Научи се пере сутиен

By | февруари 8, 2019

Сутиен-едно от основните неща от гардероба на жените. Често жените стават доста скъпи комплекти, забравяйки, че такива неща се нуждаят от специални грижи.

Правилната грижа е гаранция за безопасност и издръжливост бельо. Нека се разбере как може и как не може да се пере сутиен.

Основните правила за грижа

За всеки тип сутиен, независимо дали е красива дантела или коприна, модел с паралоном или бордо, има основни принципи, които трябва да се спазват. Преди началото на всяко измиване, вие трябва да намерите надпис, в която са изброени изисквания към продуктите за грижа за продукта, което строго трябва да се спазват. Освен това има редица специфични особености:

    Всички незакрепленные предмети трябва да бъдат закрепени. Мрежи са определени и закрепляются. Това просто действие ще предпази стоката от повреди и води. Водата за миене не трябва да надвишава 40°C. При по-високи температури деликатни тъкани могат да бъдат повредени паралон жълт или да се вземат. За пране на сутиени в пералната машина трябва да се използват специални контейнери или пакети. Освен това, не се препоръчва да се съчетаят тази линия дамско бельо с по-тежка бельо (чаршафи и т.н.).

Сега нека разгледаме по-подробно.

Как да се измие сутиен в перална машина

Жените въпрос се задава често. Отговорът е много прост. Пере сутиен само сред обикновените неща не се препоръчва. На първо място, това може да навреди на самия продукт. И второ, сутиен, в който има кости, те могат да падат и да навредят на пералната машина. Затова измийте сутиен чашки в перална машина е по-добре да се използват специални контейнери или торби. Продуктът им не само вреди на себе си, но да не навреди на пералната машина.

загрузка...

Как да се измие сутиен с дантела

Друг често въпроси, които жените въпроси. По принцип, трябва да отговарят на основните изисквания, посочени по-рано. Плюс ето някои препоръки:

    Чаша с поролоном подложка не деформировалась, е необходимо да се инвестира един в друг, се поставя в специален кръг на съда и на Pepi изпрати в пералната машина. След измиване, за да го внимателно да се оправи и оставете да изсъхне. Този сутиен в никакъв случай не е натискане, в противен случай се образуват заломы.

Освен това, ние даваме на основните препоръки за сушене на сутиени. Избърса ги по-добре на открито, и се изправи на коляното. Не се препоръчва да се сушат сутиен на батерията, тъй като това може да увреди тъканите и развалят поролонового пълнител.