С какво да се носят панталони палацо? (50 снимки)

By | януари 22, 2019

Панталоните се радват на голямо търсене сред по-голямата част от жените. Те са подходящи за момичета с различна фигура, различни бои и цветове. Състав тъкани варира от модели на самолети за вълна.

Малко история

    Панталони палацо свободни панталони, разкроена от ханша, на други, те просто са широки панталони. Визуално те приличат на широка пола, и са подходящи за момичета с пълна фигура. Панталони палацо започнаха да набира популярност в края на 20-те години. Но истинското признание към женската половина, те са получили само през 1930 година. Тъй като панталоните започнаха да се появяват на градски пазари или магазини. Според една от версиите, панталони дойде Коко Шанел. Тя позаимствовала идея в гащите, като гондольеры. След това леко подобрен модел, Коко Шанел пусна в света на женските панталони. И име те са получили в чест на празника на Коко Шанел във Венеция.

Панталони бял дворец

Бели панталони палацо обикновено избират за лятото, топлото време. Тези панталони шият от коприна или лека синтетична тъкан. В тях вашата кожа ще се поти, което ще помогне да се избегнат алергии и раздразнения.

Монохромное изображение може да се постигне с помощта на бели панталони и бял топ. Най-важното не забравяйте, че вашите панталони имат доста широк в долната част, така че изберете по-оборудвана блуза или топ.

загрузка...

Бяла блуза, могат да бъдат допълнени от ярки яке. Това може да бъде всеки ярък цвят, принт, жълто, червено или синьо. Експериментирайте с цвета, като използвате лятната палитра.

Черен панталон

Черни панталони ще ви помогнат да създадете класически тотал-лук. Тези панталони лесно ще ви костюм за работа в офис, струва си само да се допълнят образа черно сако върху бяла блуза.

За вечерно облекло, можете да се облечете блуза в цвят панталони, чрез добавяне на изображение на елегантни аксесоари.

Панталони палацо райе

Още един интересен поглед върху панталони, които ще ви помогнат да създадете един много добър начин. Полосочки отдавна е на върха на своята популярност. Това е много лесно да се комбинират различни топ, без риск от създаване на скучен начин.

Чудесен летен лук панталони в тъмната ивица под бял или черен връх. Ако ленти в гащите цветове, отгоре се изберат твърде ярък.

Цветни панталони

Не всички момичета харесват стандартните цветове. Много хора искат да изглеждат ярки и привлече към себе си вниманието на човека. Именно за такива момичета и има цветни панталони.

Най-важното при избора на тези панталони, вие със сигурност ще видите, че цветовете отговарят на вашия цветотипу. Тогава ще бъде по-лесно да се създаде добър имидж.

В панталони с ярък принтом

Много интересни панталони с флорални или узорчатым принтом, идеален за плажни партита. В тези панталони ще светъл и необичайно. За тях, можете да изберете една проста риза или нежна цветова гама.