Правилно попълване чанта, не по –

By | февруари 20, 2019

Искате да изглеждате млади и свежи, така че кожата излъчва здраве и красота, тъй като е възможно по-дълго? След това вие трябва да се научите да избирате правилните инструменти за вашия грим. Една жена трябва да бъде не само декоративна козметика, но и грижа за кожата е, че вторият трябва да преобладават.

В тази статия ще поговорим за това, как да изберете козметика, Като изберете грима ви е нужно, какви видове козметика, както и приблизителен бюджет, който вие трябва да разчитате. При избора на козметика, трябва да започнеш от това, какви проблеми искате да решите, ако има такива. В съответствие с нуждите на вашата кожа и трябва да изберете грим.

Хидратиращ за суха кожа стягащ — подмладяващ за уморената — избелване на стареене — Ако се притеснява пигментни петна почистващо средство за мазна кожа :

  От зачервяване лющене на възстановяване на соосности на храна

След като сте решили, с цел козметика, също трябва да се определи вида на кожата. Козметика трябва да отговарят на вашия тип кожа, иначе всичките му свойства, не само явно, но и могат да причинят повече дискомфорт, отколкото полза. Например, ако използвате за суха кожа на лицето грим, особено за мазна, защото рискувате да изсушават кожата още повече.

Correctly fill the bag, nothing more

Тип кожа:

  Комбинация От Суха Чувствителна, Мазна, Нормална Тийнейджъри

Когато сте взели решение за вашите нужди, вие трябва да решите за себе си, кои части предпочитате:

  Минералните средства за грижа за кожата — в състава им наземни естествени средства минерални продукти за грижа за кожата — в рамките на поне един от компонентите от растителен или животински произход. Биологични средства за грижа за кожата — това означава, че 95% се състои от натурални съставки.

Що се отнася до бюджета, това зависи от производителя

Производителите

Козметика в рамките на$ 10. Това е средство от категория масовия пазар, това включва производители като гълъб, Нивея, Лореаль, Garnier и други.

Козметика в диапазона 15-30$. Това означава, че се отнасят към категорията на близкия пазар, който включва Ревлон, Ив Rcher, от Кларинс, Ланком.

Козметика на стойност$ 30. Козметика клас лукс, вие ще намерите сред такива марки като Chanel, еstee lauder, Dior, Биотерм.

Освен марката козметика на пазара аптека продукти. Тя е насочена основно към подобряване на La Roche-Поза, Виши, рок.

Професионална козметика за лице, използвана в салони тор, Lanssen, Пайо, д-р Шпиллер, венците, Mediderma.

Всички козметични продукти могат да се разделят на 2 вида, това е козметика за грижа за кожата и декоративна козметика.

Козметика за грижа за кожата

За да козметични средства, които са предназначени за грижа за кожата включва: маска за лице, пяна, ексфолианти, лосиони, лосион, крем, гоммаж, серум и тоник. Сред производителите на такава козметика, изберете десетте най-големи производители:

  Елизабет Арден (САЩ). Белита (Беларус). Анна Лотан (Израел). Веда, Ведическата (Индия). Природа Биссе (Испания). Боттега Верде (Италия). Dizao (Китай). Тони Рамка Моли (Корея). Д-Р Hauschka (Германия). Clarena (Полша).

Декоративна козметика

Correctly fill the bag, nothing more

Най-добрите производители на декоративна козметика

  Ейвън (САЩ). За Ноктите (Франция). Фаберлик (Русия / Франция). Лореаль (Франция). Ланком (Франция). Max Factor (САЩ). Марка Maybelline (САЩ). Орифлейм (Швеция). Пъпа (Италия). Ив Сен Лоран (Франция).

В допълнение към добре позната марка означава, че можете да използвате традиционни средства за лице, които можете да направите у дома.

Популярни рецепти

  1 вышеньки супени лъжици. лъжици кафе се смесват с 1 супена лъжица заквасена сметана. Нанесете върху лицето с кръгови движения. 80 мл сметана се смесва с 50 мл. кокосово мляко. Разбийте до пяна. Нанесете с кръгови движения, изплакнете с топла вода. 1 краставица се смила в блендер и се поставя в стъклен буркан. Спирт, разреден с вода 1:1, се изсипва огуречным пюре, покрийте и оставете за 2 седмици на слънце. 30 гр. ечемик брашно се смесва с 15 гр. оризово брашно, добавете 1 супена лъжица суха сметана. Получената маса се приведе до нормална консистенция обезмаслено мляко.

Аз се надявам, че тази статия ще ви помогне да изберете тези средства, които са подходящи за вашата кожа, и ще бъде ваш верен помощник в грижите за нея.