлагаме един интересен и интригуващ модерен маникюр 2019-2020 в различни модели и дизайн и са толкова разнообразни и не по-малко вкусни.

Какво ти трябва? Просто гледам всеки мегамодный дизайн нокти върху снимката пример в нашата сглобяването по-долу, покажете го на специалист за нокти, за да получите най-модерните нокти, които са в тренд в сезон 2019-2020.

Модерни ноктите 2019-2020: ваканционни имоти е новост за нокти изкуство

Взирайки се в мода нийл арт, ние, разбира се, да запази лентата, в зависимост от сезона. Това е сезон определя какво ще бъде модерен нокти 2019-2020: цвят, оттенък, конструкция – тематични рисунки и т.н. Предлагаме ви извадка от дизайн на мода ноктите 2019-2020.

Модерен маникюр: лято

Лятото е почти всепозволеност в дизайна на модерните нокти. Сочни цветове, невероятна комбинация от декоративни инструменти и маникюр. Мечтата да се създаде модерен нокти за лятото в морски стил, с цветя, растителни орнаменти, с помощта на пълен асортимент от бижута – страз, камъче, утырок, камифурано и др.

Модерни ноктите: есен

Есен диктува своите правила на модата ноктите: топли цветове, красив наситен цвят и блясък на злато. Зелено, кафяво, оранжево, синьо, бордо, вино, слива, ще ви 2019-2020 модерни ноктите си през есента. Използвате щампи с лисами и листа, златни ивици и щампи от фолио и матово покритие в модерен маникюр.

Модерен маникюр: зима

Страхотни цветови схеми за модерни ноктите 2019-2020 ще се превърне в чудесен вариант за оформяне на зимата. Какво ще кажете за шейната на дядо коледа с елени, снежен човек, плюшено мече, шарфе и шапка, като извежда на модерни ноктите? Не забравяйте, снежинки и коледни елхи, които могат да бъдат по ноктите тази зима тенденция към декора.

Модерен маникюр: пролет

Какво може да бъде по-нежен мек? Това разбира се за модни нокти пролет 2019-2020! Пастелни цветове по цялата му удивительности ще бъде подходящо за пролетния нийл арт. А после подходишь с цветя, бъбреците, както и други приятни щампи, които ще допълват модерни ноктите 2019-2020 на пролетта е най-добре.

Мода ноктите 2019-2020: най-добрите методи за нокти и тенденции-тенденцията

В търсене на модни нокти в най-добрия дизайн 2019-2020 можете да видите много снимки-примери, които не са сходни помежду си. И всичко това благодарение на неустанному работят водещи специалисти в областта на ноктите, които съчетават методите на нокти и инструменти за маникюр, за да модните тенденции ноктите 2019-2020 г. в качествено нов дизайн.

Анимализм

Искате невероятни модни нокти, докато животинският свят със своите забавни, ярко и пъстро жители? Сладки птички, водни кончета, зайчета, kitties и много други капитанът се премества в качеството на щампи за модни нокти 2019-2020. И стана много ефектно! Опитайте тези невероятни и модерни ноктите, не може да остави равнодушен никого от околните, бъдете сигурни!

Флорални мотиви

Тропически палмови дървета и тънки клони – още една тенденция в модата на ноктите. И за извършване на подобен вид модерни ноктите 2019-2020 може и в посока на минимализма, с едва видими изображения и ярки големи зелени листа на неутрален фон, в стил леене, както и след като камъни, ставане прекрасен мода ноктите 2019-2020.

Стилна геометрия

Чрез прилагането на познати техники за нокти-арт в различни тандемов, понякога е модерно да получите много неочаквано и мегамодный ноктите. И затова ние решихме, че е нов-fangled нокти в стил геометрия. С помощта на кръгове и линии, неутрални цветове и „отрицателно пространство“, контрастни червено и бяло, вие можете да създадете модерен ноктите в 2019-2020 отличен дизайн на ноктите.

Точки

Прости и сложни дизайни на нокти винаги е страхотно. И това се счита за маникюр с точки, което ще му помогне да си модерен дизайн нокти 2019-2020 в насипно състояние разтвор. Точки в различни размери, които наподобяват цветя, изглеждат шик, като рисунка на модерен нокти 2019-2020. Като се има предвид тези модерни изкуства дотс на ноктите, можете да опитате да създадете свой собствен. И подходящ за този нийл-арт с модерните нокти за креативни хора, които искат да изразят себе си.

Най-модерните нокти 2019-2020 с модерен дизайн в различни стилове – снимка примери