Прическа сессон: характеристики, дизайн, както и инструкции стъпка по стъпка, опции

By | април 5, 2019

Ретро стил, вероятно никога не са излизали от мода подиума по целия свят. В някои неща тя постоянно: тя ще влезе в модата, стари неща, грим, с ретро привкус. Какво да кажа за прическите. Един пример за такава прическа, която стана популярна още през далечните 70-те години и все още не губи популярност е известната прическа сессон (Сассун). Тя стана популярна благодарение на известната певицата Мирей Матийо, която се появява за първи път с тази прическа. Между другото, тя все още не е сменил прическата си и са го в продължение на целия си живот. В тази статия ще ви разкажем всички подробности за подстригване сессон, нека да говорим за предимствата и недостатъците, както и помислете техника на косене. Но всичко е наред.

Какво е прическа сессон?

Външния вид на тази прическа, жените изискват от британски коафьор Видал Сассун (всъщност името идва от името му). Много хора мислят, че Видал е разработил прическа специално за Мирей Матийо. Но това е само, за да служат и предположения. Като цяло, сессон серия се отличава със своята универсалност, тъй като той е подходящ за всяка възраст и почти за всяка форма на лицето. Отличителна черта на тази прическа е създаване на идеална овална на главата си, по врата си, с дълга коса, от меката част на ухото до началото на шията. Обикновено прическа сессон създава впечатление на добра форма. В класическия вариант тя се допълва от извита бретон.

Предимства и недостатъци на косене сессон

Както и всяка прическа, сессон, има своите предимства и недостатъци. Предимствата на тази прическа са следните:

    Гъвкавост. Както споменахме по-горе, тази прическа е подходяща за всяка възраст. Но съвременните версии са в състояние да променят прическата си с почти всяка форма на лицето. Оригиналност. Тази прическа, защото в рода си ретро в момента изглежда много стилно. Той привлича вниманието към своя притежател и подчертава неговия неповторим вкус. Лекота на монтажа. Наистина, тази прическа изисква минимални грижи. Сложи му също е доста просто, най-важното, за да прическа е направен много точно.

Въпреки това, сессон има и недостатъци:

загрузка...
    Сложността на изпълнение. Наистина, прическа сессон е един от най-трудните за изпълнение. Овладяване на техниката му на изпълнение от първия път не се получи. Честа корекция. Такава прическа винаги е пазила отличен външен вид, тя трябва да бъде постоянно се коригират. Къса дължина на косата. класическа прическа сессон се извършва на къси коси, така че можете да съберете с всяка прическа ще бъде трудно. Но съвременните стилисти са намерили изход от тази ситуация, те са създадени удължен сессон. Прическа не е подходяща за хора с много тънък косъм и големи черти на лицето.

Подробни схеми за изпълнение прически сессон

Разделете косата на париетални и тилната област. В тилната област, разпределени в средните направления и Ustream го до желаната дължина с нулева оттяжке. Фокусирайки се върху выбившуюся направление подровняйте всичко останало постепенно округляя. След поредица от задната част на главата стрижется толкова, но на 1-2 см дължина. Що се отнася до времеви зони и космения покривка. Вземете точното количество коса на бретон и отсече точно под веждите. Височные част на косата скроены по наклонена удължен до ушите. Заколола коса косата си и нарязани, вече ravnaas нарязани къдрици, създаване на плавен преход. За да се премахнат всички недостатъци на косене трябва да се разклаща главата си, косата си легна Н своето място. След това да се премахнат всички нюанси.

Варианти на прически сессон на дълги, средни и къси коси