Прически за квадратна форма на лицето (66 снимки)

By | януари 31, 2019

Правоъгълната форма на лицето се среща не толкова често, колкото овални или кръгли. Много смятат, че е доста неудобно и не женствени. Ето защо прическа за такива форми трябва да бъдат избрани с голямо внимание. Правоъгълната форма на лицето често се бърка с площад. Обаче, въпреки че те са сходни, но има някои разлики. Правоъгълната форма на лицето е по-опъната. Дължина на лицето е доста значително. В последните статии, ние вече говорихме за това, как да изберем прическата си за овалния и триъгълна лице. И в тази статия ще ви разкажа за особеностите при избора на прическа за лице на правоъгълен.

За да започнете, помислете някои особености при избора на прическа за правоъгълна форма. Така, че трябва да бъдат внимателни при избора на прическа: гладка и геометрично прави прически и порязвания, който само подчертава несуразность. Обем в горната част на главата, която само още повече удлинит лицето. Строго зачесанные назад коса, прекалено разкриване на лицето. Твърде къси прически.

Важно! Може би почти единствената форма, която е противопоказан прическа pixie е правоъгълник.

Какво трябва да предприемете при избора на прическа за правоъгълен лице:

    Буйна гъста бретон, може изглаждане на ъглите на челото, и асиметрични елементи под формата на бретон, или при създаването на прически — те са най-добрият начин за изглаждане на ъглите, светлина, отклоняване направления на ниво-износител и брадичката също може да премахне ъглови форми; мека вълна, идеална за създаването на романтичен начин с правоъгълна форма на лицето.

Дълги прически за квадратна форма на лицето

Разбира се, най-атрактивна прическа за лице на правоъгълен е прическа каскада. Той е в състояние да изравни всичките остри ъгли, с направления, които фланг на лицето в областта на скулите. Всяка сума, създаден за правоъгълно лице прическа каскада или лесенкой, изглежда много женствени и романтични. Струва си да се подчертае развитието на светли къдрици и вълни. Те не могат да бъдат по-добре са в състояние да придадат образ на така липсва нежност и мекота. Бретон е най-добре да се направи полегат и асиметрична.

загрузка...

Средни прически за квадратна форма на лицето

Важно! Средната дължина е идеална за създаване на прически с правоъгълно лице.

Това прически със средна дължина, способни не само да се изгладят угловатость линии, но и придават елегантност на образа. Тези прически може да бъде удължен боб, средна, каскада, каре и руса коса. Прическа боб или боб, зауженные надолу в състояние да отклони вниманието от остри седлото, сгладив ъгли и приближая овална форма на лицето се смята за идеална. Не забравяйте, асиметрични прически. Те са добре поставени смотритса на прямоугольном лицето. И през този сезон те са на върха на популярността, тъй като те изглеждат много стилно и красиво.

Къси прически за квадратна форма на лицето

Късите прически за хора с квадратна форма на лицето трябва да бъде достатъчно точна. Както казахме по-горе, прическа pixie почти напълно противопоказан, както и други мальчишескую прическа. Ако не можете да си представите себе си без да се къса коса, а след това предпочитание е по-добре да дадете прическа боб с издължени краища. Не по-кратък, отколкото на ухото лоб. Дори при създаването си меки къдрици, би било доста трудно да се премахне угловатость правоъгълен лице.

Видео