Прически за къса коса: мелирование, обучение (200 снимки + видео)

By | февруари 14, 2019

Не всяко момиче ще се реши на къса подстрижка. Благодарение на неговите специални нужди. Къса подстрижка трябва всеки ден да оформите косата не стърчеше в различни посоки. Освен това, периодично прическа трябва да бъде коригирана. Да, и тези прически не е за всеки. Въпреки това, ако броят на момичетата, които лице, къса коса, тогава поздравления. Обикновено, носител на такава прическа активна, целта задвижване и жизнерадостная момиче. Много хора мислят, че къса прическа нищо не помогна: нито прическа, нито на изображението, за да го промените. Това е коренно погрешно твърдение. Обладательницам къси прически и спокойно можете да експериментирате и да измислят различни изображения и създаване на прекрасни прически, както за всеки ден и за специален повод. Но всичко в ред.

Красиви прически за къса коса за всеки ден

Не трябва да се кандидатира за стилист, за да се направи красива прическа или прическа. С помощта на домашни аксесоари за коса и малко умение и търпение, със собствените си ръце могат да създадат много красиви и стилни прически, които са идеални за работа или на разходка.

Прически за къса къдрава коса

За създаването на тази прическа, ние трябва:

    тънка гумена лента за коса, шипове и фиби за коса, лак за коса или пяна за коса за оформяне на косата.

Тази прическа е идеална за тези, които имат малко време за създаване на по-сложни прически, но в същото време искате да изглежда здраво и стилно. Победител къдрава коса често не знаят, че те идват с вашите къдрици. Този дороговат — чудесен начин. И така, първо парцел за коса мус и малко сушени, след това внимателно с пръсти направете проборы назад, като че ли расчесываете косата. След това събираме косата на ниска опашка и завъртете го, отивате на някакво подобие на светлина. Го закрепете с помощта на заколок и невидимок. Една или две направления може малко да излезе от Лъча, за да се създаде по-романтичен начин. Ако имате сериозно отношение, всички направления могат да бъдат събрани. В резултат на леко фиксирате прическата с лак. Прически за къдрава коса винаги има определен чар, защото те вече представляват един вид структура, което ги прави по-ефективни.

Мальвинка на къса коса

Всички любими „мальвинка“ също така можете да създадете на къси косата. Между другото, той изглежда не по-малко красиви, отколкото дълги кичури.

За създаването на такава прически, ние трябва:

загрузка...
    пяна за стилизиране на косата; невидимки.

Такава прическа са доволни от собствениците, като къдрава или права коса. И създаването му отнема само 10 минути, така че работата ви да не бъде късно. Така че, нанесете пяна за коса и малко сушени, по този начин обръщайки ги от корените. Това ще ви позволи да добавите обем на косата. След това, вземете кичур от лицето си и в каквато и да е, дори да е малко хаотичен ред прикрутить ги върна на върха (виж фигурата).

Акцентът на тази прическа се крие в създаването на такъв невнимателен процедура, за премахване на космите от лицето, като я прави отворена и женствена.

Прическа за къса коса с бретон

Ако сте собственик на къса коса с бретон, а след това тази прическа ще бъде идеален вариант за вас. Той изглежда стилно и много ефектен, и по-малко от минута. И не е нужно да губите допълнително време, за полагане на бретон. Така че, за създаването на тази прическа ще ви трябва:

    невидим, 1 бр.

С прическата силно се занимавам с издухайте косата, не си струва. Достатъчно е да си просто малко придаване на обем от корените. След това събираме нашата бретон малък кичур от челото и обрати в своеобразен жгутик. Полученият колан се монтира на края на невидима. Прическата е готова! Косата премахнато от лицето си и сте готови да отидете на работа.

Това са най-популярни и лесни за ежедневни прически за къса коса. За създаването им не отива много време, и вие ще изглеждате стегнати и спретнати. Освен представени варианти на косата може да се събере по-горе и направете малък bouffant. Можете да ги закрепете с красива рамка или да направите панела от косата (плитка бретон в плитка вместо кабели). Възможности за създаване на ежедневни прически за къса коса на земята. Някои идеи за ежедневни прически за къса коса на етапи в снимката по-долу.

Красиви вечерни прически за къса коса

Създаване на вечерни прически за къса коса у дома, разбира се, е много по-трудно. В края на краищата само един професионалист може да изберете прическа към вашия стил и вид тържества. За походи в ресторант-това е един вариант, за абитуриентски и сватбени прически — това цяло е отделна тема. Въпреки това, у дома можете да се опитате да направите елегантните прически за публикуване. По-долу са няколко интересни възможности.

Вечерна прическа за къса коса в гръцки стил

Основен атрибут на създаването на такава прическа е превръзка-дъвка. Той също трябва да отговарят на определени изисквания. Между другото, той трябва да бъде на три тона по-светъл цвят от косата си, за да се открояват, да бъде с подходящ размер. При тази прическа придобива празничен вид.

Така че, за да направите тази прическа на чиста коса, нанесете пяна, изсушават се дюза-дифузор за сешоар, за Да придават на косата обем и малко волнистости. След това да се постави на главата на нашите рамки и започват да се образуват много коса. Формовъчни започва с храмове. Странични кичура се събират и се сплитат на плитка. Предава чрез дъвка и прескочи надолу.

По същия начин, крутим на космите, а останалите краища на изпълних последната кабели. Поставяне на коса, фиби и невидим. Добавя малък щрих: издърпайте тънки кичура леко обрамлять лицето. Бъдете сигурни, за да затегнат своите.

Ако храмове космите са много кратки, те не могат да скрият дъвка, просто за да се даде правилната посока и малко скрутите, че те не са прави.

Тази прическа е просто идеална основа за създаването на празнични образи за къса коса.

Гулька на къса коса с лента за глава коса

Друг класически вариант за създаване на прически празник. Ширити отново покори сърцата на милиони стилисти по света. От кос просто създаване на невероятната красота на косата. Освен това, за дълги и къси коси.

За неговото изграждане, ние трябва:

    на лак и пяна за коса, шипове и невидимки; „поничка“ за създаване на гредата (ако косата е прекалено кратки, обикновени дъвка).

Така че, преди всичко коса, нанесете пяна, изсушават се и се стягат, за да добавите обем. След това разделете ги на три части. Два кичура в предната част за плетене и един голям за задната греда.

Радост да започнат да оформят прическата си. Първо сплетите две френски опашка от средата на челото към краищата. Можете да плете на една плитка, а вие ще имате красива ассиметрия. Върховете на шиш укрепване на фините венците. След това формата на лъч. Има два варианта за създаване на греда. Ако дължината на косата ти е достатъчно, можеш да се създаде един красив куп с малко „кравайче“: просто се връзвам на опашка, да се постави на „поничка“, а от средата на опашката, близо до косата му, закалывая фиби и невидим. Вторият вариант е подходящ за тези, при които дължината на косата не е достатъчно. Просто завържете малка опашка, нарязани на косата в жгутик и увийте около венеца. У-а-ла! Стилен кок е готов. Следващата стъпка връзка на всички елементи. За тази цел краищата на ръба на косъма, скрита в база лъч, или се заключва в фиби, ако дължината на дебелото черво не е достатъчно.

Украсете тази прическа с всички видове гребени, декоративни щипки за коса и дори цветя.

Вечерна прическа за къса коса в стил „ретро“

Ретро прическа е просто идеален за къси коси. Ако трябва да се създаде луксозен начин за излизане на светлина, няма нищо по-добро прически в стил „ретро“. Един от най-интересните интерпретации на този тип прически „Марсилия къдрици“ или „холивудски къдрици“. В класическата интерпретация на „Марсилия къдрици“ представляват редуване на вълни и депресии. Те са създадени с помощта на форцепс или щипки за коса. Къса коса често штабелировано с клипове. Техника на изпълнение на тази прическа е доста просто.

За начало ивица е разделена на две части по странични пробором. В близост се намира още една раздяла от ухо до ухо. Двете части на облегалката се закопчава отделно с помощта на фиби. За да останат големи и малки предната част. След това на косата нанесете гел и внимателно да се разпространи по цялата дължина с помощта на гребен. Те също така показват посоката на вълните. Да започне формиране на вълната: от пробора надолу е около един сантиметър и плавни движения, за да се създаде първата вълна нагоре, веднага придават дълга скоба за коса. Всяка следваща вълна е изместен върху лицето в продължение на 1-2 см и се поставя скоби в средата и от двете страни. Това създава плоска вълна в формата на буквата S. по същия начин се оформят следващите направления. Важно:

Те всички трябва да се обединим заедно, за да се създаде хармоничен красива снимка от началото на 20-те години.

При създаването на вълни, можете да нанесете малко количество гел, за да гребен косата по-лесно се полага. В допълнение към суха тези вълни, създадени с помощта на гел не се препоръчва. Те трябва да изсъхне по естествен път. Odango, това е доста дълъг процес, така че може малко да се ускори. Такива къдрици изсушени със сешоар на ниска мощност и с помощта на специална мрежа.

„Холивудски къдрици“ – това е универсална прическа, която е подходяща за абсолютно всяка дължина на косата. Въпреки това, струва си да се отбележи, че това е „Марсилия замъци“ – това е прическа, която не крие, няма недостиг на хора, че момичетата с подпухнали черти на лицето, от прическата трябва да се откаже, тъй като това само ще привлече към него вниманието.

Ами и няколко осъзнахме идеи за прически за къса коса.