Ние утепляем нашите крака: модни ботуши за този сезон и 50 красивите образи в тях

By | февруари 13, 2019

В това студено време, време утепляться. На първо място, вие трябва да се грижи за краката си. Коледа наистина ще искате да се носят ботуши. Но в същото време да остане женствена и модерен? Не, тази статия не е за ботуши, както и новости, които ние представиха новия сезон на обувки-чорапи и велур зимни ботуши.

Всички подробности за ботуши, чорапи и 10 прекрасни образи

По принцип, коляното чорапи са изработени от кожа или велур, с ток и без. Те прекрасно се съчетават с къси поли или рокли, така и изглежда страхотно в рокля с цепка. Основните нотки на този сезон за този вид обувки са класически черни и кафяви, нюанси на горски плодове, ярки цветове за специални случаи.

загрузка...

През зимата коляното чорапи изглеждайте страхотно с дънки-скинни, рокля, пуловер и жилетка.

За да се създаде по-класически начин на перфектната малка рокля-калъф в комбинация с замшевыми ботуши-чулками.

Във всеки случай, ние трябва внимателно да подходите към избора на дрехи за този вид обувки, тъй като този модел не е за всеки, и сляпо следват модата, е много глупаво. И защо, когато през този сезон можете лесно да изберете най-добрия стил на ботуши от велур!

Велурени ботуши на върха на популярността

Ботуши велур-това е абсолютно универсален обувки. Те са подходящи за всеки стил. Това зависи от стила. Не трябва да забравяме и за качеството на обувки. Избора на ботуши велур, не забравяйте, че един добър производител не спестява като материал. Естествен велур, много мека, купчина като цвят спокоен по целия продукт. Сега нека внимателно да се рови в различни цветове този сезон.

Класически черен

За никого не е тайна, че черно-най-универсален цвят в гардероба на всеки. Ако се колебаете и не можете да определите — смело приемайте черно. Така че при всички случаи ще остане в черно.

Черни велурени ботуши с ток и изглежда страхотно с рокля и ярко палто. В този случай ще изглежда страхотно на всяка страна.

Можете да отидете на работа? Да облечете любимата си пола и блуза с кардиганом и чист велурени ботуши ще стане перфектен завършек.

Royal сив

В този сезон, сиви велурени ботуши са много популярни. Наистина, през зимата те изглеждат просто чудесно.

Нюанси на кафяво

Кафяво също са доста популярни. Въпреки това, този нюанс бързо губи своята привлекателност, така че кафяв велур се нуждаят от специални грижи. Освен това, избягвайте монотонна тоалети с тези ботуши. Кафяви велурени ботуши изглеждат чудесно с цветастым рокля или с окраската.

Бери велурени ботуши — хит на сезона

За любителите на ярки образи и необичаен външен вид, отличен вариант могат да бъдат велурени ботуши в ягодоплодни нюанси. Те ще подчертае вашата индивидуалност и вкус. Ако не се страхуваш смели, ярки цветове, дерзайте, и възхитените погледи са гарантирани.

Е, ние открихме, че можем да носят обувки-чорапи и ботуши велур в този сезон. Кой от многото възможности най-добрият за вас да решите.