Овални нокти с маникюр 2019 (42 снимки)

By | февруари 1, 2019

Жените страдат от тенденцията на мода маникюр тренд на сезона — маникюр с къси нокти и дълги нокти да има повече възможности за творчество, което прави жената по-атрактивна и секси

Изграждане на ноктите или да направите дълга история накратко? Има решение, за да отговори на всички нужди ще помогне за маникюр на овални нокти.

Овални подчертае вашата естествена красота, вие ще бъдете по-женствена и елегантна. Овални, продълговати нокти, дори много кратко.

Маникюр на овални нокти 2019 г. да се създаде невероятно красив дизайн нокти, които подчертават красотата на ръцете.

загрузка...

Проекти, тенденции, мода маникюр 2019

В тенденциите на модния маникюр 2019 свободната част на нокътя не трябва да надвишава 5 мм, а цветовете трябва да бъдат естествени, това са основните изисквания на нийл арт.

Модни през този сезон пастелни тонове: бежово, розово, кремаво-бели, праскова, пясък и ментов цвят.

Не всеки обича ярки нюанси на лак за нокти, но ярки наситени цветове трябва да бъдат близо до естествено, от изкуствени неон по-добре да се откаже.

Препоръчително е да използвате вино и плодове нюанси.

Мода през този сезон ще бъдат различни текстури, особено популярен традиционен гланцов лак. Доста популярни са: метално покритие, котешко око, матово покритие, украса от пайеток, пясък, прах и микро перли.

Не по-малко популярен е пране създаване на огледални повърхности с различни цветове.

Маникюр овални нокти през 2019 г., ще да ни учудва необичайни методи. Една от тях наподобява камък с абстрактни платна. А втората е предложил мач на прах с омбре. В средната част на плочи с покритие обикновен лак-това е лента за покритие на прах с градиентным преход на цветовете.

Овални нокти лунен маникюр с негативно пространство

Много ефектно на овални нокти изглежда лунен маникюр, при това оставайки елегантна и спокойна.

Дизайн на моден лунен маникюр 2019 предлага различни цветови комбинации, най-важното, за да са в хармония с вашия начин. Тенденцията на сезона, ще се превърне в комбинация от черно с всеки цвят боя.

Модерен дизайн на лунния маникюр, това дупката променя формата: продълговата, правоъгълна или триъгълна.

Тенденция на новия сезон не са пълни с голи петна на ноктите. Отрицателното пространство може да бъде украсена с различни видове маникюр. Например, в обикновена покриване на ноктите може да се остави на централната част на нокътната плочка различни „прозорец“.

Идеалната двойка отрицателно пространство, за да се превърне в лунен маникюр.

Прозрачен може да бъде отвор или прозрачен можете да направите линия между основата на нокътя и в дупката.

Овална матиран маникюр

2019 прогнозира популярност матиран лак за нокти, с овални нокти ще изглеждат елегантни и с достойнство. Матиран лак за нокти в тъмни тонове и изглежда по-изразителен. Има различни проекти, матиран лак за нокти. Изглежда доста оригинална френска матирана, гланцирана, матова плоча с усмивка, за да направи метална или гланц лак, той може да бъде един тон с матово покритие, или напротив да бъдат различни.

Елегантен, стилен, с овална матиран лак за нокти придава лъскав декор: кристали, пайетки или скоч. Матирана повърхност може да бъде украсена с лъскави модели.

Овални нокти ръчно рисувани

Овална най-добрата комбинация от рисунки с заоблени меки форми. Особено популярен маникюр с флорални мотиви. Много интересно изглежда щамповане с абстрактни рисунки, нежна дантела върху ноктите на булката.

Овални нокти изглеждат добре сезонен тема плодове и морски мотиви –Лято, снежинки и коледни елхи през зимата.

Оригинален стил на маникюр, ще се дават различни zawitoski с вензелями.

Разнообразие на дизайни маникюр на овални нокти

Украсете пръстите на краката и се държат за няколко седмици ще маникюр с гел-лак. Гел лак за ноктите ще изглеждат чудесно различни дизайни маникюр: пясък, прах, кристали, стикери и т.н.

Много внимателно да гледате в овални нокти лунен маникюр. Елегантно и стилно ще изглеждате френски маникюр, загадъчен омбре.

Овални нокти красят тенденции на сезона: маникюр котешко око мода и счупване на стъкло.

Овална форма на ноктите-това е много женствена, и да изберете най-подходящия дизайн само ви изобилие от възможности.