С какво облечен в бяла пола? (51 снимка идеи)

By | януари 22, 2019

Белият цвят е достатъчно гъвкав. Дрехи в този цвят лесно се комбинира с абсолютно всеки гоблен. Ето защо прекрасен летен вариант за красиви дами ще се комбинира с пола бял цвят. В тази статия ще поговорим за това, което е правилно носят бели поли различни стилове и текстури. А и ще покаже чудесни летни лука с пола в бяло.

С какво облечен в бяла пола-молив?

Пола-молив-това е класически вариант офис начин. Бяла пола-молив добре се комбинира с всяка блузкой близост блузи и жилетки. Пола-молив визуално удължава фигурата и придава стройность. За офис е подходящ бяла пола-молив в комбинация с бяло, сгушено в горната или суитчър. Ако искате ярък летен вариант, а след това съчини бяла пола-молив с ярък топ или тениска и с удоволствие е готов.

Важно! Струва си да се забравя, че полата-молив може да се носи само с високи токчета. В противен случай как ще изглежда непропорционално къси и грозен начин.

загрузка...

С какво облечен в бяла пола?

Пола — прекрасен летен вариант. Това изглеждаше много лесно и буквално лети. В днешно време особена популярност придоби такъв вид, поли слънце, като пола-пакетче. Името му се свързва с наслояване и имитират пакетче балерина. Тази пола ще бъде идеалното решение за всеки повод.

Бяла полата могат да се носят с блузи, пуловери, тениски и потници в почти всеки цвят.

Важно! Най-важното правило, което трябва да се спазва при създаване на изображение с бяла пола-на слънцето, с ниско отпечатъци на силата на звука и етикети. Това е по-добре да намали техния брой и не до нула. Съраунд надмощие също са противопоказани в предвид на това, че тези поли сами по себе си са доста големи.

Що се отнася до обувките и почти няма ограничения. Това могат да бъдат балет апартаменти и класически лодки на висок ток.

Комбинация с бял мини поли

Дължина на мини поли, винаги привличат вниманието. Що се отнася до бялата мини-поли — двойно внимание. Бял цвят и е къса дължина подчертават краката си, така че дами, помислете за вашите крака не са съвсем идеални и бяла мини поли, по-добре да се откаже.

Но той може да се комбинира с почти всичко. Въпреки това, специално внимание трябва да се обърне на обема, можем да кажем, летящ отгоре. Това могат да бъдат леки кофточки, като заправленная в полата си, и ги пуснаха.

Поздрави на обувки-това е добър избор, като се започне с класически балет апартаменти и сандали на бизнес стил, маратонки и дори кецове за разходки и спорт.

С какво облечен в бяла пола-midi?

Midi-skirt-това е универсален вариант, който може да се носи като вечерен прием и на разходка в парка. За празничен вид, в съчетание със завързана на върха и обемисти бели миди полата. Цвят на горната част може да бъде всичко, което искаш. За по-романтична и всекидневен вариант е подходящ за светла блуза. Ако искате да създадете образ в стил арт-хаус, изберете светъл топ и джинсовку в комбинация с кедами.

Хит на сезона — бели райета пола!

Безспорен хит този сезон е бял раираната пола. Той е идеален, за да обновите летния офис вид.

Идеи за лятото с бяла пола

Някои по-луксозни ваканционни лука с бяла пола.