Обемна прическа за тънка права коса (60 снимки)

By | януари 31, 2019

Какво се случва, е, че природата не е възложена нас, с буйна гъста коса. Освен това, в съвременните условия също причинява вреда на нашия волосин, което ги прави тънки и безжизнени. Тънка коса по-лошо се държат полагане, мръсни по-бързо и стават чупливи и сухи. Много жени харчат много пари в скъпи средства за грижа за тънка коса малко да им обем. Някой се опитва да ги върне към живот с помощта на домашни маски и средства. Във всеки случай, всички жени се събират в едно: изборът на правилната прическа за тънка коса могат не само озарява образа, но и за улесняване на грижите за коса.

При избора на стрики за тънка коса трябва да се вземат предвид три основни аспекта:

    цвят на косата, дължина на рязане; стайлинг.

Да, цветът на косата също играе огромна роля в създаването на правилна прическа. Правилният избор на цветове-това е половината от битката. При боядисване на тънка коса, е нужно да се спазват няколко важни правила: да не се боядисват косата в един тон; няма отделяне, защото е твърде силно да навредят на структурата на косъма. Но за тънка коса, това ще бъде истинско клане; нюанси по-добре да изберете светли и топли, за предпочитане-различни цветове; избягвайте черно оцветяване, тъй като плевене растеж на корените и разкрива кожата на главата си, само ще засили акцент върху липсата на обем.

Обем и дължина на рязане са неразривно свързани помежду си.

Колкото по-къс дължина, по-лесно е да се създаде обем!

Има няколко основни вида коса за тънка коса.

Прическа pixie за тънка коса

Тази прическа е наистина универсален. В края на краищата, тя е подходяща за почти всеки тип лице и всяка възраст. Тази прическа еднакво добре ще изглежда на една дама на възраст млад и палав момичета. Всичко зависи от прическата. Стил на косата прическа pixie-това абсолютно не е трудно. Можете да се свърже с нея и да направи по-чист монтаж. Освен това, промяна на прически могат да бъдат най-разнообразни: асиметричен, неравен, кос или прав бретон.

загрузка...

Карэ прическа за тънка коса

Още един универсален вариант стрики за тънка коса-това е Боб. Видове има голямо разнообразие. Всяка жена със сигурност ще намерите сред цялото разнообразие от идеалния вариант, който подхожда на формата на лицето си, но и по дух. Можете да изберете квадрат с идеално права линия (сегмент), или да направите асиметрично каре, което изглежда просто, елегантно обзаведени, с тънък косъм. Можете също така да направите квадрат със заоблени навън краища. Тази прическа също изглежда много леко и въздушно.

Прическа боб за тънка коса

И все пак, че не казват, но може би най-популярната прическа за тънка коса е прическата боб. Не напразно тя е лидер в производството на дамски прически в продължение на няколко десетилетия. Се е променило, само на неговата интерпретация. Боб стана малко по-модерен и малко по спокойна, но не загубил своя удар. В този сезон на сърцето модата придобива леко разрошена, разрошена боб. Освен това е дебел бретон и дълги кичура от лицето си. изберете класически боб или да се съсредоточи върху съвременните интерпретации — вие решавате. Най-важното, че ти си си харесал!