Новост зимен маникюр 2019-2020: ТОП 10 тенденции за зимата на ноктите

By | декември 31, 2018

Красотата на писалки, модерни дами винаги изисква специален подход в дизайна невен, което по-специално, ние можем да видим в горната част на нокътя, действителната форма на ноктите и дължина. Що се отнася до дължина и формата, а след това само да избирате. Но що се отнася до статии маникюр и нокти-арт 2019-2020 ние, разбира се, да помогне.

Мегамодный маникюр в някоя от сезона има своите актуални решения, типични само за сезонно дизайн нокти.

Не е изключение и зимен маникюр, който ще зарадва nominacii и супер свежи идеи в дизайна на невен.

Зимен маникюр може да ги има на традиционна и позната на всяка дама, модели и рисунки, които, без съмнение, се случи през зимата на проектиране и дизайн на ноктите.

Неустоима зимна нийл-арт рисунки снежинки и зимата необичайни щампи, например, зимни пейзажи, ноктите за зима с Дядо коледа, елени, пингвини, Плюшени мечета.

Изискан за зимата в мраморен маникюр стил на нийл-арт, който излъчва прохлада, а също и през зимата. „Затопляне“ дизайн на ноктите за зима 2019-2020 изглежда модерен вязаный маникюр повтарящи се модели пуловери и жилетки за вашите ноготочки.

Уникален може да бъде маникюр за зимата в тържествена решение за празнуване на Нова 2019. И в този зимен дизайн за нокти ногтевых експерти не е пощадена от пайети и кристали, Булганак и блясък, фолио и кристал чипове, които ще направят всяко зимния празничен маникюр и шик.

Зимен маникюр 2019-2020 могат да бъдат най-различни – в светли нюанси и тъмни, ярки и запазени, елегантни и всеки ден. Всички тези варианти за маникюр за зимата показан в колекцията от снимки на зимни 2019-2020 маникюр за всеки вкус.

Нови тенденции за маникюр за зимата снимки, които можете да видите в нашия преглед демонстрира дизайн на зимните нокти с кристали и пайети, камифурано и блясък на зимния нийл арт, пейзажи, панделки, коледни топки, снежинки и снежни човеци.

Всяка жена може да гледате на красив зимен маникюр, който да отговаря на нейните нужди и беше чудесен завършек на резултатно зимния съответствие 2019-2020.

загрузка...

Най-новите тенденции за маникюр на топ 10 тенденции, които ще ви покажем по -…

Зимно яке на нови решения

Любим френски дизайн нокти да не напуска модерен Олимп нокти и ще ни радват с вас и през зимата 2019-2020. Красив ще е бяло, нокти „пуловер“ в тандем с бели върховете на невен. Алтернативен вариант на френската зимата 2019-2020 ще черен с кристали pixie, tirkai или френч омбре за зимата.

Зимата ноктите минималистичен

Ако откриете първата лесно, тогава със сигурност ще се насладите на стилен минималистичен зимен маникюр 2019-2020. Прости и незамысловатыми рисунки в стил минимализъм, като оригами, линии, ивици и точки, обезопасяване декор ще направи модерен зимен маникюр megasternum.

Маникюр „пуловер“ за зимата

Когато през зимата на най-модерния дизайн невен маникюр „пуловер“. Стильненько модели на трикотажни решение ще зарадва любителите на уюта и топлината дори и в дизайна на нокти през зимата. Вязаная зимни 2019-2020 маникюр ще бъде красиво изглеждат, както самостоятелно, така и в тандем с френски, лунен, „счупени стъкла“ и други зимни тенденции на сезона.

Мрамор зимен маникюр

Изискан прилича на рисунки, образци на естествени минерали и мрамор ноктите, позволяват да се въвеждат в зимния нокти 2019-2020 мистика. Тенденцията зимни мраморен маникюр се изпълнява с акцент върху няколко пръсти, добавяне на блясък, а също така tirkai. Обикновените ще светли нюанси на мрамор зимата на ноктите, но това може да се направи и ярко розово за драма.

Зимен маникюр „снежинки“

Какво може да бъде по-подходящ за пръстите на краката през зимата-като рисунки снежинки? Украсете модерен дизайн ноктите за зима снежинки, кристали, кристали, пайети, рисуваме снежинки, които ще превърнат всеки лак за нокти за зимата ефектен вариант. Отпечатъци снежинки в зимни нийл-арт, не се колебайте да използвате къдрите и монограми, които ще добавят изтънченост в зимния дизайн невен.

Елегантен зимен маникюр

Блестящ и популисти маникюр през зимата по-често се свързва с Нова година и Коледа. Не забравяйте, стилни декорации за нокти изкуство и дизайн за фирмени и други тържества и празници през зимата. Тези празници трябва да изглежда елегантно и красиво маникюр зима 2019-2020 с кристали и пайети, mica и фолио, камъчета и Към, които придават блясък и чар, за да megachilinae зимния дизайн невен.

Зимен маникюр с принтом „елен“

Пожелавам ви честита г маникюре де си пръсти, след това може да се направи маникюр за зимата с елени 2019-2020. Доста смел дизайн нокти с елени, рога, ярки цветове и блясък, не остават незабелязани и гарантирано ще повиши настроението ви и на вас и на околните! Закачливо и сладки щампи елен популярни през зимата ноктите 2019-2020.

Зимен маникюр камимусуби

Невероятна възможност Мегастиль зимния дизайн нокти 2019-2020 можете да създадете камимусуби. За да направите това, изберете твърд и спокоен цвят конфети кръгла форма или ромбов, и неутрални нюанси на лак за нокти. Невероятно лек зимен маникюр с преливане на цветове и конфети като украса ще се превърне в чудесна украса дръжки със стилен дизайн.

Зимна лунен маникюр

Новият ноктите дупки не спират да учудват със своята яркост и въздържаност. Зимна дизайн нокти с дупки има множество варианти – лунулы прозрачни, цветни, смисъла дупки в друг нюанс. Допълни зимата дупки от пирони и „счупено стъкло“, фолио, блясък, ивици, и „отрицателно пространство“, което позволява по нов начин да погледнете на зимния дизайн невен с дупки 2019-2020.

Зимен маникюр с кристали pixie

Изявление на зимните лак за нокти не е отменено и това, че вие ще помогнете на кристален бележчица pixie, подчертавайки зимен маникюр с един пръст. Покриване на повърхността на един нджатаху Crystal pixie в определен цвят и изтънчен блясък, обаяние и чар зимен маникюр ще ви осигурено от Crystal pixie.

Нов зимен дизайн за ноктите през сезон 2019-2020: ТОП 10 идеи за дизайн на ноктите за зима