Прах вежди: преглед, приложение, избор на

By | февруари 20, 2019

В последно време индустрията за красота все повече внимание се отделя на красивите вежди. За да се грижи и да направите веждите красота, има различни средства, за един от тях, ние ще говорим в тази статия. Прах, веждите, сравнително нов продукт на пазара, и не всички с нея са запознати. За начало, нека да разберем, че това всъщност означава това.

Eyebrow powder: review, application, selection

За какво ни е на прах?

    За стайлинг на коса къдрава коса, придава допълнителен обем; рисуване на веждите, с пълна липса; фигура на твърде тънки вежди; създаване на уникален начин.

Веждите на прах, подходящи за всеки тип кожа и ще бъде отличен собственици на търговски обекти, мазна кожа. Прах дава челу матови нюанси, така че оправих блясък и правят елегантни и красиви вежди.

Има различни видове прах за вежди, и вие трябва да се научите да ги предварително, така че вие ще знаете точно какво да изберете.

Съвместимост на прах

    Сметана на прах. Му е трудно да се намери, но тя има един огромен плюс, тя не сыпется и затова изглежда страхотно на всяка вежда; прах сянка. В този прах, поставя се акцент върху цветното допплере.

Комплекти

Eyebrow powder: review, application, selection

    Прах с молив. Този комплект е много подходящ, тъй като са подбрани нюанси, които перфектно съответстват един на друг. Избор на молив, трябва да се намери молив, който е наполовина по-тъмен нюанс на прах, понякога е проблематично, защото комплект ще бъде отличен решение; прах с кола маска. Чрез закупуване на този комплект, вие не трябва да мисля за фиксиране. 10 минути след нанасяне на прах, просто нанесете върху него малко восък и резултатът ще е добре да се придържат в рамките на деня.

Състав

Изборът на прах, да се обърне специално внимание на състава. Състав на повреден продукт обикновено се включва в пропиленгликоле и парабени, и качеството на преобладават масла и витамини.

Ето един примерен състав на прах за вежди, който не трябва да бъде повод за безпокойство.

    Стеарат цинк; серицит; железен; омекотители; витамини А, Д; Глицерин; талк; магнезий старт; пропилен гликол; парабени. Моля, обърнете внимание, че парабените и пропилен гликол в края на списъка, това означава, че присъствието им в прах ще бъде минимално, те не трябва да бъдат в горната част на списъка.

Цвят

Разбира се, основната разлика прах-това е набор от цветове, от различни производители, много богат ето няколко основни цвята, които можете да срещнете. Сериозно да се подходи към избора на цветове, тъй като това зависи от това, как ще се обърне на прах.

    Шоколадов цвят ще отговарят на момичета с тъмно червена коса; неутрален кафяво — червен; светло и ярко-червен цвят, представлява решение за дами medievalish; – светъл нюанс е подходящ за топлите blond; светло и тъмно кафяв цвят, подходящ брюнеткам; сив нюанс е подходящ студен blond.

Сега вие знаете как да се ориентирате лесно сред огромен асортимент от прах ученик, но за закупуване на не престана, трябва да се научите как да прилагате. Прости инструкции за приложение ще ви помогне да създадете свой неповторим начин.

Как да използвате прах?

За да започнете, направите пълно почистване на кожата; регулирайте, ако е необходимо, формуляр; четка за вежди; след това очертайте контура на веждите с молив; да се подготвят четка за нанасяне на прах (с леко остър ъгъл), обикновено се продава в комплект с пудра, нанесете захар от носа към храмовете леки прерывистыми движения с помощта на четка; избършете с памучен тампон и следа от прах, който се намира извън веригата; визуално оценка на резултатите; изчакайте 10-15 минути и нанесете определя гел.

Сами виждате, че няма нищо сложно в рисувах на веждите с помощта на прах не. Ако успешно сте избрали своя оттенък, грим на веждите с прах вие със сигурност ще бъдете доволни. След няколко път, програмата ще бъде прост и лесно, можете да направите това автоматично и уверени, и веждите ще блесне с красота и свежест.