Прически за дълга коса: вечерни, празнични и за всеки ден, стъпка по стъпка обучение (повече от 200 снимки + видео)

By | януари 31, 2019

Красива и дълга коса, със сигурност, са гордостта на всяко момиче. И длинноволосых красавици не знаем, че се грижи за такава коса. Че има само едно измиване на главата. Това действие се превръща в истинска церемония. В края на краищата, на прост шампоан не е достатъчно, за да поддържа красотата на косата, трябва да използвате климатик и допълнителни маски. И ако говорим за ежедневни уплътнения… има полет от комични фентъзи, зависи само от времето, което можете да прекарате на полагане на косата си. А като се има предвид бесен ритъм на модерното време са крайно не достатъчно. И това, което остава длинноволосых красавици? Възможности за малко, или да намалят своите скъпоценни къдрици, или да се научат лесно, бързо и красиво да се опаковат. Разбира се, ние избрахме втория вариант и в тази статия ще ви разкажем за най-простите, най-красивите и бързи ежедневни прически за дълга коса. Не се заобиколят страна и вечер накуп за специални случаи. Но всичко в ред.

Ежедневни прически за дълга коса: бързо и красиво

Дневни такси за да учат или работят, така и много уморително. А тук още си на луксозна шевелюру трябва да се… между другото, много момичета не заморачиваются с полагане на косата си и предпочитат да ги свободно състояние, без тежест на всяка прическа. Ами тук вече всичко зависи от дължината на облеклото на организацията. Защото някои работодатели категорично забраняват се появи на моите работници с косата си. Какво може да се каже за университети и училища… макар че там сега има някаква свобода в това отношение. Във всеки случай, ако не искате да отидете на дивата природа в продължение на целия ден или ви е омръзнало с дълга коса, по-долу са най-простите и най-красивите варианти на прически за дълга коса всеки ден. На тях няма да похарчите повече от 10 минути, а резултатът е зашеметяващ!

Прости freerolls за дълга коса

Тази прическа е най-бързият и лесен начин да получите косата си в ред. За неговото изграждане, ние трябва:

    шипове и невидимки; малка група.

За начало, леко пенирани коса и вратовръзка в долната част на опашката. След това леко се отпуснете дъвка и направи между главата и ластик дупка, през която продевается опашката. Следващата стъпка я огъвате и опашката на плитка, за да rebind му във вид на сноп и се вмести в ниша. След това скриване на върха на опашката дълбоко в сноп и я закрепете отгоре и отстрани с помощта на заколок и невидимок.

Лъч

Може би една от най-често срещаните прически за дълга коса е връзка. разновидности и модификации са просто безброй, като се започне от лъч от косичек и завършва с ретро-греда с валяк. Всеки един от тези лъчи са добри и са уникални по свой начин. И всеки от тях ще бъде подходящ за конкретен повод. Романтична Лъч, вече име, което говори само за себе си, идеално място за вечерни разходки. Китка от косичек идеално за работа. Създаване на лъч от електрони отнема много време, и тя изглежда красиво и стилно.

И така, начало аксесоари за изграждане на светлина:

загрузка...
    тънък и стегнат ластик за коса; щипки за коса; щипки за коса; валяк за боядисване на коса (когато ви създаде куп в ретро стил).

Да разгледаме процеса на създаване на куп косичек. Като цяло, в основата на всеки лъч опашката. Ние расчесывали косата и вратовръзка чист опашка на темето или малко по-долу (както ви харесва). Нашата разделете опашката на две равни части, всяка от които saleteam в свободен ножницата. След това увийте около дъвка първо една плитка, след това на втория. Краищата на тел внимателно скрити в основата на опашката. Осигуряване на връзка на фиби и фиби.

За създаване на греда ретро навързани на опашката се носи специален валяк за боядисване на коса. Между другото!

Тези възглавници може да се направи със собствените си ръце от ненужното чорап. Просто отрежете чорап и го върти чрез център, вид на кравайче.

След като валяк рокли, внимателно разпределете косата от центъра и по краищата на равномерно около валяк, за да няма пропуски. Отгоре се облича тънка гума, за да улови и извади косата. Останалата част от косата, увита около основата на гульки и закрепете с фиби и невидим.

Мальвинка за всеки ден, за дълга коса

Мальвинка-това е чудесен вариант за тези, които искат да се съберат всички косми, но желанието да ги събират от лицето, за да го отворите. Сортове Мальвинских също може да бъде огромно множество и с помощта на камшичета, така и с помощта на шиш, а просто кобрам предните кичури коса в малка конска опашка. Средно, създаване на такава прическа отнема по-малко от 5 минути.

Така че, за създаване на „Малинки“ с жгутиками първо расчесал косата и стойка отгоре лесен руно за обем. След това от двете страни от двете страни, за разъемных замъци. Всяка от тях валцовани в стегнат турникет. След това прикрепете ремъка назад и да го прикачите към останалата част на косата си с фиби. С втората окабеляване направи същото.

По същия начин създава мальвинка и с помощта на косичек. Всички операции се извършват по същия начин, но вместо камшичета сплетен свободни опашка.

Опашка с плитка сухожилие

Тази прическа е подходяща за училище или института. Проста, но в същото време стилни и красиви. Той се създава изключително лесно. За начало, добре расчесываются косата, събрани във висока опашка. След това опашката се разделя на две равни части, всяка от които скручивается в стегнат турникет и е определила. След това на два впрегне преплетени и обвързани с гумена лента. У-а-ла косата ни!

Плетене с дълга коса всеки ден

Е, къде е без дълга коса без косичек. Плюе жените носеха в древността. Те са допринесли за развитието на децата на постоянство и внимание, защото независимо дали ви харесва или на шиш е най-добрата прическа, която да може да събере цялата коса заедно. В момента има просто невероятен брой различни видове плитки, това е обичайната плитка от три направления, и „тънки“, и широка панделка от пет направления, рибя опашка и френската плитка и плитка тип с главата надолу и много, много различни форми. В нашия случай, ние ще разгледаме най-прости, но в същото време невероятно красива кошница „рибя опашка“.

Така че, за създаването на тази прическа ще се нуждаем от обикновена дъвка и малко търпение. Добре неизмита коса, съберете ги назад и разделете на две равни части. Отделете два малки кичура коса от лицето с всяка страна и на кръст заедно. Отново, отделяемое повече от две нишки и отново се пресичат. Продължавайте да ширити по същия начин до края. На върха на определяне на ластик. Тази прическа е отличен за работа, и за разходки.

Още малко, стъпка по стъпка прически за дълга коса по-долу.

Празнични вечерни прически за дълга коса

От една страна, собствениците на дълга коса късмет е много по-силна, отколкото момичета къса прическа. В края на краищата за дълга коса има огромно разнообразие от всички видове официални прически, луксозен холивудски обемни къдрици, прически, въз основа на гредата. Празнични прически за дълга коса са разделени в основни категории: сватба, абитуриентски бал и вечер. Всяка една от тези прически има своите удар и функции. Разбира се, за да се създаде прическа за специален повод, по-добре да се потърси професионална помощ. Защото само той може да изберете прическата, която ще красят вас, да се подчертае своето достойнство и да се скрият недостатъците. Обаче, ако, да речем, рожден ден или парти, да се хваля с стилист не прави много смисъл. У Дома можете да създадете красива вечерна прическа. който ще бъде не по-лошо, отколкото са направили професионален фризьор.

Вечерна прическа „холивудски къдрици“ дълга коса

Един от най-популярните вечерни прически. Тя изглежда много красива и направите тази прическа у дома ще бъде лесно. Много хора мислят, че холивудски къдрици същите къдрици. Обаче, това е малко грешно. Основната разлика е, че те са по-големи, много спретнато сгънати и не слепени. Ето защо за създаване на холивудски къдрици ще ви трябва много добър начин е да се определи на първо място, не ще утяжелять коса, а на второ място, не се залепват и на самите брави. Те трябва да бъдат подвижни и живи.

Така че, за създаване на холивудски къдрици, ние трябва:

    миди сен жак; средства за оформяне на косата, не утяжеляя им (пяна, пяна, спрей); термозащита за косата; сешоар; утюжок или маша; щипки за коса.

Преди създаването на нашата плитки коса трябва да се измива, леко подсушете с кърпа. Още влажна коса нанесете средство за оформяне и термозащиты. След това започваме внимателно подсушете косата си. Трябва да използвате сешоар и кръгла четка. Подвижни ключалки и малко да се спра на тях, като се започне от корените. Това ще даде допълнителен обем на косата.

Важно! За да създадете холивудски къдрици, косата трябва да бъде напълно суха, иначе къдрици веднага развалятся.

След това гребен косата си и да направи раздяла на една страна. След това се пристъпи към създаване на относително къдрици. Ако използвате маша, а след това започнете да създавате къдрици от корените. Вземете малък кичур коса с ширина около 2 см и прегърни я подложка колкото се може по-близо до корените си, леко завъртете плойку надолу, така че нишката е завернута в нея. По този начин, ние извършваме цялата дължина и прикрепете заколкой. Останалите къдрици правят същото. Важно е, че всички те са направени, от една страна, е равна и гладка.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Вечерна прическа за дълга коса в гръцки стил

Може би един от най-лесните и същевременно най-красивите вечерни прически, които може да се направи със собствените си ръце. За неговото изграждане, ние трябва:

    специална превръзка-дъвка за гръцката прически; гребен; средство за фиксация на косата.

За начало внимателно срешете косата си. След това направете малка bouffant в горната част и поставете превръзката-дъвка. Нататък вземете направление и започват да я завъртете до около дъвка първо от едната страна и след това друга. Край и внимателно скрити под ластика. След това, внимателно издърпайте една нишка от ушите си и переспал с нея. Очарователна прическа в гръцки стил е готов. Трябва само леко да се определи това е инструмент за ремонт.

Булчински прически за дълга коса

Прически за абитуриентски за дълга коса

Вечерни прически за дълга коса