Съвети за мода за пълни ниски жени (62 Снимки)

By | януари 20, 2019

В днешно време на мода ни дава много невероятни образи. Но често това не са предвидени за жени с неправилна форма. По този начин, малки красавици с апетитни форми е много трудно да се намери своя собствен стил. В тази статия ще дам няколко ценни съвета, които ще ви помогнат да изберете своя перфектен гардероб.

Размер

Изберете дрехи строго своя размер!

Често момичета с няколко излишни паунда, се опитват да ги скрият под безформена дрехи значително по-голям от неговия размер. Това е груба грешка, особено за жените дребен на ръст. Облечен в такива дрехи, ще станете подобни на безформени сферична форма, да губи своята женственост. Също така, не трябва да избират дрехи, в размер по-малък от твоя, защото по този начин вие подчеркнете си с наднорменото тегло.

Какви дрехи трябва да изберете

Бъдете внимателни буйна и многослойни дрехи. Това ще ви даде допълнителен обем.

Опитвам се да не се наруши на пропорционалност между горната и долната част. Носят дълги дрехи, дополните я каишка. Така ще се постигне баланс и да подчертае талията, което е от полза при наличието на излишните килограми.

Дори и с малко, нарастването на не носенето на обувки с прекалено високи токчета, особено широк. Това изглежда много абсурдно и вкус. Изключение ще бъде, ако спрячете тези обувки под дълга рокля.

загрузка...

Панталони и дънки

Инициативата особености на фигурата, не избирайте широки панталони или дънки. Трябва да се обърне внимание на материала, от който те са изработени. При наличието на проблемни зони, тя трябва да се запази формата и да даде твърдост.

Блейзери и якета

Блейзери и якета-това е чудесен начин да добавите образа на елегантност за жени с всякакъв тип фигура. Но дами с пищни форми не трябва да правим избор в полза на варианта с колодками. Приоритет трябва да бъде прост стил и спокойни цветове.

Поли

Поради наднормено тегло по ваш избор, в никакъв случай не трябва да е мини пола. Поли също ще направят фигурата ви безформена.

Рокли

Роклята е основен елемент от гардероба на жените. Най-безупречен вариант за пълни момичета ще модели с висока талия. Освен това, намаляването на горната и обратното, расте на дъното, с помощта на тази рокли могат да бъдат визуално добавя няколко сантиметра. Просто обърнете внимание на модел. Строго избягване на хоризонтални ивици, които ще направят вашия начин на „приплюснутым“.

Ако (на прозореца. прозорец код Relap). код Relap. АР(‘yjXKl1eXlLZMwJSU’);

Гащеризон

Ако искате да е по-висок и по-тънък, идеален вариант за вас ще бъде обикновен гащеризон с висока талия.

Пуловер

Още един враг, за вас ще бъде вязаный. Това визуално ще ви направят да изглеждат по-големи. Предпочитат мек трикотаж, не се монтиране. Ако искате модел с яка, той не трябва да покрива врата, и да бъде във форма на яката. Също добър вариант ще бъде пуловер малко под талията, че ще скрие тази проблемную зона.