Сребърен грим ; всички блясък в очите (50 снимки)

By | януари 9, 2019

Момичетата винаги са разделени на два лагера в предимство на злато или сребро грим. В една от статиите вече обсъдихме златен грим, но сега гледам на сребро.

Не казвам, че среброто грим нещо ниско в красотата на златото. Сребърен грим перфектно подчертава, всеки цвят очи. А най-изгодно ще изглежда на жени със сини и сиви очи тип студен цвят.

Твърди сребърни

Твърди сребърен цвят драстично използването на клепача, но той все още е добър вариант. Най-важното за този грим да са дълги и буйни мигли.

загрузка...

Сребърна стрела

Ако сте болен и уморен от дневния си грим мат или обикновени черни стрелки, можете да направите необичайна сребърна стрела. Това може да стане, като само част грим и допълни класически, всекидневен грим. Но ако просто опитате и черна стрелка, за да сребро, за да направите грима по-изразителен.

Сребро със син

Тази комбинация придава на очите тежестта на студен поглед. Това е по-скоро грим в стил Снежна Кралица.

Този грим може да се използва не само син, но и синя, васильковый, лазурен, електротехник и т.н.

Комбинацията от сребро и син цвят на грим е идеален за жени със сини и сиви очи.

Сребро с кафяв

Комбинация от сребро и е кафяв на цвят е по-подходящ за „топли момичета“. Цвят кафяв кафяв цвят се използва като предизвикателство, като перце. Нюанси на кафяво смекчи сребърен блясък цвят и този грим няма да е прекалено предизвикателно.

Сребро с розови

Розов цвят на всеки грим, за да добавите нежност, а в съчетание със сребърен цвят, той ще е просто вълшебно. Този грим ще ви покаже, че това е лек, изискан и романтичен характер.

Сребро сив

Сив цвят идеално допълва сребриста сянка. Той е като продължение на този случай. Сиви нюанси могат да бъдат химерные мышино и матирана. За по-експресивно поглед използвайте очите Си, като фалшиви мигли под формата на лъчи.

Сребро с черно

Комбинация от черно сребро и по-често ние виждаме в опушен айс и грим „Котешки очи“. Това е най-цветни и ефектни комбинации от тези цветове.

Сребро с лилав

Лилав цвят стана по-всяко съчетание на грим. Комбинация от сребро и лилаво доста сладко, но в същото време ярък.