С какво се носят сиви панталони? (50 снимки)

By | януари 24, 2019

Понякога се чудим, Какво да облека? Как да се избере най-добрият вариант за дата за напускане на работа или просто на града? Класически елементи, като дънки, панталони, жилетка и т.н. всичко това има почти всяко момиче в гардероба си. Но ако искате да се разрежда класика, нещо интересно и не е много затруднен, нали? И точно за такива случаи и има сиви панталони.

Те имат класически стил, идеален за работа в офиса. Техните сив цвят прекрасно се съчетава с бяло, черно и други не много ярки цветове. Ние ще разгледаме в тази статия, най-добре е да комбинирате сиви панталони.

Сиви панталони и бял топ

Стандартна комбинация, която в продължение на много години не губи актуалността си.

Под тези панталони в комбинация с бяла блузкой или с лицето, можете да вземете ярък obwol. Тя ще ви даде някои моменти и разбавят си образ като цяло. В другия вариант да изберете бели обувки в тон на върха. Чисто класически, елегантен стил. Носенето на бижута, като например огърлици, златни гривни. Не забравяйте и за аксесоарите. Чанти, очила, колани, всичко това ще добави в начина си на живот, оживила.

загрузка...

Сиви панталони и черен топ

Още един не по-малко популярна комбинация от черен топ с сиви панталони. Черен цвят, подходящ за много момичета, благодарение на своята простота и практичност.

Можете да вземете черна блуза с цветни елементи или рисунки. Обувки черни обувки на висок ток ще се превърне в едно добро допълнение към този образ. Изберете друг стил панталони. От преките класически до по-тънък и зауженные модели. Един от модерните варианти е избор сиви панталони с висока талия.

Сиви панталони и цветен надмощие

Мач сиви панталони и с най-добрата цветова гама върха. Но най-важното е да не се прекалява с цвета, така че да използвате приглушени тонове.

Офис

Ние прекарваме много време в работа. И къде, абонирайте се за нас, за да върви красиво и елегантно. Но това не винаги е строг дрес код позволява това да се направи. Сиви панталони, се считат за универсални, те са големи, за да се носят в офиса, добавяйки в образа на сивата жилетка или яке.

По отношение на обувки, изберете този, който желаете да работите. Ако прекарвате ден на крака, ще ви е по-добре да вземем обувки без шипове или платформа. Ако седите пред компютъра, е по-добре да се отдадете на елегантните лодочках.

Сиво каре панталони

Една от разновидностите на панталони за офиса-това е изпъстрен панталони. Клетката може да бъде много малък, за да големи и по-големи клетки. Тя може да има различни цветове, но цветът на панталоните си и остана мрачен.

С тези панталони, по-класическите модели, под бели блузи могат да се носят в офиса. Интересно решение-използвайте черна вратовръзка.

Смело експериментирайте с тези панталони. С тях можете да комбинирате ярък топ и обувки да вземем в тон клетки, панталон или топ.

Спортни сиви панталони

Не всички панталони имат строг стил, най-подходящи за офис на ежедневието. Спортни сиви панталони ще бъдат чудесно решение за снимките на шествие из града. А също и пътуване извън града или просто да се разходят.