Прически за средна коса: празник, вечерни и ежедневни (повече от 200 снимки + видео)

By | февруари 14, 2019

Без съмнение, най-популярната дължина на косата в момента е със средна дължина. Това е много гъвкав. В края на краищата, вие може да оставите косата си надолу, и ги събира в елегантна и красива коса е, че тя не пречи на работата. За съжаление, няма ясна дефиниция на средна дължина коса. Някой смята, че това е дължината на рамото, а за някой с дълга коса, това е косата, доходящие до кръста, а средно за всички по-горе. В повечето случаи, средната продължителност на разговора косата достигат до раменете, но не падат по-долу плешки. И разбира се, на такава универсална дължина, има огромно разнообразие от красиви и в същото време прости ежедневни прически, а също и по-сложни, празнични и вечер накуп.

Прически за всеки ден, за средни коса

Прическата за всеки ден, за средни косата е едновременно елегантен и лесен за изпълнение. Това може да бъде триизмерен лъч, красиви кошници, необичайна опашка или заплетать в плитка. Така или иначе, всеки ден ходи на работа, не е нужно да прекарват много време в създаването на красиви и чисти изображения. Защото повече от всичко на сутринта се чувствам като спят повече, и не се справят с полагането. Прически, представени по-долу, са в рамките на няколко минути, а резултатът е невероятен.

„Кошница“ от панделка за средни коса

За създаването на тази прическа, ние трябва:

    невидими; гумена лента за коса; шнола за коса или скоба за коса, гребен.

Първо, трябва да разделите косата на две равни части. За това смело напред четка за коса с остър връх в средата на задната част на главата си, от едно ухо на друго. Горната част на косата е свързана с ластик. Започваме внимателно да се съберат косми от лице, усукани им под формата на камшичета и затваряне на опашката. От друга страна да направи същото. Закрепете краищата на камшичета невидим, да се отпуснете малко, за да даде обем на косата. След това отидете на долната част на косата. Също съберете косата си от едната страна и затегнете колан, сигурно невидим. По подобен начин се събираме на другата страна. Също така малко madraspatnam дъното на нашата кошница. Оправи прическата с лак за коса. В центъра на кошници можете да поставите красива украса. тази прическа се прави много бързо и изглежда ефектно и същевременно елегантно.

загрузка...

Отвътре навън опашката за средни коса

Тази прическа е просто лидер на всички прически за средна коса. Създаването му отнема не повече от две минути време. И това изглежда много красиво. Така че, първо, ние събираме косата ни в обичайната конска опашка и вратовръзка на ластик. След това малко по-надолу от еластичен и да направи една малка дупка, където ние крутим нашата опашка. Прическата е готова! Ако не сте доволни от косата си, те могат да бъдат внимателно събрани на кок, с фиби или „кисел“.

Ежедневен кок „черупки“ на средна коса

За да създадете тази красива прическа, ние трябва:

    ластикът за коса, шипове и щипки за коса.

За да започнете свързването обратно в обичайната конска опашка. Малко да се разтвори в него. Да се направи в рамките на задното фенер БРАЗДА и леко зави останалото вътре в косата. Вие трябва да направите връзка под формата на един вид овал. Ако имате тънка коса, за да направите малка bouffant в горната част. Не се притеснявайте, ако по време на създаването на лъч от косата леко спадна. Просто завить ги с помощта на плойки и романтиката начин ще ви осигури.

Освен това, тази прическа също могат да бъдат допълнени с орнаменти, или за създаване на декор от косата. За това, когато сет на опашката, специално остави на брега от всяка страна. След създаването на пакета, да Греди и ги ги на кръст, както било обрамляя ни лъч.

Една проста ежедневна прическа поредици на средна коса

Тази проста и в същото време необичайна прическа подходящ както за обладательницам гъсти и тънки косми. Ако имате тънка коса, преди създаването на тази прическа е препоръчително да се направи на върха на малък подигравателен, за да добавите обем. И така, преминаваме директно към създаване на прическа. За да направите това, вземете малък кичур от лицето си и да направи в средата на главния възел. Да го възстанови и да преминете към следващата направления. по този начин, може да се направи 4-5 възли, в зависимост от гъстотата на косата и дебелина направления. Останалата коса е събрана в опашка долу, а опашката леко скрит под Възела. Така че, имате много красиви и необичайни събрани накуп.

Важно! Преди създаването на всяка прическа, използвайте специални средства за фиксиране, които не перегружают косата. С него вашата прическа ще продължи от сутринта до вечерта в почти перфектно състояние. Това може да бъде пенка, пяна или спрей.

Прически с плетением за средни коса

Ами-и къде без любим плетене. В полза на обладательницам средна дължина на косата, можете да използвате почти всяко разнообразие от възможности плетени прически. Ами какво да ви кажа за обикновените колоски и коси не са много интересни, така че нека да разгледаме варианти необичайни прически с плетением.

Така че, за да се създаде тази необичайна прически, ние трябва:

    г.; еластични ленти за коса; гребен-одерады и малко търпение.

За начало, косата е добре расчесываются да правя с директен пробором и ги поръсете с малко стайлинг-продуктите. След това започнете да плете плитка от тила към темето. Да, изглежда в този случай trudges обратното. Първо, този процес може да изглежда много сложно и дълго, но, повярвайте ми, това не е така. Струва си малко да свикне и ще се прави това в продължение на няколко минути. Така, пигтейли заплетать така и от двете страни, около малко под корона. За тези, които обичат прически по-горе, можете да се плитка и по-горе. Горе просто се връзвам на опашка заедно с косите. Връхчетата на опашката може да я закрие, така че те не са висящи, и може да напусне, тъй като има.

По-долу са няколко примера стъпка по стъпка ежедневни прически, въз основа на плетене и интересни възможности ежедневните образи за средни коса.

Празнични вечерни прически за средна коса

Всеки празник за жените-това е повод да се покаже себе си в целия си блясък. Обикновено дамите предварително обмислят всеки детайл от начина си на: рокля, обувки, аксесоари, грим и, разбира се, косата също няма. Основното правило на всяка вечерни и празнични прически е, че той трябва да издържи достатъчно дълго и за да запази първоначалния си вид. Освен това, вечерна прическа трябва да е обърнат образ и да го допълнят. Това не трябва да бъде трудна и фантастичен, а тя трябва да бъде чист и нежен, и разбира се, да се подчертае своите достойнства.

Повечето жени при създаването на вечерта или празнична прическа, да се обърнат към специалисти. Това, разбира се, правилното действие. Вашият празничен вид, най-добре да обучен човек. Въпреки това, ако имате време, енергия и желание, за да създадете красива вечерна прическа със собствените си ръце у дома. По-долу са няколко идеи.

Класически празнични прически в стил ретро

За създаването на такава прически, ние трябва:

    шипове; невидимки; валяк за коса, гребен с остър връх; на плойку или маша.

За начало изолиран малък правоъгълник на косата в теменните областта на главата, като проборы. Закрепете го скоба или гумена лента. След това останалите косата sucesivas на една страна (което не е фатално, изберете най-удобния). След като всички на косата са от едната страна на рамката нашите прически. За да убие тази невидима линия по средата на главата. След това полученият рамка невидима възглавница за игли с болтове и невидим. Възглавницата трябва да е много добре поставена, всъщност това е цяла вечер да се запази нашата коса. Нататък започваме да приключи нашият ролка на косата. За това, внимателно, на малки кичура се отделят от общата маса на косата и sucesive на възглавница, крие го. От другата страна На валяк, закрепете направление фиби. Останалите косми и леко sucesivas на валяк и затегнете невидим. Отидете на косата, който ние първоначално са идентифицирани. Техните расчесали, разделете на три кичура и увийте косата с помощта на плойки или форцепс. Първото направление, малко necessive на четката в основата, и sucesive му към възглавницата. Поставете тази част на възглавницата под формата на светлинни вълни и заключете фиби. Да преминем към втората нишка. Той също е малко necesiten за Том и сложи на възглавницата. Не забравяйте и за прическа с лак. Още един кичур се разделят още веднъж на три части, и ние украсяват косата ни, последователно подреждане на всеки кичур във формата на вълни.

Вечерна прическа „кораб“, за средни коса

Още един доста прост, но в същото време е много стилна прическа. За неговото изграждане, ние трябва:

    шипове; невидимки; няколко малки гумени ленти за коса (около 5-6 парчета); маша или ролки; средство за фиксация.

Така че, на първо място, посветен на челото малка направление и necessive си. Фиксирай ластика и се оставя. По-нататък последователно от челото до врата sucesivas всяка страна замъци и са събрани в опашка в средата на главата. По този начин, вие трябва да направите един вид mohawk от 5-6 опашки. След това всяка опашка, увийте косата си с маша. Можете също така да се използват за извиване. Нататък се формира около всяка от опашката къдрици и къдрици. Внимателно оправи всичко с помощта на игли, невидимок и лак за коса. Оформяне на къдрици около всеки опашката, леко сгъстен до нашите mohawk. Ние отново се определи лак. Такава прическа ще бъде добре де шипове с мънистен или кристали. Тази прическа е идеален вариант за рокля.

Вечерни прически за средна коса

Сватбени pricci за средни коса

Прически за абитуриентски за средни коса