Научи се пере сутиен

By | февруари 8, 2019

Сутиен-едно от основните неща от гардероба на жените. Често жените стават доста скъпи комплекти, забравяйки, че такива неща се нуждаят от специални грижи.

Правилната грижа е гаранция за безопасност и издръжливост бельо. Нека се разбере как може и как не може да се пере сутиен.

Learning how to wash the bra

Основните правила за грижа

За всеки тип сутиен, независимо дали е красива дантела или коприна, модел с паралоном или бордо, има основни принципи, които трябва да се спазват. Преди началото на всяко измиване, вие трябва да намерите надпис, в която са изброени изисквания към продуктите за грижа за продукта, което строго трябва да се спазват. Освен това има редица специфични особености:

    Всички незакрепленные предмети трябва да бъдат закрепени. Мрежи са определени и закрепляются. Това просто действие ще предпази стоката от повреди и води. Водата за миене не трябва да надвишава 40°C. При по-високи температури деликатни тъкани могат да бъдат повредени паралон жълт или да се вземат. За пране на сутиени в пералната машина трябва да се използват специални контейнери или пакети. Освен това, не се препоръчва да се съчетаят тази линия дамско бельо с по-тежка бельо (чаршафи и т.н.).

Learning how to wash the bra

Сега нека разгледаме по-подробно.

Как да се измие сутиен в перална машина

Жените въпрос се задава често. Отговорът е много прост. Пере сутиен само сред обикновените неща не се препоръчва. На първо място, това може да навреди на самия продукт. И второ, сутиен, в който има кости, те могат да падат и да навредят на пералната машина. Затова измийте сутиен чашки в перална машина е по-добре да се използват специални контейнери или торби. Продуктът им не само вреди на себе си, но да не навреди на пералната машина.

Learning how to wash the bra

Как да се измие сутиен с дантела

Друг често въпроси, които жените въпроси. По принцип, трябва да отговарят на основните изисквания, посочени по-рано. Плюс ето някои препоръки:

    Чаша с поролоном подложка не деформировалась, е необходимо да се инвестира един в друг, се поставя в специален кръг на съда и на Pepi изпрати в пералната машина. След измиване, за да го внимателно да се оправи и оставете да изсъхне. Този сутиен в никакъв случай не е натискане, в противен случай се образуват заломы.

Learning how to wash the bra

Освен това, ние даваме на основните препоръки за сушене на сутиени. Избърса ги по-добре на открито, и се изправи на коляното. Не се препоръчва да се сушат сутиен на батерията, тъй като това може да увреди тъканите и развалят поролонового пълнител.

Learning how to wash the bra