Прическа за овална форма на лицето (60 снимки)

By | януари 31, 2019

Овална форма на лицето се смята за идеална фризьори. На нея с momosu прически се опита да доведе на друго лице, фигури, като кръг, квадрат или триъгълник. Жените с такава форма на лицето ви не трябва да мисля за това, как да се изгладят ъглови черти на лицето, да го направи по-дълъг и изразителен. Ето защо за овалния форма на лицето има много по-голямо разнообразие на прически и прически. Но само една форма за избор на прически не се ограничава. Трябва да се вземат предвид гъстотата и структурата на косата, но също и за техния цвят и други характеристики на лицето (на скулите, носа и веждите). В тази статия подробно ще обсъдим най-красивите и стилни фризури, които са идеални собствениците на овална форма на лицето.

За начало, нека видим, каква е формата на лицето е овал. Специалисти са в състояние да се определи на око, но има и по-доказан и надежден начин. Така че, ако съотношението на дължината на вашето лице е равна на ширината на 1.6 — вие спокойно можете да помислите за себе си собственик на класически овал на лицето. Дължина се измерва от брадичката до края на челото и ширината на храма към храма. При всичко това, вие също не трябва да бъде рязко изпъкнали ъгли.

И сега за избор на най-добрите прически за овалния лице. Ние ще разгледаме тези прически на дълга коса за кратко.

Каскада

Каскада — може би един от най-популярните прически за дълга коса. Тази прическа е подходяща за тънка коса, тъй като тя добавя обем. Същността на прическа каскада-това е постепенен преход от по-кратки в по-дълги кичури по цялата прическа. Каскада прическа precense подходящ притежатели на преки и къдрава коса.

загрузка...

Стълбище

Прическа лесенка води прически за овалния лице и с дълга коса. Тя изглежда много елегантно и свежо. Тази прическа е в състояние да промени външния вид на жената, без да губи цялата дължина на косата. Освен това, тази прическа еднакво добре изглежда в работата му, и в прическите. В края на краищата, ако завить къси кичури коса около лицето може да се направи страхотен романтичен вид.

Карэ

Каре-най-популярната прическа за средни и къси коси. Тя е била и винаги ще бъде популярна, защото от сорта на каре, и сред цялото това разнообразие, за да намерите подходящия вариант не е трудно. Каре може да се нарече универсална прическа. В ръцете на опитни майстори, тази прическа е в състояние да превърне всяка жена, с всяка форма на лицето. Да формата е малко по-дълъг или малко по-къса, завить краищата или да направите леки вълни. Кара се отваря огромно поле за действие.

Боб-Боб

Боб-каре и среден боб-това също е много универсална прическа, особено за овалния лице. В зависимост от това, коя област искате да се съсредоточи или че, напротив, малко се коригира, изберете парцел, за да се създаде обем. Ако искате леко заоблени овал лице, тогава обемът може да се направи по-близо до върха. Ако искате да подчертаете скулите, след това да създадете обем по-близо до него.

Pixie

Pixie-най-популярната прическа за къса коса. Той е идеален за момичета с тънки вратове и тънки черти на лицето. Тази прическа често се нарича мальчишеским. Много е трудно да си представя момиче с такава прическа заседнал и неактивни. Това е най-вече жените, които обичат активния начин на живот, експериментират и не обича да седи на едно място.