Рязане на различни видове бретон: възможности, функции (56 снимки)

By | февруари 14, 2019

Всяка година модната тенденция прави прически се променят през цялото време да си купя нови акценти. Украсяват и диша, в контекста на новия живот нека бретон. Това е елемент, който може изцяло да промени лицето на жената. И освен това, много хора смятат, че бретон „сваля“ няколко години, черти на лицето, прави я по-мека и гладка. И те не грешат, но ако сте решили да направите бретон, то не си струва да забравим за своята индивидуалност, форма на лицето. Ще се разбере, коя прическа е съчетана с определена прическа.

Варианти на прически с бретон

Къса прическа с бретон

Класическо каре в работата му включва графичен директен бретон, а ето и модерни варианти на обема изглежда перфектно с почти всички видове, тъй като прическа разполага с голямо разнообразие от полагане на разтвори. Идеален многослоен, смлени, обемен бретон и очарованието на прическа ще даде допълнителни възможности.

загрузка...

Боб — в комбинация с права, наклонена или дългата страна бретон прическа се превръща в нещо като знатност, който се харесва на много модницам.

Pixie — като за тази прическа, така че там със сигурност много градуированная бретон пера.

За да направи такава прическа като гарсон по-малко строги, да си носител на женственост и изтънченост, ще къса наклонена или асиметричен бретон.

Варианти на прически с бретон със средна дължина

Стълбище — тя за миг предполага ступенчатость. Така че, чудесен вариант е стъпка бретон, също украсяват с такава прическа ще помогне на дълга права или полукръгла директен бретон.

Каскада — тази прическа е много голямо разнообразие от бретон, но идеална ще градуированная или ламинирана възможности, както и добрите възможности за преки или удължен бретон.

Дебют прическа сама по себе си е замислен като вариант на рамката на лицето под формата на дъга, така че идеалният вариант е гъста с овална или степен бретон.

Ако търсите вариант прически, с които сте в състояние да расте бретон, без да причинява вреда на вашия имидж, като прическа каскада, стълбище и дебют ще ви помогне в това. Как да ги уреди само по себе си предполага кичури с различна дължина, бретон otrusina лесно се сливат с общата маса на косата.

Дълги прически с бретон

Всичко дълга прическа може да бъде допълнена с бретон. Всичко зависи от вашата форма на лицето и предпочитания. Независимо дали дълги каре или многоетапен каскада.

Ако бретон вие искате да дадете на косата си обема, ви препоръчваме да изберете бретон, който започва от горната част.

Бретон.

Опишете накратко какви бретон са подходящи за вашия тип лице:

    Овал — ако имате овално лице, тогава ви много късмет, ще отговарят на абсолютно всеки тип бретон, красавици с кръгли тип лице, за да скрие широките скули, костюм или степенувани асиметрична наклонена бретон, дизайн на прическа също играе своята роля, тя не трябва да бъде кръгла; ако имате квадратно лице, трябва да се откаже от много къс и дебел или дълъг бретон. Изборът трябва да бъде направен в полза на асиметрични градиентных и бретон на пластове; триъгълник — в никакъв случай не се къса. Кос или директно до веждите и малко по-долу; сердцевидно — степен тип с нишки с различна дължина. Грушевидный обемен бретон. Диамант — най-дългата, зачесанной на рамо.

Възможности за стайлинг на дългия бретон

Ние предлагаме на вашето внимание варианти за стайлинг на прическа с дълъг бретон, класически вариант-това е полагане на бретон на една страна. Настаняване на кичури коса по този начин създава много елегантен стайлинг на всички типове коса.

Обемен бретон — по-официална версия. Като правило, са подредени с помощта на укладочных средства и четки-четка.

Раздяла по средата — обрамляет лицето, като я прави мека, нежна и изразителен.

Полагане на кабели — подходящ за по-непретенциозен стил вариант. Направления не пречат да се отдаде на собствените си дела, отпадане напред.

Полагане на лек къдря включва маша за къдрене с маша и още предпазливи в определянето на косата. Чудесен вариант за създаване на вечерна прическа.