Пролетен маникюр: тенденции, идеи и новости (182 снимка)

By | януари 23, 2019

Пролет — време за опресняване, любов и вдъхновение. През пролетта голяма част от представители на нежния пол вземе решение за промяна на прическата или стил на обличане. През пролетта всички ние сме свидетели на бързо настъпление на лятото и искаме да му донесе още по-бързо. Ето защо красивата половина от човечеството иска да украсяват ноктите си красиви пролетни мотиви: цветя, ярки цветове и нежни шарки. Сортове пролетен маникюр, има огромно количество. В тази статия ще ви разкажа за основните тенденции в света на пролетта нийл арт, покажи някои истински пролетни идеи за вашия маникюр, а също и да ви кажа, коя система да избере за определена дължина на ноктите.

Тенденции за пролетния маникюр

Пролет-време за любов и нежност, така че основните тенденциите на пролетния грим се счита за комбинация от белите дробове. розов или други ярки цветове, украсени с нежни клончета или цветя.

загрузка...

Любител на ярки цветове и се стремим да донесе лятно настроение и украсяват своите ноготочки сочни, почти „отровни“ тон. Без съмнение, пролетен маникюр ще се отделят от тълпата неговия собственик.

Въпреки това, много красиви дами, олицетворяващи пролетта с нежност, още повече. Ето защо основния тренд на пролетта нокти — високомерие и безтегловност, лекота и metagranodiorite.

Чудесен вариант на пролетния маникюр ще бъде безтегловно наклон или омбре. Това е много романтичен и деликатен вариант на маникюр. Най-важното-изберете правилните нюанси.

Идеи за пролетен маникюр

Не трябва да изобретяваме колелото, идва с някакви невероятни дизайни и технологии. За да направите хубав пролетен дизайн на маникюр, ти просто трябва да се спазват определени канони на класическия дизайн на ноктите.

Идеи за пролетен дизайн на ноктите, можете да рисувате навсякъде. Това могат да бъдат светлинни шарки на полето, небето, синьото небе, на първите пролетни клончета и други подобни. Всички професионални нийл-майстор могат лесно да се приложат на вашите нокти.

Огромна популярност в последните сезони получава дизайн маникюр с пеперуди. Пролет версия на тази конструкция предполага наличието на синьо небе, пастелни цветове.

Нов пролетен маникюр

Ако говорим за нови пролетни модели на ноктите, тук са най-вече нови цветове — по-сочни и ярки.

Методи и идеи за пролетен маникюр, остава почти непроменено в продължение на няколко сезона. Може би все още е само дизайн с матово покритие. Освен това, все повече и повече жени предпочитат маникюр в минималистичен стил.

Пролетен маникюр на дълги нокти

В момента са дълги ноктите-това е повод за гордост, и може да се каже, дори луксозен. Не всяка жена се решава да се увеличава (или изграждане на) себе си подобни. И това не е само заради неудобството (въпреки, че много от собствениците на дълги нокти с увереност да се каже, че нищо не съществува). и дълги нокти е много по-трудно да се грижи, но, ако е красива и висококачествена обработка, те могат да се появят истински шедьоври.

Когато избирате пролетен маникюр на дълги нокти на първо място искам да обърна внимание на формата на ноктите.

В днешно време особена популярност придоби бадемовидни нокти. Той е подходящ за почти всички собственици на дълги нокти. Тази форма на визуално удължава пръстите си и прави по-тънки дръжки.

Класически ноктите:

    овална; правоъгълен; „мек квадрат“.

Всеки от тях е предназначен за различни видове ръце и формата на нокътната плочка.

Както казахме по-рано, дълги нокти е огромно поле за творчество, където всяка жена изберат за себе си най-перфектния дизайн.

Въпреки това, в пролетен маникюр на дълги нокти се откроява няколко основни тенденции: пролетни цветя, нежни стръка; луксозен монограм.

По-нататък ще разгледаме всеки един от тези проекти по-подробно.

Тънки клонки

Пролетта-това е може би най-трудното време на годината. И така чудесна декорация на нокти през този период ще бъдат тънки клони.

Те могат да бъдат изработени от тъмен лак на ноктите, по-светъл, или обратното, ярки цветове в тъмнината.

Клоните могат да бъдат съвсем различни: някои предпочитат да изготви пролетта върба, чиито деликатни цветни пъпки, а някои хора предпочитат малко по-зелен“.

Дизайн с клончета и може да означава наличие на други допълнителни декорации — кристали, пайети, капки и т.н.

Пролетни цветя

Ние трябва да се разграничат този дизайн на дълги нокти, като пролетни цветя. Трябва да се търси жената, която не обичала да си цветя. Ето защо пролетен маникюр с цветя, така обичани от много дами.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

За извършване на маникюр, може да бъде в две основни направления:

    дизайн слайдер използват специални стикери, изобразяващи цветя. чертеж на ръка — квалифицирани майстори предпочитат механичен дизайн, тъй като той има своя собствена индивидуалност, но много не пренебрегвайте помощта на плъзгачи.

В някои случаи, ръчно рисувани почти не се различава от етикети.

Красивите пролетни монограми

Ами-и къде без всички любимите си вензелями. Те са в състояние да се създаде един наистина романтичен и чувствен образ. Не толкова често се използват при създаването на сватбен маникюр.

Всяка млада маникюрша започва своя занаят с шарките на монограми. В резултат на тези модели могат да бъдат украсени с кадифе пясък, пайети, кристали и други различни декора.

Пролетен маникюр средни нокти

По-рано като говорим за зимата и есента маникюре, ние отбелязахме, че средната дължина на ноктите е най-добрият. В пролетния маникюр абсолютно нищо не се променя.

Само променя цветовата палитра.

Пролетен маникюр-това е абсолютно противопоказно е твърде тъмни цветове.

Всички чо представени в пастелни тонове, бежово, dudovich тон — рай за пролетния маникюр, като направи всички тези съвети означава нежност и лекота, типичен през пролетта.

Пролетен маникюр средни ноктите не се различава от дълги нокти, така че всички идеи, които видяхме на дълги нокти лесно да се реализира в средата на неговата дължина.

Говорейки за дизайна на пролетта, в никакъв случай не може да се игнорира всичките си любими класики на френската и на лунната дизайн.

През пролетта на производителността на този маникюр изглежда свежо и ярко.

Френската пролетта дизайн

Френски маникюр или френч, са известни отдавна. Той се отнася към класическите видове маникюр, но промяна в сезонни проекти, позволяват да се настроите в нови цветове.

През пролетта на изпълнението на френските включва използването на нежни, светли цветове, и винаги с добавянето на ярки акценти.

Освен това, можете да украсите сако с пайети, леки, незабележими рисунки или модели, пайети и акрил на прах.

Лунен маникюр пролет

Още един класически вид маникюр е дизайн на Луната. В пролетния маникюр средни ноктите си, той изглежда особено нежна и романтична.

За пролетта на лунния маникюр, но, както и всяка друга система, по-добре да изберете по-пастелни тонове. Но за жени, които са уморени от скучни боя, може да се направи светъл лунен маникюр.

Пролет лунен маникюр, както и на френски да се допълни с всякакви бижута и украшения.

Пролет геометричен дизайн

Може би най-популярният новия сезон е стилен геометричен дизайн нокти. В зависимост от избрания тон, структура, геометрични маникюр може еднакво добре изглежда в студеното време на годината и топло.

Пролет геометрични дизайни предполагат наличието на топли, светли цветове, добре контрастирующую с тъмни петна.

Пролетен маникюр за къси нокти

Ако сте собственик на къси нокти, след това се разочароват съвсем няма причини. В съвременния свят нийл арт мода предлага огромен избор от луксозни опции за дизайн на ноктите къса дължина. Пролетен дизайн не е изключение.

Дори и на къси нокти могат да създават истински шедьоври на ноктите изкуство.

Повечето жени предпочитат къса дължина на нокти, маникюр и минималистичен интериор.

Това се дължи на факта, че има изобилие от всичко и наведнъж за кратък нагатаке изглежда просто ужасно елементарно и води до оскудению начин.

Пролетен маникюр за къси нокти също не може без цветя и без клони и без вензелей. Обаче, всичко това изглежда много хармонично, чрез правилно оразмерени фигурата.

Пролет дизайн с пайети

Пролетен маникюр с пайети за обичайните романтични вечери и официални събития. Дори и на къси нокти с пайети изглеждат хармонично и оригинално.

Пайети могат да бъдат абсолютно всякакъв размер, форма или цвят. Те могат да бъдат разположени в основата на нокътя, напомня лунен дизайн, или на върха, образувайки своеобразен френски.

В последния сезон на огромна популярност е получил пролетен маникюр в стил наклон с пайети.

Пролетен маникюр с матово покритие

Матовость вече в продължение на няколко сезона постоянно се състезава с блясък. И един от тях ще спечели, досега не е ясно.

Пролетта матиран маникюр за къси нокти изглежда много елегантно и нежно.

Матовость могат да бъдат допълнени с различни орнаменти, модели или декоративни елементи.

Ярък цветен пролетен дизайн

Специално за любителите на ярки, сочни нюанси, ние не можем да оставим без внимание този пролетен маникюр, Маникюр в ярки цветове.

За някои това е прекалено смел дизайн, някой ще каже, че те повече през лятото, а дами, чието сърце принадлежи завинаги сочни цветове, със сигурност ще оцените тези невероятно цветни идеи.