Помпи ; вечно млад класика( 65 снимки)

By | март 6, 2019

В гардероба на жените винаги са кратки, а обувките особено. Мода е толкова променливо, и всеки порив на вятъра носи нещо ново и ни кара да се попълни галерия с нови и нови кутии. Но има един ценен модел не зависят нито от мода, нито време. Аз предполагам, че вече сте се досетили, че става днес, ще отидат именно за помпите.

Висок ток те кара да се напрягат прасците и краката изглеждат по-тънък, по-дълъг и по-секси. Правилно подбран гардероб ще ви неповторима. И това е всичко, което ни трябва! Така че нека да се научат по-добре тази чифт обувки и подберем за вас перфектния лук.

Следи в историята

Хубаво е да има в гардероба си модни нещо, но когато това нещо с история-това е хубаво в двойне. Малко хора могат да се похвалят с познания за историята на обувки лодки, и е много смешно. Точно този модел с един прост мъжки обувки, разбира се, те са без токчета, и ги носеше на съда на страниците на около 15 век. Те са наречени „блясък“. Днес този модел е малко по различен начин, се нарича — „помпи“. Скоро обувки дойде петата, и те са станали популярни сред придворните дами.

Но обикновен външен вид на лодка, придобити rationalizer на обувки бизнес-Андре Перуджа от Франция. И получи звучен името на „Шило“ в чест на дълго обоюдоострое нож.

загрузка...

И само през 1959 г., когато на екраните излезе филм „В джаза са само момичета“, където лодки от непознати тогава Salvatore Ferragamo показ Мерилин Монро – започнахме катерене на този модел. След това е имало много промени и дизайн-горе, но този модел не губи своята актуалност и популярност.

Критерии за подбор

На първо място трябва да се обърне внимание на материал. Разбира се, това е по-добре да си крака „диша“, което означава кожа или велур. Това е скъпо, но този модел е модерен възраст и ще ви помогне на повече от един път. На модели, зависи изцяло от вашия вкус. Но не забравяйте, че класически дълги и остри пръсти добър за бизнес и за вечерна рокля, и кръглата форма е по-удобна.

Шипове и формата му. Растеж и стабилност-това е много важно. Също така трябва да помислите за натоварване на краката си. Висок ток на обувката не е подходящ при подпухналостта и заболявания на вените. С тези проблеми, опитайте модели на ниски токчета или-висок, но дебел.
Закупуване на обувки, за да направи нощ. Защо? В рамките на деня краката ви се подуе и ден прилепнала ще ви помогне да се избегне натиск и триене си нов чифт в бъдеще.

С какво носите обувки „лодка“

И стигнахме до най-важния елемент! Този модел е универсален и в зависимост от цвят и стил, съчетава добре с много стилове на облекло. По-долу можете да видите компилация от снимки от най-добрите примери за комбинация на помпи с различни модни тенденции в облеклото.

Лош люк с лодка

Трябва да се избягва в комбинация със спортни дрехи. Тази тенденция в модата това не е без значение и вкус. Това се прилага също за изолация под помпи чорапи. В нашите географски ширини, това е леко объркваща.

Надяваме се, че нашата статия не е да мине покрай вас и ще ви помогне не само в избора на обувки „лодочек“, но ще даде представа за това, как се трансформира и да се направи нещо свежо и модно към вашия стил. И както обещах — селекция от снимки на модни лъкове с участието на лодки.