Сватбен маникюр: 66 луксозни идеи

By | февруари 1, 2019

Сватбата е един от най-значимите събития в живота на всяка жена. В този ден трябва да е перфектно всичко, от главата до върховете на ноктите. Затова сватбен маникюр-това е специален случай. Трябва да се избират много внимателно и се доверявате само на надежден и доказан майстор. В днешно време идеи за сватбен маникюр, голямо разнообразие. Можете да изберете подходящия дизайн за всяко облекло и аксесоари и изгодно да завърши образ на булката. В тази статия ще ви разкажем за всички тънкости на сватбен маникюр, анализирани основните тенденции и новости в тази посока за нокти изкуство, модата, както и ще ви осигурим най-луксозните и най-стилни варианти за сватбен маникюр, които дори и най-капризна булка изберат за вас е идеалният вариант.

Тънкостите на сватбен маникюр

Сватбени задължения винаги поглъщат булката всичко, и понякога момичетата зад цялата тази суета забравяме за прости правила при подготовката на дръжки за сватбен маникюр.

За да си писалка и сватбен маникюр изглежда перфектно, не забравяйте да се хидратира кожата на ръцете и втвърдяване на ноктите. За тази цел има специални кремове и серуми. В никакъв случай не се ангажират с почистване на къщата с помощта на химични вещества, без да използвате ръкавици. Дори чиниите лъч просто да ги измиете, за да не навреди на кожата и ноктите. Няколко дни преди сватбената церемония, да организирате вашите писалки спа-процедури. Прекарайте парафинолечение (къща или магазин). Това ще помогне за затягане на кожата, хидратира и омекотява я. И писалката към честването на деня ще изгрее. Мисля, че маникюр булката предварително е по-добре да е в ден, когато учителят не багажник с възможност за избор на дизайн. Направи сватбен маникюр-добре 2-3 дни преди празници, в случай, време е да си го оправя.

Сватбен маникюр можете да направите със собствените си ръце у дома. Въпреки това, в този случай, вие трябва да сте сигурни, че имате достатъчно умения, за да умело се справят вашите нокти, за да създаде един наистина красив дизайн.

Като следвате тези прости правила, в честванията на деня, копчетата ви ще изглежда ухоженно и красиво.

Основните тенденции на сватбен маникюр

В днешно време модата в стил минимализъм. Тази тенденция е засегнала в света ноктите на услугата. Дори сватбен маникюр сега става все по-минималистичен Наведе.

Ако искате да създадете красива едно парче на изображението — изберете дизайн сватбен маникюр в съответствие с рокля, букет и аксесоари. Всички детайли на сватбата начин трябва внимателно да се допълват взаимно.

Нов сватбен маникюр, може да се разпредели на проекти с tirkai, с обемни рисунки в стил „перлена мида“.

загрузка...

Сега все по-голяма популярност набира дизайн нокти перламутровая мивка. Този маникюр изглежда много свежо и оригинално, но стилът не е за всеки. Елемент от нея е създаването на една или две ноктите някаква вълна, по форма напомня черупка.

Не е нужно да се претрупва ноктите от всякакъв вид интериор и дизайн. Прекомерно количество кристали, пайети, моделиране на всички нокти изглежда ужасно вулгарно и грозно.

Класически маникюр и лунен маникюр

Сватбен маникюр омбре

Матиран маникюр за сватба

Сватбен маникюр с вензелями

Сватбен маникюр със снимка

Сватбен маникюр с кристали

Сватбен маникюр с блясък

Сватбен маникюр