С какво се носят деним пола? (50 снимки)

By | януари 22, 2019

За да се създаде уникален образ, ще ви помогне незаменим нещо в женския гардероб. И това, разбира се, деним пола.

Деним пола е нещо прекрасно, която перфектно се комбинира с различни дрехи. Той се предлага в различни стилове и представени в различни цветове. Най-популярният вид деним пола се счита за класика. Той има стандартен светло син или тъмно син цвят. Тази пола се превърна в неразделна част от младежки стил. И в крайна сметка жените са по-възрастното поколение, започнаха да обръщат внимание на това. И не напразно. Защото има различни видове дънкови поли. Започвайки от най-кратък мини-дължина до петите. Мисля, че би било по-добре да се носят под полата ми и как да го направя.

Модели на къси дънкови поли

За лятото смело избирайте къси дънкови поли. Добро решение за нея, за носене на блуза или риза с дълбоко деколте. Секси имидж палава ви предоставени. Обувки можете да изберете различни. Всичко зависи от атмосферата на планираните дейности.

загрузка...

Ультрамодный вариант-вземете черна пола, монтиране отгоре и черни сандали на висок ток.

Удобство и практичност, ще ви помогнат да създадете ботуши под бялата блуза. Добавете вашия тънък колан лук обувки в цвят и светлина, каубойски начин е готов.

За разходки из града или бързо пазаруване, не се колебайте да носят поли. Той може да се пуснат някоя риза или пуловер по-затворени.

Деним пола звънец

Тази пола е идеална за романтични срещи. Той има прилика с bell и създава много интересен начин, заедно с други атрибути на облеклото.

Под пола, изберете цветен топ. Това може да бъде цветен принт или ленти. Ако вашата снимка ще бъде светло, не се плашете, това е точно това, от което имате нужда в съчетание с пола — бел.

Обувки можете да изберете универсален цвят и цвят на поли. И двата варианта ще изглежда добре.

Деним пола-молив

Ако вашият работно облекло не е много строг, вие лесно ще можете да си позволите много деним пола-молив. Пола-молив може да бъде в различни цветове. Бял, светло синьо, светло синьо и тъмно синьо. Във всеки случай, цвят тази пола подходящ бял.

За офис работа може да бъде под полата си, за да отговарят на вашите обувки универсален цвят. Това може да бъде лодки, обувки на платформа или oxfords. Допуска добавяне на изображение от якета и различни аксесоари.

На изходите от града, стилисти препоръчват тази пола се носят удобни обувки. С конна езда можете да експериментирате, защото това не е строг офис стил.

С сандали и елегантни блузи, вие можете да постигнете атрактивна, красив образ.

Дълги дънкови поли

Дългата деним пола, е била много популярна през 90-те години. Но, както всички знаем, мода за отминали години се връщат при нас отново, постепенно набира нова популярност.

Тези прагове могат да се носят с блузами, пуловери или топъл пуловер. За разлика от къси поли, дълги дънкови поли може да се носи и в студеното време на годината. Струва си само да се носят под нея топъл пуловер, яке, а в краката на ботуши или обувки.

Модни варианти 2019

Дънкови поли винаги са били на върха на популярността. Бял, черен, дънкови поли, също се радва на огромен успех сред жените. Така че не се колебайте да си купите тази пола, ако още не сте го направили, и тогава вашият начин ще бъде наистина успешен.