Син маникюр: 170 снимки от дизайн на мода

By | април 16, 2019

Всяко момиче мечтае за нея ноктите са здрави и красиви. Ако за постигане на първия условия трябва да се консумира определена група от витамини, а също така и за грижа за ноктите, ги запазва здрави, след това за второ място, много често прибягват към синия цвят и неговите нюанси на дизайна на вашия маникюр и да я използва като основа или добавки в даден метод.

Синьо изглежда страхотно на дълги и на къси нокти, изгодно подчертава ръце и визуално им придава чар.

Синьо дизайн ноктите: разнообразие от цветове

Популярността на този цвят се дължи на неговата простота и в същото време наситеност някои нюанси, голямо разнообразие на дизайн на ноктите с този цвят, че много настоява, да го изберете за създаване на маникюр. Много хора погрешно смятат, синьо, много контрастни цветове. Този цвят, както и всичко, цвят има много нюанси, тонове и тонове.

Тъмните нюанси трябва да включва:

    тъмно синьо; ултрамарин; сапфирен; тъмно синьо и много други.

загрузка...

За тези, който не е фен на богата цветна палитра предоставя огромен избор от светли цветове. В състава на групата са влезли нежна палитра, фаворит сред младите момичета син цвят и цвят тюркоаз. Често се използва в дизайна на нокти, лак за нокти цветове имат следните имена:

    синьо небе; море зелен; син; сив и така нататък.

Това е трудно да не се съглася с прекрасен звук, всички тези нюанси. Декоративна боя с такива нюанси присъстват в банката на всеки майстор на ноктите на услугата.

Важно е да се отбележи, че декоративна се комбинира синьо лак перфектно се съчетава с много други цветове, лакове. Група приятели е позволено да има късмет:

    бял; черен; жълт; червено и други цветове.

Съчетава тъмни и светли нюанси, както и цвета на спътник, вие ще получите уникален синьо дизайн като в представените по-долу е снимка!

Реши да пресъздаде ноктите нищо друго, освен произведение на изкуството от нюанси на модерния син, веднага не грабнете бутилка покритие. На първо място, да отнеме известно време на нокътната плоча и област околоногтевого. Защото син цвят-това е коварен, а след това, ако нанесете лак за неподготвени повърхността, нещо сбъркано ще са много видими!

Започнала процедура за подготовка на ноктите, за да премахнете стари покрития, ако има такива, след това, за да придадат на ноктите в желаната форма. Важно е да се знае, че едно от основните правила за създаването на маникюр е, че всички нокти трябва да бъдат с еднаква дължина и форма. Можете да изберете кръгли, квадратни, с форма на бадем или друг начин.

След работа с пилкой, идва най-приятната процедура, а след това поставете пръстите на краката си в ванночку с топла вода, в която добавете няколко супени лъжици морска сол и една капка йод. 10-15 минути на такава процедура нокти не само лечебен ефект, но и ще са готови за по-нататъшна обработка. Ципа е омекотена или изрежете с помощта на специална метална пръчка, или натиснете към горния край на нокътя с дървена пръчка. В областта на преработката на около ноктите трябва да бъдат внимателни!

Когато повърхността на нокътя е готова за корицата, трябва да започнат да обезмаслител. За тази цел намокрете памучен тампон с алкохол или течност лакочистител и почистете ноктите. Сега те са готови за боядисване!

Е, ако сте за първи слой прозрачен лак за основно покритие. Това ще допринесе за по-добра адхезия с боя и да се скрият недостатъците на нокътната плочка, особено ако той не е изгладен. След изсъхване на покритието-син лак. Ако цветът не е рязък и ярък, той трябва да се ограничи до един слой лак. Ако е сянка бледа, а след това два слоя ще е достатъчно.

След покрития и изсушаване се препоръчва да се използва лак за покритие, което ще удължи живота на маникюру и ще му даде необходимия гланц и блясък.

Въпреки безкрайните мода син маникюр за правилния избор на правилния цвят трябва да се разчита предимно на лични предпочитания и, при необходимост, и цвета на ноктите на външно изображение и характеристики на предстоящите събития. Благодарение на това, можете да добавите не само цветовете-другари, както и пайети, кристали и други елементи, декориране на нокти.

Любителите на по-нежната версия, няма нужда да се откаже от ярки цветове, като синьо може да се използва като допълнителен цвят, а не за покриване на всеки нокът.

Специално внимание трябва да се обърне на групата на синьо-зелени нюанси, като се започне от нежни синьо-зелен цвят, а в края на най-нито е в ярки и контрастни! Цвят на естествен камък тюркоаз, много изгодно изглежда на ноктите си и да не се занимавам след носенето период.

Уреди за маникюр с синьо

Възможности за дизайн на ноктите голямо разнообразие. В изпълнение на всяко оборудване, в палитрата този цвят изглежда много изгодно. Така че, този цвят може да се намери в следните техники:

    Френч; омбре; лунен; геометрия; счупено стъкло и така нататък.

В допълнение към методите на експериментирате с текстури лак. Днес в тенденция матиран лак, който може да се прилага на всяка фигура от един цвят, но гланцов лак. Покритие е фино и с чувство за стил на собственика си.

Син коледен маникюр

Коледен маникюр – специална тема. Най-лесният вариант на коледната стила ще бъде изображението на традиционен коледен символ – снежинки, снежинки, снежни човеци, борови клонки. За създаване на нова година на фигурата трябва да бъдат запазени за декоративни бои, най-вече бяло, зелено, червено на цвят. За да се създаде по-точна картина, трябва да направите тънки четки. С леки щрихи, точка и пръчки за нокти създаден образ на Коледа! Ако фигура изисква много цветове и слоеве боя, трябва да се очаква изсъхване на всеки слой, преди последващо боядисване.

Главното условие за изпълнение на празничен маникюр – не прекалявайте! Не трябва да се съчетават няколко метода и повече от три цвята лак за нокти! Голяма фигура трябва да бъде в едно ногте, а на други по-малки елементи.

Тъмната палитра дълбоки наситени цветове, различни лакове, които нанася в един слой. Тъмен цвят на дрехите прави жената визуално по-тънък. Същото е положението и с нокти. Колкото по-тъмен лак, толкова по-ярка изглежда на кожата на ръцете и пръстите на ръцете стават визуално по-дълга и стройна.

Маникюр, се изпълняват само в тъмно син цвят, която се счита за класически и на всички ваши и обикновени дънки и коктейлни рокли, както и за ежедневни и празнични дни! Примерни снимки:

Син маникюр с други цветове, декоративни бои

Широко съчетават контрастни лъки помежду си в определена технология. Така, червен лак за нокти — прекрасен син партньор при създаването на наклон или омбре маникюр. Плавен преход на червено, или обратното, лесно се гарантира нормалната гъба, и на този, може и да завърши, защото омбре не претендира за изобилието от дизайн. Но при голямо желание, за да добавите пътека кристали на нокътната плоча безименния пръст, ако това позволява дължината на ноктите!

Да направи комбинация с червен, може да е също техниката на френски, напротив, лунен или класически вариант на традиционния френски.

Маникюр с помощта на сянка сапфир притежава особен чар и изглежда страхотно на къси нокти. Този нюанс изглежда като камъка, в чиято чест и име на цвета. Цвят на седеф, че създава една празнична. Този цвят трябва да се основава на всяка техника или да работи с него само в традиционната рисувани нокти. Кристали и пайети не можете да добавяте.

Освен това, изглежда ефектно черно-синьо маникюр. Но тъй като тези цветове са много наситени, така че те не са се слели, трябва да се вземат предвид не по-тъмни тонове, и по-лесно. Разбира се, можете да комбинирате две тъмни цветове, но въпреки това, те не изглеждат вкус само в техниката на „геометрия“.

„Геометрия“ е лесно за носене на дълги и къси нокти. За прецизно нанасяне на лакове, има готови шаблони, които можете да направите свой собствен с тиксо. Трябва нарязани на тънки ивици или геометрични фигури и са готови да сложиш шаблон върху повърхността на ноктите. След това, трябва да се направи черен и син полироли отделни зони. Задължително оставете ги да изсъхнат! На следващо място, когато е необходимо, за покриване на втория слой. След изсъхване на втория слой внимателно извадете листа и боядисване на всички нокти прозрачен лак-закрепителем.

Ще забележите, че този метод позволява да се смесват цветове и строго ги отделя. В този случай може да вземе обикновен прозрачен лак или всеки цвят. Често изборът пада върху бял цвят.

Френския маникюр е най-любим на повечето млади момичета и зрели жени поради своята ненавязчивости. Мода на френски се променя и вече не само традиционния бял, но и други цветове. Французите включва боядисване плевене растеж край на ноктите всеки нюанс на цвят. Не е излишно да россыпь кристали или рисунки с тънка четка.

В този стил не е необходимо да рисуват всички нокти. Модерен решение ще бъде пълна картината само един или два. Това ще позволи да се направи декорация по-интересно.

Защото синият цвят е студен и наситен, изглежда страхотно златист цвят. Златен може да бъде, например, пайетки, кристали, декоративни стикери, фолио и така нататък.

Не захламляйте си маникюр с изобилие от златни цветове. Достатъчно малки вкраплений, за да се направи дизайн нокти с уникален.

Пайети – са отлична възможност за тези, които искат да придадат пикантност. Корица с пайети или в комбинация с прозрачен лак, винаги се счита за крайната фаза стил. Освен това, маникюр изглежда уважаван искри в тон лак, и някакви ярки пайети: бял, сребърен, златен, син. Заслужава да се отбележи, че те могат да покрие цялата повърхност на нокътя или определена част от него.

Ще бъде интересно за нокти, за основа на резултати с пайети цвят. За това трябва внимателно с помощта на шпатула сложите суха глиттер на цялата повърхност на ноктите, така че на базата им е малко, и плевене растеж на ноктите им са обхванати колкото е възможно. Тоест, това е един вид разновидност на техниката омбре, направено не с лак и пайети. На последния етап е необходимо да се покрие с лак — прозрачен лак.

Гел-лак за нокти е доста дълга процедура, която изисква определени умения и специализирани инструменти и оборудване. Подготовка на ноктите се случва точно същото, както с нормално оцветяване и декоративен лак. Текстура на гел-лак, различен от декоративно. Това е по-вискозен и гъста. Ако се предполага прилагане многослойни покрития, като всеки слой трябва внимателно да се суши в лампата!

Метален оттенък на ноктите е лесно да се постигне термостойкой филм. За това внимателно отрежете необходимото количество от този материал и се разпределя по цялата повърхност на нокътя. В продължение на 5 минути сушене под обикновена крушка филмът се придържа към ногтю. След това трябва внимателно да премахнете остатъците.

Модната тенденция се превърна в комбинация от синьо и жълто. Също така популярно, създаване на рисунки на нокти. По-долу сме събрали голям иллюстративное СНИМКА.

Синьо-жълто маникюр е синоним на топлото време на годината, времето е хубаво и страхотно настроение. Образа на пеперуда, ladybugs и други „екстри“ ще бъдат много актуални на фона на това.