С какво се носят синята пола? (50 снимки)

By | януари 25, 2019

Колко пъти сме си мислили за това, за да се създаде възможно най-добрия начин, а не да го развали? Без съмнение, много, много пъти. И все пак всеки път, когато стоя пред огледалото, ни интересува как правилно да съчетавате ярки цветове, които ще бъдат модерни през 2019 година.

Особено действителния цвят на 2019 г., син. Синият цвят символизира мира, спокойствието, искреност. Някои хора твърдят, че синият цвят оказва благотворно влияние върху здравето. Той регулира налягане и причинява сърцебиене в норма. Така че не се колебайте да си купите продукти в тъмно син цвят, не се страхува от яркостта. Синя пола може да има различни нюанси и е на разположение в различни стилове, и за дълго време.

В тази статия ще разгледаме част от облеклото, като пола в синьо, благороден цвят.

Синя пола-молив

Може би една от най-популярните модели на поли е пола-молив. Той перфектно се вписва в офис лук и, по принцип, може да се носи в почивните дни.

загрузка...

Мач тази пола с бял или черен покрив. Тези цветове са гъвкави, те няма да отвлича вниманието от вашата поли, а не дръпна към себе си.

За по-интересен начин можете да изберете ярки цветни блузи.

Но бъдете внимателни! Като грешен цвят може да направите вашия начин на твърде кричащим и alapitas.

Пола пакетче

Искам да се чувствам като балерина? Тогава смело изберете пола.

Под пола, изберете монтиране на топ, за това, че полата си, бедрата са визуално увеличава. По-монтиране топ коригира фигурата си като цяло.

За постигане на оригиналния лук, ще ви помогне маратонки ярко-оранжев цвят.

Искате ли да знаете какви са поли и как най-добре да се носят? Тогава тук!

Пола плисе, сенници, щори

Пола в сгъвката на дървесина, станаха много популярни през последната година. С такава пола е много лесно да се създадат леки, ефирни образи.

Пола плисе, сенници, щори или има наситен син цвят, или по-ярки цветове. Ярък или мек покрив ще е в хармония с наситен цвят поли.

Пола

Полата е с формата на слънце или друг начин да polyanna, една четвърт от слънцето. Обикновено той е с дължина midi, но има и по-къси модели.

За да създадете интересен начин, да ви се нуждаят от тази пола в съчетание с блузкой в цветен принт. Препоръчително е да яке не е много светло оцветяване.

В стандартния комплект, Можете да комбинирате черна тениска, топ и сако. Можете да използвате различни бяло, сиво и бежово. Или по-заглушен цветова гама.

Пола-лале

Пола-лале е малко необичайна форма. Това, за съжаление, не са подходящи за всички момичета на фигурата, за сметка на своя необичаен стил. Ако изберете пола с флорални принтом, е препоръчително да се носят проста бяла блуза.

Оцветените в синьо за други модели, можете да вземете по-ярки възходи и твърди. Най-добре ще изглежда с пола, възли кофточки, или по-класически стилове.

Дълга синя пола

Особено женствени изглеждат прагове, се счита за дълго. Това прави фигурата визуално удължава, като ви направи по-тънък.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);