Син маникюр и още 100 модни нюанси (63 снимки)

By | февруари 1, 2019

Когато класика става скучно, алтернатива-син с всичките му нюанси. Това е свързано с промяна на голям брой нюанси на синьо маникюр разнообразни, подходящи за всеки сезон. Гъвкавост син цвят позволява да се използва както в ежедневното, така и за празничен маникюр.

Син лак за нокти в модни тенденции

Моден тренд за този сезон е син маникюр с интересни проекти за дизайн на ноктите. Прозрачен оцветени покритие стъкло в комбинация с котешко око, Гел-лак, маникюр, синя подсветка в дълбочина.

загрузка...

Ако сините нокти добави инкрустация кристали Модни вечерни маникюр. Препоръчани варианти с различни видове vcircle, „геометрия на модата“.

Модерен дизайн нокти син група в рамка като картина, наклон, кристали или мъниста.

Модерни варианти на цветови комбинации

    Дизайн насърчава експерименти, смесване на различни цветове. Летни сини ноктите се препоръчва да се използват нюанси на розово или жълто. За зимата оригинален ще бъде комбинация от синьо и бяло. Есента предпочита комбинация от син и сив цвят. През пролетта се препоръчва да се бежов маникюр с красиви сини цветя. Вашият синя рокля, костюм фантазия син маникюр със сребро. Класически френски и лунен маникюр със сини нокти

Има много варианти на различни дизайни на класическия лунен и френски маникюр. Прави ноктите, Жените често използват геометрия. Нов дизайнерски тенденция-смесица от френски с Луна в един маникюре. Син е цвета на лака за нокти, изпълнени в класически стил, можете да украсите с различни видове облицовки, изобретяването на нова техника.

Сини шарки и цветове маникюр

Пролет, лято – период на появяване на различни цвята, които могат да цъфтят по ноктите. Полупрозрачна бежовата база, украсени с клончета от малки сини цветя. Нова техника за мода за цветя „мокра“. Маникюр, може да направите и сами.

Вземете синя на гел-лак – няколко капки, разреден с няколко капки отгоре, разбъркайте и нанесете тънък пискюл на ноктите. Цветята могат да бъдат абстрактни или класически.

Можете да използвате пастелни база, за да постави на нея син фигура с помощта на щамповане.

Геометрични фигури в сини нокти

Дизайн на геометрични шарки в синьо, маникюр сега в тенденция. Къси нокти на краката може да бъде украсена с нежни и фини рисунки, но дълги нокти дават възможност безгранична фантазия.

Модни тенденции лак за нокти

Доста модерен и оригинален дизайн маникюр в стил gzhel, ще изглежда страхотно със синя рокля или летен сарафан. С помощта на камък, по-добре се украсяват един или два нокътя.

Монограми и мотиви на популярния нюанс ще красиво изглежда на ръцете си, особено ако те се покриват с искрящ прах.

Синьо дизайн за къси нокти

Къси нокти ще отговарят син гел-лак, но без сложната схема. Интериор може да бъде направено в пайети или кристали. Най-добрият дизайн ще бъде комбинация от синьо с нюанси на бяло, кремаво, бежово, пясък и други ярки цветове. Дълго стъбло ще изглежда с светопрозрачная конструкция, с вертикално разположени линии.

Син маникюр е толкова красив, както вечерни така и дневни. Независимо дали е лъскав или матиран топ вашият маникюр винаги ще изглежда изгодно за всяка дължина на ноктите. Син ще бъде незаменим вариант с всякакъв оттенък.

Видео