Прически за триъгълна форма на лицето (64 снимки)

By | януари 31, 2019

Триъгълна форма на Адриана е по-широко чело и малка остра брадичка. С триъгълна форма на лицето често се бърка на сърцето. Те наистина много си приличат. Въпреки това, ако имате треугольное лицето на челото до брадичката са почти прав, с форма на сърце е по-закръглена, се дължи на малко по оттопыренных бузите. Разбира се, за такава форма на лицето има свои специфични особености в избора на прическа. Наскоро говорихме за това, че прическата е подходяща за овална форма на лицето. В тази статия ще говорим за основните характеристики при избора на коса за триъгълна форма на лицето.

Къса прическа за триъгълна форма на лицето

Важно! Основната задача при създаването на прически за триъгълна форма на лицето-размера на изрязване на главата и бузите. Т.е. трябва да се създаде обем в долната част на лицето. Ето защо вие трябва да бъдете внимателни, за къси прически е, че те не могат да добавите обем в областта на скулите.

Ако сте собственик на къса коса или просто не мога да си представя себе си с дълга коса, трябва да се обърне внимание на следните възможности за къси прически, pixie, дълъг боб или гарсон.

Pixie Прическа на треугольное лицето

Тази прическа е добре, защото дава простор за фантазията стайлинг. Т.е. не трябва да се създаде триизмерна полагане. Съвсем малко объркани косата и стилен външен вид ще ви осигури. Важното е да се запомни, че акцент на обема на слепоочията с триъгълна форма на лицето все пак не си струва.

загрузка...

Прическа Гарсон, за да триъгълна лице

Гарсон — още една разновидност на къси прически. Поради факта, че удължени предни кичури с лицето, само създадени така, имаме нужда от обем в долната част на лицето. Добавяне на тази прическа е наклонена бретон, вие ще можете още повече да ограничите челото.

Важно! За още по-голям обем в долната част на лицето къса коса трябва да носят дълги, обемни обеци.

Боб прическа на треугольное лицето

Ако искате да създадете секси и в същото време, имидж, няма нищо по-добро прическата в стил боб. за сметка на направления с различна дължина, които фланг на лицето и наклонена бретон, че тесен челото, тя изглежда много секси.

Средна коса за триъгълна форма на лицето

Важно! Идеалната дължина за триъгълна форма на лицето е със средна дължина. В края на краищата, тя може да помогне за създаването на така необходимия обем в долната част на лицето.

Прически със средна дължина са удължава боб и каре. Те са в състояние да създаде обем в областта на бузите. Средна дължина коса за триъгълна на лицето може да се дължи на градуированный боб.

Важно! Собствениците на триъгълна на лицето трябва да се откаже от права коса. Той е прекалено ориентиран към широко чело.

Дълги прически за лице с триъгълна форма

Сред дълги прически за триъгълна на лицето е най-подходящ каскада. Въпреки това, той трябва да започне около earlobes и до косата трябва да се поставят директно. Не забравяйте страничната раздяла. Въпреки че в този случай можете да направите това директно, а чрез създаване на допълнителен обем с помощта на плойки на брадичката.

Видео