Шикозни нокти с маникюр, украсени с кристали 2019 (45 снимки)

By | февруари 11, 2019

Желанието на жената да бъде привлекателна, е напълно естествено. Жените украсяват себе си по различни начини, един от които е инкрустация с кристали.

Стъклени или пластмасови малки кристали, като капки роса, дами са използвали за украса на обувки, дрехи и различни аксесоари, за празничен грим и маникюр разбира се. Кристали могат да се използват не само за празничен маникюр, но и за ежедневна умерено декор.

загрузка...

Кристали маникюр да го направи луксозен и изискан, като си ноктите особена елегантност. С кристали можете да украсите с дизайн за всеки маникюр – френч, омбре, монохромен, те могат да допълнят дизайна и чертежи.

Важното е да не забравяме чувството за мярка в количество кристали, маникюр трябва да бъде изискан, а не е дребнав и вкус.

Не използвайте и кристали с перла лакове. И не забравяйте за изрядно състояние на ноктите, защото кристали да привлече нежелано внимание.

Къси нокти, декорирани с кристали

Моден тренд 2019 – маникюр за къси нокти удобно и комфортно. Къси нокти-това са тези, в които дължината на свободния край не повече от 5 мм. единственото „но“ за сложни композиции на твърде малко места.

Къси нокти с черно-бял капак тъмни тонове и един стразик в ъглите ноктите, ще направят маникюр луксозен, подчертава вашият безупречен вкус.

За да направите вашите нокти ще изглеждат дължина в километри на лигавицата с стразиками тънки вертикални линии. Тя може да озарява един пръст или всички. Линията може да бъдат както гладки, така и на вълнообразни или ломаные.

Екраниране на един от гвоздеите в твърди корици топперы, ще ви е доста впечатляващ ефектен маникюр.

Случайни маникюр с кристали на къси нокти-добре ще изглежда в пастелни цветове. За вечерните маникюр, можете да използвате сянка в ярко червено, бордо, черен. Гъвкав и елегантен вид на кристали в тъмно син лак, благороден шоколад, момичета, малко по-млад, може да използвате по-ярки цветове.

Кристали за дълги нокти

Дълги нокти с лак за нокти, украсени с пайети, – предполага тържествено събитие: на сватба или Нова година.

Може да се разпространява не само сложни шарки и цели композиции от различни по цвят и размер страз. Кристали могат да бъдат допълнени с флорални мотиви, дантелени орнаменти, можете да украсите с художествени рисунки. Блестящи стразики изцяло покрита един нокът или два, както бе споменато по-горе, не прекалявайте. Ако ноктите не успя да растат, не се притеснявайте, кристали и изглежда чудесно за своите собствени и удлиняя ноктите.

Кристали и френски маникюр

Французите са винаги актуални и усещане за новост ще му усмивка на лигавицата с кристали. Една усмивка може да бъде открито, широко един стразик, и може би два или три реда. Една усмивка може да бъде променен, като брезент или с неправилна форма с камъни с различни диаметри.

Стандартен френч може да бъде украсена с орнаменти, облицовани със сърцето или бантиком.

Кристали за лунен маникюр

Оригиналност лунен маникюр ще даде стразики публикувано от Полумесец в основата на нокътя. Булье: „Луната“ може да бъде предоставена, Osipov си шепа малки камушков.

Ако дупката не растушевываем, както кристали са предвидени по протежение на кожичките, вие ще получите доста изискан маникюр.

Много оригинално ще изглежда комбинацията от лунния маникюр с френски.

Кристали са в състояние не само да украсят вашият маникюр, те също така ще подчертае вашата индивидуална красота. Много е важно да не забравяме за усещане мерки в размер на кристали. И избор на вариант за себе си, помнете, той трябва да бъде в хармония с вашия стил, за да се подчертае чара на вашия начин.