Страхотен Бордо маникюр (55 фото)

By | февруари 1, 2019

Бордо цвят е един от най-популярните цветове на сезона. Той присъства не само в модерни тоалети на модните подиуми цял свят, но и в общия стил. Цвят бордо, много лукс и аристокрацията. Той едновременно страстен и строг, спокоен. Ето защо маникюр в цвят бордо са толкова любители на модата от цял свят. Добавяне на Бордо маникюр стилен интериор, може да се постигне ефектен ефект. Вашите ръце не само тенденция, но и изглежда доста подходяща за всички ситуации. В зависимост от избрания дизайн, Бордо маникюр могат да се използват като ежедневие и празничен начин.

Характеристики на Бордо маникюр

Бордо маникюр, както и всеки друг ярък цвят има свои особености. Тя е бордо лак за нокти включват в оригинална цветова палитра. Това означава, че не всеки оттенък ще изглежда добре на тъмно бордо.

– Добри цветове в комбинация с лилаво:

Черно, златно, бежово.

загрузка...

Не е необходимо да се създаде дизайн, с помощта на Бургундия и следните нюанси:

Лилаво, червено, „отровни цвят“, зелено.

Що се отнася до формата на нокътя, няма абсолютно никакви ограничения. Това зависи от формата на вашите пръсти. Бордо маникюр ще е страхотно за нокти с овална и правоъгълна.

Дължина на ноктите може да бъде абсолютно всеки. За момичета, които предпочитат дълги нокти можете да намерите елегантен дизайн Бордо маникюр с добро елементи, украсени с кристали или моделиране.

За жени с къси нокти ще бъде добра Бордо маникюр с геометрични фигури, твърди Бордо или лек блясък.

Нов маникюр Бордо

Бордо маникюр ще бъде в тенденция още няколко сезона. Въпреки това, сега капитанът на ноктите на услугата ни радват с нови идеи шик Бордо маникюр.

Въпреки това, не трябва да забравяме никога не стареющая класика. Френски, лунен или одноцветный маникюр-това е нещо, което не само ще освежи и ще допълни вашата начин и подходящ за всяка дължина на ноктите с всеки стил.

Поздрави текстури маникюр през новия сезон на първата позиция все още е с матиран маникюр. Разбира се, трудно е да се прецени коя от покритие (гланц или мат) най-красива, защото всяка жена има своите собствени стандарти красиви нокти. Но с увереност може да се каже, че бордо маникюр с матова текстура изглежда луксозно!

Друга тенденция на новия сезон е станал маникюр с негативно пространство. Това е един вид глътка свежевого на въздуха в света нийл арт. Маникюр с негативно пространство в цвят бордо изглежда много нежна и в същото време чувствен.

За специални случаи, майстор на ноктите сервиса и излезе с прекрасни възможности в любимия си цвят бордо. Този зашеметяващ дизайн, като се използват големи пайети и глиттер и луксозни варианти, с пайети и т.н.

Идеи за маникюр Бордо