От носенето на женски ризи (57 снимки)

By | януари 22, 2019

Продължаваме да запълнят пропуски на основния вариант женски гардероб. В тази статия ще ви разкажем за една важни неща — женска риза. Този елемент от гардероба на жените ще бъде подходящо при всяка ситуация. Важното е да се научим правилно да се комбинират и да се комбинират с други неща. Така че, нека се разбере в последователност.

Има огромен брой различни възможности за стил, цветове и модели на женски ризи. И разбира се цялото това многообразие е лесно да се объркате. Важно е да изберете стил, който ви подхожда. Който скроет всички недостатъци на фигурата и подчертават достойнство.

Що се отнася до цвета и ограничения, шаблон, тъй като такава няма.

Важно! Всяка жена трябва да знае, че на база само бяла риза. Тъй като той е подходящ за всеки повод и лесно да се комбинират с почти всички дъното.

След това ще разгледаме основните типове женски ризи и научих, че си най-добрият мач.

Класическа бяла риза за жени

Както вече казахме, тениска Дамска бяла-това е основен елемент от гардероба на жените. Бяла риза — неизменен класика, която никога няма да загуби своята актуалност.

Бяла риза подходящо за създаване на офис за бизнес образи. Нейната лесно да се комбинират както с панталони и с пола на всяка дължина и стил. Риза може да бъде пъхната в и излезе вън.

загрузка...

В момента на мода ризи polivitaminny, т.е. когато часова риза пълни и обратно да се махаме.

Искате да изглеждате по-делови, а вечер да отидеш на среща? Съединете бяла риза с романтичен или цветна пола — и си вечерния образ е готов.

В крайна сметка, бяла риза и интересите на абсолютно всеки стил на обличане. Тя може да озарява всяка жена, за да актуализира вашия имидж.

Дамска риза с геометричен дизайн

Не е далеч от несъществени класиката си тръгна, и дамски ризи в клетката и ивицата. Обикновено те са светли и спокойни нюанси. За да създадете секси уличен начин, могат да се отдават предпочитание на риза в жива клетка. В комбинация с кожена пола или панталони и изглежда луксозно.

За да се създаде по-спокоен всекидневен стил, по-добре да се предпочитат по-тихи, светли или сиво-сини тонове. Тези ризи изглеждат страхотно с всяка деним спускане. Независимо дали шорти, панталони или пола.

За романтични натури идеалният вариант ще риза в райе.

Важно! По-добре да се предпочитат вертикални ивици, като тази версия ще бъде тънък, за разлика от на хоризонтално, в която ще изглежда по-широк.

Ярка риза за жени

През лятото винаги искат ярки цветове и отличен вариант за създаване на лятното настроение ще тениски светли и ярки жени.

Ризи в ярки цветове винаги ви издадат от тълпата, така че бъдете готови за много гледа във вашата посока. Много лесно да се комбинират тази фланелка. Важното е да се спазва едно просто правило: в присъствието на цветни щампи върху тениска подгъва трябва да бъде възможно най-тихо, но твърдо и ярка риза може да се носи почти с всичко. Ето само трябва да се разгледа комбинация от цветове.

Стилна риза от деним

В момента специални са били популярни дънкови ризи. Основно те предпочитат млади момичета. Въпреки това, те по никакъв начин не е противопоказан и дами на възраст. Най-важното е да се придържаме към по-лаконичного стил, за да не изглеждат вулгарно.

Деним риза може да се използва по свое предназначение, а като пелерини, вместо леки якета.

Тези ризи се съчетават с обикновени панталони почти всеки цвят, с къси панталони и дори с пола. Изглежда страхотно дълги дънкови ризи, пъхната в полата-молив.