Обемни прически за къси, средни и дълги косми (55 фото)

By | януари 31, 2019

Обемна гъста коса в днешно време е много голям лукс. Все повече и повече жени се оплакват от слабост и безжизненность на косата. Разбира се, всички проблеми с косата на първо място са свързани с нашия начин на живот и околната среда. Това обаче не винаги е така. Някой природата първоначално е надарен с тънка коса и как да добави силата на звука, ще трябва да се направят някои трикове. За да създадете обем, може да бъде почти всякаква дължина на косата. Разбира се, с дълга коса, да се направи малко по-трудно заради теглото си. Въпреки това, дори и за дълга коса има своите особености, за да се създаде правене на обемна прическа. Но всичко в ред.

Общи същността на дълги прически-това е създаване на няколко слоя коса, поради което тя постига желания обем. Освен това, обемът може да бъде постигнато чрез разреждане и дори за оцветяване.

Обемна прическа за къса коса

Много стилисти препоръчват обладательницам прекалено тънка коса прическа колкото се може по-кратък. В края на краищата именно на такива съкращения, за да се постигне максимален обем на фините коси. Сред обемна къса коса Прическа води страница. Той стана особено популярна сред жените, поради последващи Мирей Матийо. Тя за първи път се появи по телевизията с такава прическа. Обемът му създават ясни линии, намаляване и вида на гладка капак в горната част. тази прическа изглежда много необичайно, но много елегантно. Освен това, на страницата, за да се създаде обем, може да се направи каскадни прически за къса коса и дори прическа pixie, но тогава трябва да се сложи малко sherashov на косата. Освен това, за да се постигне визуален обем за къса коса помага за качествено боядисване с тъмни корени.

загрузка...

Обем прически за средна коса

На средна коса за създаване на обем е по-сложно, отколкото по-кратък, но също е възможно. Са идеални за тази прическа, като квадрат, каскада и Боб. Каскадни прически са най-популярни сред прически за създаване на допълнителен обем. Поради факта, че това е направено чрез създаване на слоеве коса с обрезанной горната се извади краищата. За създаване на обема на средна коса-това е идеалният дълъг боб, или боб. Боб и създава визуален ресни, защото няма филированные краища и ефект на каскадата, но въпреки това, за да се създаде обем при тази прическа се получава наздраве!

Обемна прическа за дълга коса

Разбира се, за да се създаде правене на обемна прическа за дълга коса е най-трудната. Въпреки това, няма нищо невъзможно. Сред обемна прическа за дълга коса е лидер разбира се прическа каскада. Често се допълват каскада лесенка прическа. Това създава по-стилен вид. Освен това, за да се създаде капацитет за дълга коса ще ви помогне къдрици и меки вълни. Те не само създават толкова необходимия обем, но и ще даде своя начин на нежни романтични нотки. Има още един вариант, обемни прически за дълга коса. Въпреки това, тя не е подходяща за всички жени. Да разгледаме така наречените прическа в стил „Гаврош“ – това е само обикновени момичета, които са готови да експериментират с външния си вид. Тя е много свободен топ с дълги окъсани назъбени краища.